Ukraine
Uff, 02.03.2023 ob 12:43
Omg. 3 šupki se vsak dan pod 30 nicki žalijo tle gor. Degeni.
Od rusofilov ne vidim ene obsodbe Rusije. Ze zato vidis da ste gnojnica.
Vojno je zacel Rus.
Nihce ni napadel Ruske zemlje po 1942 nazadnje.
Vojno lahko konca samo Rus.
Ampak intered degenckov je, da vojna traja in Rusija kolje vse pred seboj. Res degeneriran forum.
Ti sploh ne veš kaj je rusofil. Ker si enostavno zabito tele, da bolj zabito in credno vodljivo ne moreš bit. Ne, Evropa se ne bi smela mešat v vojno. Naj se sami zmenijo med sabo. Saj se streljajo že vec kot deset let, ne od lani.
Prav tako Evropa ne bi smela dovolit Ameriki, da jo komandira.
Ob pregledu tehle crev sem opazil, da je stil izrazanja in besedoslovje teh, takoimenovanih rusofobov”, povsem enak. Obstajata dve moznosti: ali so bili na istem plesnem tecaju, Kumrovec mi pade na missel, ali pa (bognedaj!), je to ena in ista oseba. Le kako bi drugace lahko uporabljali tako enake izraze???
Hej, sam povem…
In potem cel NATO priznava, da nima municije. Sem vceraj poslusal na youtube pricevanja zadnjih vojakov v Bakhmut. Pravijo, da nimajo granat, nimajo zascite, nimajo vec elektronike in ne vedo kaj se dogaja. Nit sporocila pa je le ena: Bakhmut bo na koncu padel. Ko vidis te utrujene ukranske moze te mora stisniti pri srcu.
In potem se tale troll tukajle povzdiguje v nebesa in za gradnjo svoje pedistala GENOCIDNO unicuje UKRAJINSKE moze in fante. V nebo vpijoca je bila ena zadnjih novic, da je med zrtvami kar precej mladoletnikov. In nas trol se vedno vpije: Smrt Rusom!
Kaksna sramota od cloveka!
In razgovor z ameriskim fantom, ki se je kot placanec boril u Ukrajini, objavljen CNN ali FOX, ne vem tocno. Dejal je je, da je zivljenska doba ukrajinskega borca na frontni liniji 4 ure!
In tudi…angleski BBC je s pomocjo ruskega blogerja, ki je protivladno usmerjen, objavila zrtve ruskih vojakov. Krepko krepko pod sto tisoc. Medtem ko naj bi bilo ukrajinskih zrtev preblizno 200 tisoc in priblizno 300 tisoc ranjenih. Ukrajinske vojake, smrtne zrtve, sedaj pobirajo ruske enote.
Vojno je treba ustaviti takoj, da se ustavi genocid nad Ukrajinci. Vceraj sem prvic zasledil clanek na to temo tudi v ZDA medijih. In Zelensky se vedno posilja vojake v Bakhmut … Chasiv Yar..kar NATO velikasi imenujejo Meat Grinder. The war of Attrition.
fakmi…, 02.03.2023 ob 13:00
citat: Prav tako Evropa ne bi smela dovolit Ameriki, da jo komandira.
No f**k! Epiphany?
Ja tako je. Samo Amerika ima profit pri tem, nihce drug.
Za vse zaostale, če se danes ruska vojska umakne iz iz Ukrajine. Mislite, da bi se nehal streljat med sabo? Veš da bi se, če se deset let niso.
robi9, 02.03.2023 ob 12:48
Debili boste s svojim sovraštvom in zagovarjanjem fašizma, uničili le sami sebe.
Pa saj vedno je bilo tako. Le debili tega ne morete vedeti, ker ste debili.
“ROBI”,
a ti vidiš svet ČRNO – BELO???
Zagovarjam fašizem? Celo v svojem, komentarju sem napisal, da je EDINA dobra stran PUTINA, da je proti Ameriki❗❗❗
In vedno sem bil proti Ameriškemu fašizmu in demokratom, liberalcem itd. Kaj so samo počeli v Latimski ameriki…
Samo problem pa je, ker je RUSIJA ptav tako fašistična država kot AMERIKA!
ŠR ENKRAT, ker nidi razumel mojega vprašanja. Sprašujem te nekaj drugega:
…………………………………..
“ROBI”,
pisal si že, da smo proti Rusom le zato, ker niso pajac ZDA.
Ampak edina dobra stran pri Putinu je, da ni pajac ZDA! EDINA!!! Tako da le zakaj naj bi me to motilo pri njemu.
Ker vse ostalo pri njemu pa je katastrofa!
Pa kako naj spoštujem Rusijo, če pa so Rusi tako zelo zaostali in na ravni kamenodobnih ljudi, da imajo celo zaostalo Ameriko za progresivno in moderno državo❓❓❓ In menda zato zavračajo njihove zahodne vrednote, ker menda želijo obraniti svoje tradicionalne vrednote. 🙃
Pa daj povej mi kakšen bebec zaostal mora biti nek rus, da ima kmetavzarsko Ameriko za moderno❓❓❓
Pa ne moreš pustiti, da ima potem taka necivilizirana primitivna luknja Rusija ki ima vukojebino od Amerike za moderno besedo v temu svetu. To je samo za uničiti.
Kokoši🛸👽🛸🐄🛸👽🛸, 02.03.2023 ob 13:12
“ROBI”,
a ti vidiš svet ČRNO – BELO???
Zagovarjam fašizem? Celo v svojem, komentarju sem napisal, da je EDINA dobra stran PUTINA, da je proti Ameriki❗❗❗
In vedno sem bil proti Ameriškemu fašizmu in demokratom, liberalcem itd. Kaj so samo počeli v Latimski ameriki…
Samo problem pa je, ker je RUSIJA ptav tako fašistična država kot AMERIKA!
ŠR ENKRAT, ker nidi razumel mojega vprašanja. Sprašujem te nekaj drugega:
…………………………………..
“ROBI”,
pisal si že, da smo proti Rusom le zato, ker niso pajac ZDA.
Ampak edina dobra stran pri Putinu je, da ni pajac ZDA! EDINA!!! Tako da le zakaj naj bi me to motilo pri njemu.
Ker vse ostalo pri njemu pa je katastrofa!
Pa kako naj spoštujem Rusijo, če pa so Rusi tako zelo zaostali in na ravni kamenodobnih ljudi, da imajo celo zaostalo Ameriko za progresivno in moderno državo❓❓❓ In menda zato zavračajo njihove zahodne vrednote, ker menda želijo obraniti svoje tradicionalne vrednote. 🙃
Pa daj povej mi kakšen bebec zaostal mora biti nek rus, da ima kmetavzarsko Ameriko za moderno❓❓❓
Pa ne moreš pustiti, da ima potem taka necivilizirana primitivna luknja Rusija ki ima vukojebino od Amerike za moderno besedo v temu svetu. To je samo za uničiti.
Pokveka kurja nehaj. Za abecedo si bil preveč zaostal v posebni šoli, tu bi pa vsem sralo.
Za kokoši.
Jaz ne pričakujem, da ti spoštuješ Rusijo. Jaz tudi nisem Rusofil.
Vsa debata gre o objektivnem pogledu na vso dogajanje in tisti, ki sovražite Ruse, niste sposobni dojeti resnice.
Če hočete mir in imeti kolikor toliko pošteno družbo in državo, morate najprej sami v sebi imeti mir in biti pošteni. S sovraštvom le kličete vojno in podpirate zlo.
Te putofili..so res dno. Kaksen nacin pisanja. Enih argumetov. Zaljenje na strani 🙂😄..res prav vidi se da lahko Rusijo podpira sam folk na tem nivoju kot so sami. Rusija je narod degenerirancev..pijancev..pedofilov…isto je tle gor.
Drugace pa ja. Rusov je umrlo samo 3000. Izgubili so 30 tankov.
Ukrajincev pa sploh ni vec…milijine mrtvih 😁…kako si lahko tako zabit.
Glede na rusofile bakhmut varuje 20 otrok z molotovkam in 3 stare bakice z kalašem. Pa rusi se vedno ne morejo nic ha ha ha ha.
robi9, 02.03.2023 ob 13:27
Za kokoši.
Jaz ne pričakujem, da ti spoštuješ Rusijo. Jaz tudi nisem Rusofil.
Vsa debata gre o objektivnem pogledu na vso dogajanje in tisti, ki sovražite Ruse, niste sposobni dojeti resnice.
Če hočete mir in imeti kolikor toliko pošteno družbo in državo, morate najprej sami v sebi imeti mir in biti pošteni. S sovraštvom le kličete vojno in podpirate zlo.
“ROBI”, “,
razumem kaj praviš. Ampak RUSIJA je država, ki je polna sovraštva. Objokuje star imperij. In vem da ni hotela zasesti le Ukrajine. Nadeljevala bi z Moldavijo.
In prva zadeva ob začetku vojne v Ukrajini je bila obravnavanje LGBT. To je prva stvar, ki jo je naredil Putin, da se je dobil z patriarhom Kirilom in sta govorila, kako se bo uprlo zahodu in njihovi LGBT ideologiji. (upoštevajmo da njihovo nasprotovanje ni le proti ideologiji ampak proti LGBT nasplošno)
Tako da, a ti hočeš, da ima neka barbarska necivilizorana vukojebina RUSIJA kak vpliv v svetu???
Ker kako pa je lohka protiameriška KUBA, ki se je vedno tako dostojanstveno upirala AMERIKI tako LGBT prijazna država❓❓❓
citat: Ja tako je. Samo Amerika ima profit pri tem, nihce drug.
Ne bo drzalo. Kaj pa Norveska? Zaliv Tonkin in Sverni tok?
Smrt na oltarju boga Mamona.
(https://www.youtube.com/watch?v=W6CjO0H2j0s)
Zaustavimo genocid nad Ukrajinci!
Anonimno 7484, 02.03.2023 ob 14:00
Zmešana kura je že spet pri fantazijah o pedrih tudi v tej temi.
Ravno PEDRI so bili prva stvar, ki se jo je omenjalo ob začetku vojne. Kaj ti ni jasno debil???
To je upor proti zahodnim vrednotam, ker so Rusi preveč debilni in zaostali, da bi vedeli, da je na vzhodu še več tega.
RUSIJA – debilna šhizofreničma država.
On the wings of the night
As the daytime is stirring
Where the speechless unite
In a silent accord
Using words you will find are strange
Mesmerized as they light the flame
Feel the new wind of change
On the wings of the night
(https://www.youtube.com/watch?v=KjGXnSdVwCY)
Narediti konec genocida nad Ukrajinci…NATO-vs-Rusija.
Kokoši🛸👽🛸🐄🛸👽🛸, 02.03.2023 ob 14:08
Ravno PEDRI so bili prva stvar, ki se jo je omenjalo ob začetku vojne. Kaj ti ni jasno debil???
To je upor proti zahodnim vrednotam, ker so Rusi preveč debilni in zaostali, da bi vedeli, da je na vzhodu še več tega.
RUSIJA – debilna šhizofreničma država.
Zmešana kura. Pojej porcijo riža in pojdi spat. Niso to teme zate, ki bi jih ti bil sposoben razumet.
Anonimno 7329, 02.03.2023 ob 14:51
Sploh se vam sanja ne, kaj je genocid. Take ven mečete kot osnovnošolski otroc na nižji stopnji do nekje 4. razreda.
umor moskega, posiltvo in umor otrok pred starsi. Posiltvo in umor zenske, nato pa ropanje in poziganje.
Se strinjam. To ni genocid. To je samo posebna misija.
https://www.britannica.com/topic/genocide/Recent-developments
Po zgornji definicij, Rusi narodom Ukrajine (in drugim) počno točno to, kar je definirano kot genocid že nekaj stoletji
And some for fancy dress
But when they’re held for pleasure
They’re the balls that I like best
My balls are always bouncing
To the left and to the right
It’s my belief that my big balls
Should be held every night
nekateri pa za modno preobleko.
Kadar pa so namenjeni užitku
so to plesi, ki jih imam najraje
Moji žogice se vedno odbijajo
levo in desno
Verjamem, da so moja velika jajca
bi bilo treba držati vsako noč
source: https://www.lyricsondemand.com/a/acdclyrics/bigballslyrics.html
(https://www.youtube.com/watch?v=4WwJ6OVSwkM)
Rakun se vedno maha … z repkom.
Ampak res, ni bolj zmesane zivalce kot je rakun. Sem ga videl, ko je hodil po ograji. Je med bolj “kratkimi” zivalcami, ko stika za hrano v podezelskih naseljih. Kaj hitro pade v kanto za smeti in potem ne more ven. In te gleda, ali mu bos pomagal ali ne….in ce nisi previden, se bo zapodil vate, ko ga resujes.
In se… njega dni, dolgo nazaj, sem imel moznost komuniciranja po Highway 6 v Nebraski. Waverly pa do Gretne. Spomladi in jeseni je bilo izjemno veliko rakunov povozenih, ko so zeleli prek ceste. Zelo si moral biti previden, ker so v svojem strahu sila hitro skocili pred avto. Ja, rakun je tako ljubka zivalca…