Ukraine
RAKUN, 02.03.2023 ob 08:21
Zeeeeh
Novi vsakodnevni poizkus RUSOFILA JULIJ CEZAR IN ROBI9 NICKOV
.tokrat Marjeta.
Rusofili ste zlocinci, ki vas zanimivo ne moti rusko orozje ki vsak dan kolje nedolzne ukrajinske druzine.
Po UN konvenciji imajo drzave pravico posiljati orozje napadeni drzavi.
Crkni.
No, daj pomisli, kaksne koncerte tujih zasedb so leta 1943 prirejali v Ljubljani.
fakmi…, 02.03.2023 ob 15:00
And some for fancy dress
But when they’re held for pleasure
They’re the balls that I like best
My balls are always bouncing
To the left and to the right
It’s my belief that my big balls
Should be held every night
nekateri pa za modno preobleko.
Kadar pa so namenjeni užitku
so to plesi, ki jih imam najraje
Moji žogice se vedno odbijajo
levo in desno
Verjamem, da so moja velika jajca
bi bilo treba držati vsako noč
source: https://www.lyricsondemand.com/a/acdclyrics/bigballslyrics.html
(https://www.youtube.com/watch?v=4WwJ6OVSwkM)
Rakun se vedno maha … z repkom.
Ampak res, ni bolj zmesane zivalce kot je rakun. Sem ga videl, ko je hodil po ograji. Je med bolj “kratkimi” zivalcami, ko stika za hrano v podezelskih naseljih. Kaj hitro pade v kanto za smeti in potem ne more ven. In te gleda, ali mu bos pomagal ali ne….in ce nisi previden, se bo zapodil vate, ko ga resujes.
In se… njega dni, dolgo nazaj, sem imel moznost komuniciranja po Highway 6 v Nebraski. Waverly pa do Gretne. Spomladi in jeseni je bilo izjemno veliko rakunov povozenih, ko so zeleli prek ceste. Zelo si moral biti previden, ker so v svojem strahu sila hitro skocili pred avto. Ja, rakun je tako ljubka zivalca…
Z namenom, da se vojna podaljsa in se vojaskemu lobiju poveca profit. Ampak samo, ce so kameradi.
Zakaj ne Amerika, Kanda, Velika Britanija in EU ne posiljajo orozja Palestini za obrambo pred Izraelom? Saj jim UN konvencija to omogoca.
koncerti, 02.03.2023 ob 15:04
Z namenom, da se vojna podaljsa in se vojaskemu lobiju poveca profit. Ampak samo, ce so kameradi.
Zakaj ne Amerika, Kanda, Velika Britanija in EU ne posiljajo orozja Palestini za obrambo pred Izraelom? Saj jim UN konvencija to omogoca.
Ker Palestinci niso njihovi prijatelji, so pa zato Izraelci. 😉
BTDT, sem rekel, a je treba biti previden. Ljudje mislijo, da je ljubka zivalca, no ja saj je na pogled, vendar zelo zleht. Ce me spomin ne vara, sem ga trikrat spuscal ven iz kante. Vedno tako, da ni mogel nazaj, vendar ne zato, da bi se bal njega napada kot takega, pac pa ker je poznan prenasalec bolezni, stekline. V ZDA in Kanadi med vecjimi prenasalci. Eni pravijo, da je inteligenten, morda je. Morda zato, ker zleze v kanto pa ceprav je pokrov zaprt. Menda naj bi imel dober spomin…morda. Vendar ponavlja eno in isto napako. Kako to vem? Ker je imel obrocek. V zivljenskem okolju cloveka naredi veliko skode s prenosom stekline na domace zivali.
Torej sodi v divjino.
Anonimno 5566, 02.03.2023 ob 15:18
Kakorkoli že, daleč NAJBOLJŠI komentar te vojne je, da ima najmanj vsaka druga kmetija v Sloveniji kozolec, ki je starejši od države ZDA.
In mi, Slovenci, že 70+ let pustimo, da nam ZDA vodi državo?
In ne samo mi, skoraj cela EU… Pa še kdo.
BRez ZDA tudi Slovenije nikoli ne be bilo. To si dejstva. Brez ZDA napovedi vojne nacizmu in pokoncne drze VB ki se ni dala nacizmu..kot Ukrajina ne…bi Slovenci koncali v taboriscih. Kasneje pa je ZDA zalagala juho z denarjem, da je sploh zivela. Komunizem ne more ziveti brez kapitalizma.
Zato so te nabuloze pesek v oči.
Vojna je v zgodovini vedno poganjala napredek. Tehnoloski razvoj. Zato tudi z koncem 1. Svet. Vojne tako hitri gospo. Vzpon EU in ZDA. Tudi ta vojna ima pluse
1. Osamitev zblojene Rusije in njen strateski poraz
2. Nato se veca..vlaga se spet denar v orozje kar bo potegnilo za sabo nova podjetja..ideje..zaposlitve..bdp.
3. Rusija pade z njo pa se najvecji grebator Kitajci, ki delajo sranje po Aziji.
4. Evropa se bo koncno vojasko in energetsko preoblikovala. Europe first. Konec je obstojecega sistema ruske poceni energije.
citat:
BRez ZDA tudi Slovenije nikoli ne be bilo. To si dejstva. Brez ZDA napovedi vojne nacizmu in pokoncne drze VB ki se ni dala nacizmu..kot Ukrajina ne…bi Slovenci koncali v taboriscih. Kasneje pa je ZDA zalagala juho z denarjem, da je sploh zivela. Komunizem ne more ziveti brez kapitalizma.
Zato so te nabuloze pesek v oči.
Haha, ti si res cist utrgan! General Zukov je v Berlinu dejal: premagali smo nacizem, tega nam nikoli ne bodo oprostili.
Vprasanje zate: kam se je umaknila velika vecina nacisticnih veljakov?
In nekaj pisat o komunizmu, ker ga nikoli ni bilo. Tudi ce kdaj bo, bo samo za enkrat, tako kot lesen šporhejt.
Bila pa je strahotna in krvava diktatura. Drzavni fevdalizem. No ja, morda ga vi “osvetljenci” imenujete komunizem.
Te pa vprasam: kako imenujemo sistem, kjer je le malo lastnikov zemlje, ljudje na njej so le delavci, pa se svoj obstoj morajo pridelati. Tlacanstvo morda?
Klaus Schwab, njegove najveckrat citirane besede: ne bos imel nic in bos srecen. Neofevdalizem na pohodu…
Ti se pa sklicujes na UNRRA (United Nations Relief and Rehabilitation Administration)
RAKUN, 02.03.2023 ob 15:39
Vojna je v zgodovini vedno poganjala napredek. Tehnoloski razvoj. Zato tudi z koncem 1. Svet. Vojne tako hitri gospo. Vzpon EU in ZDA. Tudi ta vojna ima pluse
1. Osamitev zblojene Rusije in njen strateski poraz
2. Nato se veca..vlaga se spet denar v orozje kar bo potegnilo za sabo nova podjetja..ideje..zaposlitve..bdp.
3. Rusija pade z njo pa se najvecji grebator Kitajci, ki delajo sranje po Aziji.
4. Evropa se bo koncno vojasko in energetsko preoblikovala. Europe first. Konec je obstojecega sistema ruske poceni energije.
Vse lepo in prav, dokler se NATO ne veca na tvoji kozi, ampak na racun drugih ljudi, a ne, cvilimozek. Ampak ne skrbi, tudi tebi se bo en dan isto zgodilo. NATO brez zrtev ne more preziveti.
zanimivosti…
Najvecje okonomije od 1600 do 2022
(https://www.youtube.com/watch?v=7EFeRgxetUA)
In se predvidevanja do 2050
(https://www.youtube.com/watch?v=9bU1pjiw9kk)
fakmi…, 02.03.2023 ob 16:02
zanimivosti…
Najvecje okonomije od 1600 do 2022
(https://www.youtube.com/watch?v=7EFeRgxetUA)
In se predvidevanja do 2050
(https://www.youtube.com/watch?v=9bU1pjiw9kk)
O boga Russia, nikjer je ni. Kitajska fino zadeta z zahodno finančno inekcijo, Amerika pa kraljuje na vrh že 150 let, pa še naprej bo tko 😂🤣
citat: Kitajska fino zadeta z zahodno finančno inekcijo, Amerika pa kraljuje na vrh že 150 let, pa še naprej bo tko
No ja, ZDA mora zdrzati se 14 let, pa bo. Mislim da pride do tvojih 150. Sem dal slikce, da bos lazje bral.
Ampak….meni je cist prou, da bi bile ZDA mocne. 🙂
Ce si slikce gledal se naprej, si morda opazil tri ekonomije…bi si pa upal trditi, da Kitajska ne bo utrpela kaj prida skode po tej tvoji financni injekciji.
Lahko reces kakoli, se vedno je skoraj 80% svetovne populacije proti sankcijam. Vsaka cebelica posebej je mala, veliko njih pa vzdrzujejo clovestvo ze od samega zacetka…
Malce za tiste, ki zelijo vec in vec vojne…
To naj bi obajvil NYT…Za dan..dva bo bolj jasno. V prvi turi so Rusi izgubili, po ukrajinskih podatkih, 30 tankov in oklepnih vozil.
Kokoši🛸👽🛸🐄🛸👽🛸, 02.03.2023 ob 13:56
robi9, 02.03.2023 ob 13:27
Za kokoši.
Jaz ne pričakujem, da ti spoštuješ Rusijo. Jaz tudi nisem Rusofil.
Vsa debata gre o objektivnem pogledu na vso dogajanje in tisti, ki sovražite Ruse, niste sposobni dojeti resnice.
Če hočete mir in imeti kolikor toliko pošteno družbo in državo, morate najprej sami v sebi imeti mir in biti pošteni. S sovraštvom le kličete vojno in podpirate zlo.
“ROBI”, “,
razumem kaj praviš. Ampak RUSIJA je država, ki je polna sovraštva. Objokuje star imperij. In vem da ni hotela zasesti le Ukrajine. Nadeljevala bi z Moldavijo.
In prva zadeva ob začetku vojne v Ukrajini je bila obravnavanje LGBT. To je prva stvar, ki jo je naredil Putin, da se je dobil z patriarhom Kirilom in sta govorila, kako se bo uprlo zahodu in njihovi LGBT ideologiji. (upoštevajmo da njihovo nasprotovanje ni le proti ideologiji ampak proti LGBT nasplošno)
Tako da, a ti hočeš, da ima neka barbarska necivilizorana vukojebina RUSIJA kak vpliv v svetu???
Ker kako pa je lohka protiameriška KUBA, ki se je vedno tako dostojanstveno upirala AMERIKI tako LGBT prijazna država❓❓❓
Za kokoši.
Slovenija je država, ki je polna sovraštva. Samo sebe poglej in par zlobnežev v tej temi, ki uživajo, ko neonacisti s pomočjo ZDA izvajajo genocid.
CNN, ki se sklicuje na svoje vire v ukrajinskem generalštabu, poroča, da so do 28. februarja 2023 izgube oboroženih sil Ukrajine znašale: 259.085 ubitih, umrlih zaradi ran, bolezni. Ranjenih, pohabljenih – 246.904; ️ zapuščeni, pa tudi pogrešani – 8.395.
Iz številnih mest poročajo, da so javna pokopališča polna. Lvov…
robi9, 03.03.2023 ob 07:32
Za kokoši.
Slovenija je država, ki je polna sovraštva. Samo sebe poglej in par zlobnežev v tej temi, ki uživajo, ko neonacisti s pomočjo ZDA izvajajo genocid.
O čem ti to?
Tebi bi bilo uredu, če bi bil del neke rase in bi te neka država tako obravnavala kot Rusija obravnava LGBT?
Kokoši🛸👽🛸🐄🛸👽🛸, 04.03.2023 ob 00:48
O čem ti to?
Tebi bi bilo uredu, če bi bil del neke rase in bi te neka država tako obravnavala kot Rusija obravnava LGBT?
LGBT je sekta sprevrženih prostakov, manijakov, fanatikov, ki homoseksualnost zlorabljajo za svoje bolane cilje.
Isto kot religije, ki zlorabljajo vero, ki je nekaj osebnega, za svoje bolane cilje.