Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ UKINITI VSE UKREPE

UKINITI VSE UKREPE

… so dejali tam dalec “kjer je Dzoni skinuo svoj stari dzins”:

Utemeljitev modre tabletke

1. Ne potrebujemo obveznega cepiva ali mask, ker vemo, da delujeta. Ni nam jih treba viljevati! Če je ukrep predpisan ali ne, se bomo držali.
2. Ne bojimo se več tistih, ki se ne držijo predpisov: vsi se cepimo z varnimi in učinkovitimi cepivi, ki nimajo skoraj nobenih stranskih učinkov, in vedno nosimo maske N95 ali P100. In vedno smo 2 metra stran od katere koli druge osebe. Tako, da nas v bistvu ni mogoče okužiti.
3. Ničesar se nam ni treba bati. Praktično nihče od nas ne bo koncal v bolnisnici in nihče od nas ne tvega smrti. Zaradi razširjenosti bolezni Omicron pa je naše tveganje še manjše.
4. Menimo, da so ljudje, ki se ne držijo predpisov, zlobni in si zaslužijo smrt. Zakaj bi jih silili v življenjsko pomembne medicinske posege? Za nas kot družbo je bolje, če teh ljudi ni več. Trajno.
5. Zaupamo svojim zdravnikom, da bodo zagotovili kakovostne zdravstvene nasvete. Naši zdravniki vedno upoštevajo smernice CDC, ki so bile vedno odlične. Vsi bi morali biti obravnavani enako, ne glede na to, kakšna je naša zdravstvena zgodovina. Če zdravniki upoštevajo smernice CDC, skoraj nihče ne umre. Vse bolnišnice so polne necepljenih ljudi.
6. Za varnost se vsak dan testiramo z antigenskimi testi za COVID. Če je rezultat testa pozitiven, imamo zdaj na voljo dve novi varni in učinkoviti zdravili najbolj zaupanja vrednih farmacevtskih družb na svetu, tako da lahko v redkih primerih, ko dobimo COVID, to zdravimo s skoraj 100-odstotnim uspehom.

mah sej bi napopal originalni video pa jutjub zahteva da smo starejsi od 18 ker ena fejst pokaze zizike…torej naj bo le se muska:

 

youtube.com/watch?v=Xe0v4EWXe3s

nova
Uredništvo priporoča

Buy covid-19 vaccine record card nline, for now, the best way to show that you have been inoculated against the corona virus is a simple white card

#Buy covid-19 vaccination card online#email…[email protected]

Covid-19 vaccine record card for sale in USA   WhatsApp: +1 (323) 451-1591

paper COVID-19 vaccination ID is a verified , physical eveidence of your individual vaccination ststus, complete with sophisticated anti counterfeit technology to ensure authenticity and peace of mind

 

The latest country to announce it is eliminating most of its COVID-19 pandemic restrictions, including mask mandates, is Denmark.

Prime Minister Mette Frederiksen said Wednesday that beginning Feb. 1, mask restrictions on public transportation, in restaurants, in shops and other indoor facilities will be lifted, the Associated Press reported.

“We say goodbye to the restrictions and welcome the life we knew before,” Frederiksen said. “As of Feb. 1, Denmark will be open.”

Health Minister Magnus Heunicke said that while the European nation recently has had 46,000 new cases daily on average, only 40 people are in hospital intensive care units.

prevod:

Zadnja država, ki je napovedala odpravo večine pandemskih omejitev COVID-19, vključno z obveznostjo uporabe mask, je Danska.

Predsednica vlade Mette Frederiksen je v sredo sporočila, da bodo od 1. februarja odpravljene omejitve uporabe mask na javnih prevoznih sredstvih, v restavracijah, trgovinah in drugih zaprtih prostorih, poroča Associated Press.

“Poslovili se bomo od omejitev in pozdravili življenje, ki smo ga poznali prej,” je dejala Frederiksenova. “Danska bo od 1. februarja odprta.”

Minister za zdravje Magnus Heunicke je dejal, da je v evropski državi v zadnjem času sicer v povprečju dnevno zabeležili 46.000 novih primerov, vendar je v bolnišnicah na enotah intenzivne nege le 40 ljudi.

Translated with http://www.DeepL.com/Translator (free version)

… iskanje zanimivosti je lepa cednost…

Ma ni raja nabija cept cept cept k ovce.

In sedaj se Svica. S 16 februarjem skorajda brez ukrepov. Bum… nic vec.

Denar je sveta vladar….

Kot je dejal ustanovitelj centralnega bancnistva:

Dajte mi kontrolo nad izdajanjem denarja drzave, pa mi je vseeno kdo zakone pise.

In zakaj Slovenija ne izdaja svojega denarja?

Sem omenil Finsko?

Finland’s Prime Minister Sanna Marin has announced that the country will be lifting all Wuhan coronavirus restrictions by mid-February as the country starts easing some restrictions this week.

prevod:

Finska predsednica vlade Sanna Marin je napovedala, da bo država do sredine februarja odpravila vse omejitve v zvezi s koronavirusom Wuhan, saj je ta teden začela blažiti nekatere omejitve.

vir:

https://www.breitbart.com/europe/2022/02/01/finland-to-scrap-all-coronavirus-restrictions-by-mid-february/

Tako je najbolje da vsi pocrkamo da bo potem konec tega mučenja.

 

Lp doc,ddr Šalabajzar

Recimo… Idaho v ZDA enako…stevilo zveznih drzav s spremembami se povecuje.

Slovenija, Avstrija, Nemcija pa… usekaj kolikor se le da, narod se pritozuje.

Je cesar nekoc davno poslal sle na obisk po podezelju, da vidi kako se obnasajo njega podlozniki. Prisli so nazaj in mu povedali: cesar, nekaj je fejst narobe, ljudje se kregajo in nergajo.

In cesar veli: To je dobro! Povecajte davke.

In naslednje leto zopet… pridejo nazaj in povedo: cesar, ljudje kricijo, vpijejo, pravijo, da se bodo borili.

In cesar zamahne z roko: ah, to je odlicno! Privijte se!

In naslednje leto pridejo sli nazaj zmedeni. Povedo: ljudstvo je tiho, zamisljeni v svoje delo, ne govorijo naglas, druzijo se vendar se ne pritozujejo. Le sepetajo se.

In cesar se prestrasi: to pa ni dobro, odvij, razrahljaj pritiske.

 

In nauk te zgodbe? Dokler ljudje le vpijejo in se pritozujejo ne naredijo nic. Le mislijo, da so nekaj naredili.

In ko narod nima nicesar vec kar lahko izgubi, mu poide tudi strah. In vsi vladarji to vedo….

 

Ukint al pa dodat.

Amerika je za necepljene Evropejce spet zaprta, od 22 januarja.

Od 6. decembra pa do 21. januarja je vsakdo lahko potoval v ZDA, cas potovanj pac. Bozic, novo leto… zapravljanje.

Sedaj pa je tega konc pa spet… jebite se!

Letalske druzbe se ne vedo tacno kako bo. Air France naprimer delajo nacrte do konc junija. Ce placas karto pred koncem februarja in letis do konca junija, imas moznost za prestavitev leta. Brez dodatnih stroskov.

Recimo, najcenejsa varianta za preko Atlantika, Condor, po desetem maju nima vec letov v in iz ZDA.

G5 je povrocil velike tezavice v ZDA. Prakticno vse vecje letalske druzbe so napovedale ukinitev letov, ce ne bodo obmocja okrog letalisc zaprta za G5. In so se zmenil za dva kilometra.

Zanimivo, a nede? In slovenski pisuncki o tem nic ne pisejo.

Strah je postal novinarska cednost…

Pravijo takolke: Anglija, Irska, Danska, Norveska, Finska, Nizozemska, Italija, Litva, Francija.

Se Izrael ukinja tazeleni potni list…

Kaj pa mama Slovenija?

Pa se povezava…

12 Countries End COVID Restrictions

Ajde da vidimi, ce bo mama cenzura popustila.

zanimivo je to, da se dejansko cel svet obraca, commonwealth naveza se vedno vztraja. In seveda Slovenija v navezi z Avstrijo in Nemcijo.

Bill Maher je bil vedno nekje bogpomagaj, tale pa je prav v redu. Na koncu tisto vprasanje koliko napacnih izjav in odlocitev je potrebnih, da se spremeni dejansko stanje?

 

Ne, mama cenzura brise povezava, ker jo je strah za njeno rit …

Naj poizkusin drugace:

[https://www.bitchute.com/video/dwA2zDUwXNfn/]

saj naše je tudi že sram, Janšata je tako sram, da se tudi pred kamere ne upa več, ker ve da je nategnil skoraj 60% Slovencev, ki bodo imeli precej velike težave z zdravjem v bodoče, torej je farma mafiji zrihtal dober bisnis za kar nekaj lel. Približno 25% od teh cepljenih, pa bo zelo kmalu umrlo, ker ta gneska terapija ni enaka v vseh stekleničkah, ampak samo cca. 25%, kar je tudi namen. Sram ga je in tudi Poklukarja je sram, Kreka pa baje ni sram, ker še ni dojel kaj se je zgodilo in tudi Beovička, lOgarca, Lejkotova, ti so vsi totalni idioti, ki se v zdravstvu kot “strokovnjaki” šlepajo že leta in leta, pa nikoli nič od njih, samo nakladanje in nobenega znanja. ŽAL! Kljub vsemu, je Janša ukazal Poklukarju, naj zaključijo zadevo, naj se zlažejo, da sistem ugotavljanja PCT ne deluje in da bo v kratkem popravljen, no kmalu pa se bo izkazalo, da sistem ne deluje, ker nič ne deluje več!

Tudi v Kanadi se premika, pocasi pa vendarle…
Alberta To Scrap Vaccine Passport Program, Announces Path To Lifting ‘Almost All’ Restrictions
prevod”

Alberta bo ukinila program potnih listov za cepiva, napoveduje pot do odprave “skoraj vseh” omejitev

citat:

The passport system, dubbed as the Restrictions Exemption Program, is the first of the province’s current public health restrictions to go in a phased approach laid out by Kenney at a press conference Tuesday.

Now is the time to begin learning to live with COVID,” said Kenney. “These restrictions have led to terrible division.

We cannot remain at a heightened state of emergency forever. We have to begin to heal.”

Kenney announced a three-stage approach for the loosening of public health measures.

First, the province will remove nearly all restrictions for children, including the kindergarten to Grade 12 mask mandate, by the coming weekend. Children who are 12 and under also won’t have to abide by the general mask mandate in Alberta. The general mandate still applies for the rest of the population.

It is time to let kids be kids,” Kenney said.

prevod: Sistem potnih listov, imenovan program za izvzetje iz omejitev, je prvi od trenutnih omejitev javnega zdravja v provinci, ki ga bo Kenney uvedel v skladu s postopnim pristopom, ki ga je predstavil na torkovi tiskovni konferenci.
“Zdaj je čas, da se začnemo učiti živeti s COVID,” je dejal Kenney. “Te omejitve so privedle do strašnega razkola.”
“Ne moremo večno ostati v zaostrenem izrednem stanju. Moramo se začeti zdraviti.”
Kenney je napovedal tristopenjski pristop za sprostitev ukrepov na področju javnega zdravja.
Najprej bo pokrajina do prihodnjega konca tedna odpravila skoraj vse omejitve za otroke, vključno z mandatom za maske od vrtca do 12. razreda. Otrokom, ki so stari 12 let in manj, prav tako ne bo treba upoštevati splošnega mandata za maske v Alberti. Splošna obveznost še vedno velja za ostale prebivalce.
“Čas je, da otrokom dovolimo, da so otroci,” je dejal Kenney.

Translated with http://www.DeepL.com/Translator (free version)

[https://www.zerohedge.com/geopolitical/freedom-convoy-protests-are-spreading-throughout-world-truckers-lead-fight-against]

 

kot ze omenjeno… Svedska od danes naprej.

UDARNO – Šta se to dogodilo u Švedskoj: Od ponoći sve ukinuto – Maske, testiranje, kovid-potvrde, distanciranje …

… da nadaljujem ….

Sodišče v Illinoisu zaustavilo pravila o maskah in cepljenju/testiranju v šolah po vsej državi!
V petek, 4. februarja, je okrožno sodišče v okrožju Sangamon v zvezni državi Illinois izdalo odredbo o začasni prepovedi, s katero je zaustavilo predpise o maskah in cepljenju ali testiranju za učence in osebje, ki jih je uvedlo 170 šolskih okrožij. Sodnica Raylene DeWitte Grischow je opozorila, da je bilo od marca 2020, ko je guverner razglasil izredne razmere zaradi COVID-19, sprejetih “25 serijskih razglasov za katastrofo” in 99 izvršnih odredb, povezanih s COVID-19, ki se dotikajo življenj vseh državljanov v Illinoisu.

Med ljudmi, ki so vložili tožbo, so starši otrok po vsej državi in učitelji. Izpodbijajo izvršne ukaze guvernerja JB Pritzkersa in izredna pravila, ki sta jih določila oddelek za javno zdravje (DDV) in državni odbor za izobraževanje za izvajanje teh ukazov.

Translated with http://www.DeepL.com/Translator (free version)

Illinois Court Halts Mask and Vaccine/Testing Rules for Schools Across the State!

Odgovor na objavo uporabnika
fakmi…, 28.01.2022 ob 14:15

The latest country to announce it is eliminating most of its COVID-19 pandemic restrictions, including mask mandates, is Denmark.

Prime Minister Mette Frederiksen said Wednesday that beginning Feb. 1, mask restrictions on public transportation, in restaurants, in shops and other indoor facilities will be lifted, the Associated Press reported.

“We say goodbye to the restrictions and welcome the life we knew before,” Frederiksen said. “As of Feb. 1, Denmark will be open.”

Health Minister Magnus Heunicke said that while the European nation recently has had 46,000 new cases daily on average, only 40 people are in hospital intensive care units.

prevod:

Zadnja država, ki je napovedala odpravo večine pandemskih omejitev COVID-19, vključno z obveznostjo uporabe mask, je Danska.

Predsednica vlade Mette Frederiksen je v sredo sporočila, da bodo od 1. februarja odpravljene omejitve uporabe mask na javnih prevoznih sredstvih, v restavracijah, trgovinah in drugih zaprtih prostorih, poroča Associated Press.

“Poslovili se bomo od omejitev in pozdravili življenje, ki smo ga poznali prej,” je dejala Frederiksenova. “Danska bo od 1. februarja odprta.”

Minister za zdravje Magnus Heunicke je dejal, da je v evropski državi v zadnjem času sicer v povprečju dnevno zabeležili 46.000 novih primerov, vendar je v bolnišnicah na enotah intenzivne nege le 40 ljudi.

Translated with http://www.DeepL.com/Translator (free version)

… iskanje zanimivosti je lepa cednost…

Se strinjam, ta sistem v oblaku, je popolnoma neprimeren, Takšne IT Storitve kot jih država daje so nespremjiva. Lahko bi se odločili da smo vsi cepljeni in so okrepi uspostavljeni.

Wow! Last Week the “Experts” Admitted Lockdowns Did Not Reduce Mortality Rates — NOW They Admit Masking Was Mostly Worthless
prevod:

Vau! Prejšnji teden so “strokovnjaki” priznali, da zapore niso zmanjšale stopnje umrljivosti – zdaj priznavajo, da je bilo maskiranje večinoma brezpredmetno

Last week Johns Hopkins revealed Dr. Fauci’s “ill-founded” lockdowns were entirely ineffective in reducing US mortality rates by only 0.2%

prevod:

Johns Hopkins je prejšnji teden razkril, da so bile “neutemeljene” zapore doktorja Faucija povsem neučinkovite pri zmanjšanju stopnje umrljivosti v ZDA in so jo zmanjsale le za 0,2 %.

citat:

…The Center for Infectious Disease Research and Policy (CIDRAP) at the University of Minnesota have laid out a more complex analysis: Given the current understanding that the virus is transmitted in fine aerosol particles, it’s likely an infectious dose could easily get through and around loose-fitting cloth or surgical masks.

prevod:

…Center za raziskave in politiko nalezljivih bolezni (CIDRAP) na Univerzi v Minnesoti je pripravil kompleksnejšo analizo: Glede na sedanje razumevanje, da se virus prenaša z drobnimi aerosolnimi delci, obstaja verjetnost, da lahko kužna doza virusa zlahka prodre skozi in okoli ohlapnih tkanin ali kirurških mask.

Zdej se pa usedem tam pod lipco in cakam, da se tisti neverjetni propagandist zacne opravicevati vsem, ki jih je zmerjal tukajle na forumu. Sem pa pripravil malico in vse za dolgo spanje, kajti placanci se ne obrnejo vse dokler ne vidijo vecjega denarja na drugi strani. Jeba je le ta, da ga tam ni….

 

 

no ja, se povezava za vsak slucaj:

[https://www.thegatewaypundit.com/2022/02/wow-last-week-experts-admitted-lockdowns-not-reduce-mortality-rates-now-admit-masking-mostly-worthless/]

Norway is scrapping its last remaining Covid restrictions starting Sunday. Citizens will no longer be required to socially distance, wear masks or quarantine if they become infected.  The country will also end requirements for vaccination certificates. The shift follows advice by Norway’s Institute of Public Health.

Prevod:

Norveška od nedelje dalje odpravlja še zadnje omejitve za Covid. Državljanom se ne bo več treba izoigibati druzenju, nositi mask ali biti v karanteni, če se okužijo.  Država bo odpravila tudi zahteve po potrdilih o cepljenju. Sprememba sledi nasvetom norveškega inštituta za javno zdravje.

povezava:

[https://www.cracknewz.com/2022/02/norway-cancels-all-covid-restrictions.html]

upam, da bodo zarotniki obrnili reklce. Tako kot je v njihovi navadi.

 

celo “hardcore” se morda omehca.
Germany Reportedly Plans to Lift Coronavirus Restrictions By 20 March
citat:

“Broad restrictions of social, cultural and economic life should be gradually lifted by the start of spring on 20 March 2022″, said the draft document to be approved by federal and state leaders on Wednesday.

prevod:”Široke omejitve družbenega, kulturnega in gospodarskega življenja je treba postopoma odpraviti do začetka pomladi 20. marca 2022,” je zapisano v osnutku dokumenta, ki ga bodo v sredo potrdili zvezni in državni voditelji.

vir:

https://sputniknews.com/20220214/germany-reportedly-plans-to-lift-coronavirus-restrictions-by-20-march-1093016059.html

Slovenija pa…. Korakaj korakaj…

Odgovor na objavo uporabnika
julijasav, 13.02.2022 ob 11:38

Se strinjam, ta sistem v oblaku, je popolnoma neprimeren, Takšne IT Storitve kot jih država daje so nespremjiva. Lahko bi se odločili da smo vsi cepljeni in so okrepi uspostavljeni.

 

prevod:”Široke omejitve družbenega, kulturnega in gospodarskega življenja je treba postopoma odpraviti do začetka pomladi 20. marca 2022, poslovna ip telefonija” je zapisano v osnutku dokumenta, ki ga bodo v sredo potrdili zvezni in državni voditelji.

 Država bo odpravila tudi zahteve po potrdilih o cepljenju. Sprememba sledi nasvetom norveškega inštituta za javno zdravje.

 

Res se končuje.  Še dobro da sem v mojem lokalu namestil IT Storitev. Stranke bodo letele. Komej čakam.

New Report

Close