Ujeta v ljubezenski trikotnik
Nihče ne zna, niti ne more prekiniti tega nezdravega trikotnika, vsi vemo, da smo v naši vezi trije, čeravno nikoli nismo vsi trije skupaj. Vsi trije vemo, da tako ne bomo mogli nadaljevati v nedogled, se noben nobenemu noče odpovedati. Preveč smo zabredli. Iz tistega občasnega seksa je nastala čustvena veza in tudi pretirana navezanost. Težko bi rekla, da gre med mano in njem za ljubezen, gre pa zagotovo za čustveno navezanost.
Kot otroka sva skupaj dala skozi marsikaj, tudi veliko težkega in tragičnega. V najstniških letih sva se ločila in se sedaj čez leta spet srečala. On je bil v vezi ljubim sovražim, ki traja še danes, midva sva se po nekaj letih srečala in obudila se je tista najina potreba, da pripadava en drugemu, da si lahko deliva tiste najglobje skrivnosti za katere ne ve nihče drug, nama pa že dolgo krojijo življenje. Vem, da nikoli ne bi pripadal samo meni, niti ne vem če bi si tega želela in dokler je tako kot je, nihče od nas ne more naprej.
Želela bi izstopiti pa nimam jajc, priznam nerada sem sama, zato vztrajam v nezdravem in neproduktivnem odnosu in dobro se zavedam, da dlje kot bo trajalo, globje bodo rane za vse nas. Enostavno ne znam in ne zmorem, onadva očitno tudi ne. Zbiram pametne in produktivne nasvete. Psihoterapija mi ni bila v pomoč. Hvala v naprej!
s čim si ene farbate oči. Kakšen trikotnik neki, tvoja klobasca se namaka v dveh omakcah (ena majoneza, druga kečap), malo farba eno in drugo, globoke skrivnosti hahahahahaha.
Edini pameten in konstruktiven nasvet je, da pokličeš njegovo majonezo in ji poveš, kako si delita najglobje skrivnosti in bo tvoja dilema en dva tri rešena.
Tami726, 25.10.2022 ob 11:33
Nihče ne zna, niti ne more prekiniti tega nezdravega trikotnika, vsi vemo, da smo v naši vezi trije, čeravno nikoli nismo vsi trije skupaj. Vsi trije vemo, da tako ne bomo mogli nadaljevati v nedogled, se noben nobenemu noče odpovedati. Preveč smo zabredli. Iz tistega občasnega seksa je nastala čustvena veza in tudi pretirana navezanost. Težko bi rekla, da gre med mano in njem za ljubezen, gre pa zagotovo za čustveno navezanost.
Kot otroka sva skupaj dala skozi marsikaj, tudi veliko težkega in tragičnega. V najstniških letih sva se ločila in se sedaj čez leta spet srečala. On je bil v vezi ljubim sovražim, ki traja še danes, midva sva se po nekaj letih srečala in obudila se je tista najina potreba, da pripadava en drugemu, da si lahko deliva tiste najglobje skrivnosti za katere ne ve nihče drug, nama pa že dolgo krojijo življenje. Vem, da nikoli ne bi pripadal samo meni, niti ne vem če bi si tega želela in dokler je tako kot je, nihče od nas ne more naprej.
Želela bi izstopiti pa nimam jajc, priznam nerada sem sama, zato vztrajam v nezdravem in neproduktivnem odnosu in dobro se zavedam, da dlje kot bo trajalo, globje bodo rane za vse nas. Enostavno ne znam in ne zmorem, onadva očitno tudi ne. Zbiram pametne in produktivne nasvete. Psihoterapija mi ni bila v pomoč. Hvala v naprej!
pritisk mi dvigne taka neodlocnost ljudi, igranje s čustvi…
to neko bluzenje ljubim sovrazim, pa bluzenje sem custveno navezana pa ne vem ce si zelim in podobne igarije
pritisk mi to dvigne al ste otroc al odrasli… ce nekaj čutiš se temu primerno odlocis in sprej. es odlocitev in nosis posledice
ne pa to cincanje in jokcanje po forumih… ljubim in so razim ne obstaja… obstaja saml za tiste, ki so neodgovorni in ne znajo sprejemat odlocitev in stat za njimi in ziveti svojega odraslega zivljenja, ampak se obnasajo huj kot otroc.
Resitev je preprosta nehite cincat in zacnite zivet in sprejemat odlocitve in stat za njimi.
popolnoma razumem.
vem, o kakšni navezanosti govoriš, vem, o kakšni situaciji govoriš.
ja, začne se povsem brezskrbno in brez načrtov, da bo to preraslo v karkoli večjega in tako težkega.
kaj naj ti rečem – verjamem, da delamo vedno v življenju v danem momentu tisto, za kar čutimo, da je prav. enako ti svetujem, da storiš sedaj: pomisli, česa si želiš, pomisli, kakšne odločitve moraš sprejet, da boš na smrtni postelji rekla “okej sem živela”. samo to je važno, v tem trikotniku, kjer sklepam, da ti nisi vezana na nobenega zunanjega, si ti tista, ki imaš v resnici najbolj proste roke.
in ko bo določitev, kaj želiš, dozorela v tvojem srcu, jo boš z lahkoto sprejela.
srečno!
metla pometa, 25.10.2022 ob 11:38
s čim si ene farbate oči. Kakšen trikotnik neki, tvoja klobasca se namaka v dveh omakcah (ena majoneza, druga kečap), malo farba eno in drugo, globoke skrivnosti hahahahahaha.
Edini pameten in konstruktiven nasvet je, da pokličeš njegovo majonezo in ji poveš, kako si delita najglobje skrivnosti in bo tvoja dilema en dva tri rešena.
Kakšni debilni prismojeni “otroci” odgovarjate na teme, o katerih se vam niti sanja ne. Tole je življenje in ne gre za namakcanje. Največkrat gre samo za to “da se ne znamo skotaliti iz cone udobja” raje smo v trikotnikih in raje trpimo na eni strani in drugi “uživamo”…koker, da bi samo uživali. Ljudje si sami kompliciramo in se gremo samo krožce, ki smo jih že doživeli…čeprav…so bili ti vse prej koker dober za nas. Ja nimamo jajc nit sebe spremenit kaj šele dogajanj okrog nas, zao s nam vse to ponavlja. Vse smo že doživeli n dokler ne spregledamo bomo to doživeli ponovno. Če ne mi pa naši primarni potomci. vedno je tko. Rečeš…nočem bit koker so moji domači…izbereš pa prov tak life, kot ga živijo on. Vidiš in ne vidiš-nočeš videt.
Ko boš dojela boš izbrala pravo stvar, do takrat pa vesel 3 kotnik.
se to : ce te bog ne daj zares, ampak zgolj kot primer za razlago poante, zdaj zbije avto in se znajdeš na smrtni postelji ti in onadva boste vsi v trenutku vedeli kaj hočete in kaj bi zeleli storiti in boste objokovali zamujeno preteklost
poanta prevec cajta imate, ne cenite življenja in njegovega vsakega dneva, da bi ga izkoristili in ziveli, raje se zajebavate, cincatw, zavlačujete, se igrackaze, brez vsake odgovornosti…
zacnite cenit zivljenje in ga vsak dan ziveti do polnosti po svojih zeljah in z odgovornostjo… ne idlasaj in cincaj na jutri, ker jutri morda nimoli ne bo in potem ti bo zal da nisi dolocenih stvari narefil ze predvcerajsnjim…
ne cincaj, ne zapletaj zivljenja, zivi odgovorno in danes… ne prelagaj na jutri kar lahko in je prav da storis danes… ker jutri ti bo zal za odlašanje… zivlhe je je samo eno in me zapravljaj dni v nic za neodlocnost cincanje in neodgovornost
jaz te pa …, 25.10.2022 ob 12:02
popolnoma razumem.
vem, o kakšni navezanosti govoriš, vem, o kakšni situaciji govoriš.
ja, začne se povsem brezskrbno in brez načrtov, da bo to preraslo v karkoli večjega in tako težkega.
kaj naj ti rečem – verjamem, da delamo vedno v življenju v danem momentu tisto, za kar čutimo, da je prav. enako ti svetujem, da storiš sedaj: pomisli, česa si želiš, pomisli, kakšne odločitve moraš sprejet, da boš na smrtni postelji rekla “okej sem živela”. samo to je važno, v tem trikotniku, kjer sklepam, da ti nisi vezana na nobenega zunanjega, si ti tista, ki imaš v resnici najbolj proste roke.
in ko bo določitev, kaj želiš, dozorela v tvojem srcu, jo boš z lahkoto sprejela.
srečno!
Točno tko je. Respekt.
Obsojevalci pa sam “obvoz”.
Nik Zalokar, 25.10.2022 ob 12:11
Kakšni debilni prismojeni “otroci” odgovarjate na teme, o katerih se vam niti sanja ne. Tole je življenje in ne gre za namakcanje. Največkrat gre samo za to “da se ne znamo skotaliti iz cone udobja” raje smo v trikotnikih in raje trpimo na eni strani in drugi “uživamo”…koker, da bi samo uživali. Ljudje si sami kompliciramo in se gremo samo krožce, ki smo jih že doživeli…čeprav…so bili ti vse prej koker dober za nas. Ja nimamo jajc nit sebe spremenit kaj šele dogajanj okrog nas, zao s nam vse to ponavlja. Vse smo že doživeli n dokler ne spregledamo bomo to doživeli ponovno. Če ne mi pa naši primarni potomci. vedno je tko. Rečeš…nočem bit koker so moji domači…izbereš pa prov tak life, kot ga živijo on. Vidiš in ne vidiš-nočeš videt.
Ko boš dojela boš izbrala pravo stvar, do takrat pa vesel 3 kotnik.
ženska rabi konstruktivne nasvete, ne pa tolažbe v kurbanju…, no vsaj tako je napisala.
Nisem imela isto ampak tudi zelo zakomplicirano zgodbo za katero sem itak bila kriva sama, ker se nisem znala odločit imela bi eno, drugič sem pogrešala drugo puščala sem si odprta vrata pri obeh ampak to je takšna umobolnica to te izčrpa tak da dokler se nisem sama z sabo dol usedla pa se odločla za eno stran do takrat sem bila čisto zmešana, nestrpna-tesnobna-žalostna in ko sem prišla do zaključka kaj si res želim in za kaj se je vredno borit se mi je živlenje umirilo za kar se hvaležna, kljub vsem padcem in sekiranju končno diham z celotnimi pljuči. Kaj sem se naučila da če nekaj ni zdravo za mene če čutim da je narobe se ustavim pogovorim SAMA Z SABO, ja prav si prebrala sama z sabo ker v prvi vrsti rabiš sebe da lahka premagaš vse! In naprej ISKRENO V POGOVOR Z OSEBO, govorit o svojih občutkih in če vidiš da je to slabo za tebe oz vse, bodi iskrena boš vidla kako boš lažje živela, prvo je težko ampak ko to dosežeš je vsaka lekcija vredna da se naučiš poskrbeti zase.
Srečno in bodi pogumna izplača se vrjemi, če nebi šla čez dokaj podobno zgodbo bi si misla tti pa res neki ni jasno ampak ja to je živlenje in vse lahko spremeniš samo upaj si!🍀