Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ukrajinke so najboljše

Ukrajinke so najboljše

Ženske tam vidiš, da v gradbeništvu asvaltirajo ceste, ker je veliko moških zapitih.
Statistika govori, da 85 od 100 žensk je univerzitetno izobraženih…
Ne vem, kje se ti potikaš, verjetno v običajnih soseščinah ne ravno.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sej ti za kompjuterjem kej druzga kot številke pa procente tud ne morš vidt.

Ukrajinke so zakon.
Slovenke so čisto mimo. Vse nekaj afnaste. Ne bi imele otroke, ne bi gospodinjile, ne bi to, ne bi ono. One bi samo uživale.
Čim več Ukrajink k nam pa bodo Slovenke tudi popustile.

Seveda, lahko tudi kak pir preveč popiješ in jo natepeš,, pa ne bo preveč komplicirala. 😀

Dec meni govori o Rusiji in Ukrajini, a te države je videl samo na TV…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Seveda, lahko tudi kak pir preveč popiješ in jo natepeš,, pa ne bo preveč komplicirala. :D[/quote]

Oh, to gre tudi pri nas in celo brez pira.

Si predstavljaš, da si recimo en navaden buz.erant z razmišljanjem še iz obdobja krede in očitaš ženskam, kako so lahko imele več spolnih izkušenj kot ti, ali pa da so jih imele preveč za tvoj okus oziroma kako da so sploh lahko dale noge narazen še pred poroko (pa še drznile so si uživati v takšnem f.uku). Kaj ni to klofuta? Sicer ne letijo pesti, neko nasilje je pa vendarle, se ti ne zdi?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Te ukrajinke meni delujejo kot WV z dizel mašino.

Kao vse super, boljše od konkurence, vse deluje v najlepšem redu, veliko “dodatne opreme”, mal pokurijo, dedcu prijazne, so lepe… na konc pa ugotoviš, da je vse skupaj sam reklama in en velik nateg. :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Zakaj ženskam? To je množina, saj nisem poligamist, da bi si izbral več žensk in jim potem kaj očital.. 😀
Očitati nimam kaj ženski, potem bi moral takšno vzeti, kar pa je malo verjetno, saj mi ženske z veliko (spolnimi) partnerji niso privlačne. Namreč število spolnih partnerjev (pri ženskah) v obratnem sorazmerju z njihovo čustvenostjo. Ženska, ki se ne naveže na moškega in jih menja kot spodnje hlačke, pač niso zelo čustvene, ampak so pod povprečjem. In čustvenost pri ženskah je meni glavni atribut ženstvenosti in tudi materinstva. 😉

Lej tu je en link iz “vzhodnega bloka”, dej mal presortiraj katera je vozna kot wv z dizel mašino 🙂

http://www.uadreams.com/show.rpx

Živ primer:
No ne gre za Ukrajinki temveč Rusinji. Najprej je prišla prva(postavna, dolgonoga, dolgolasa…) s Slovencem, ki je delal tam za eno naše podjetje. Pa se poroči z njim in ima otroka. Čez čas mu vse pobere, seveda ona je reva prišla brez nič. On je bil samski,za videt nikakvi (zato ga tudi nobena Slovenka ni hotela) bogat, podedoval od staršev ogromno. Medtem je zanosila ponovno, seveda z drugim, mladeničem tapravim. On je vedno bolj bolehal, dokler ni preminil. Ona sedaj uprvalja z vsem njegovim premoženjem. Oddaja stanovanja pretežno tujim delavcem. Podjetna, ko hudič 🙂 Medtem pride še njena sestra in upeca enega samskega, za videt nula (op. nobena Slovenka ga ni hotela) in pripelje s sabo še sina, bog ve čigavega. Spet se zgodba ponovi, le v hitrejšem tempu. Kmalu premine tudi ta in ona podeduje vse, kar je imel (hišo, avto …). Jaz poznam samo to zgodbo, morda nisem objektivna, vendar …

Zakaj ženskam? To je množina, saj nisem poligamist, da bi si izbral več žensk in jim potem kaj očital.. 😀
Očitati nimam kaj ženski, potem bi moral takšno vzeti, kar pa je malo verjetno, saj mi ženske z veliko (spolnimi) partnerji niso privlačne. Namreč število spolnih partnerjev (pri ženskah) v obratnem sorazmerju z njihovo čustvenostjo. Ženska, ki se ne naveže na moškega in jih menja kot spodnje hlačke, pač niso zelo čustvene, ampak so pod povprečjem. In čustvenost pri ženskah je meni glavni atribut ženstvenosti in tudi materinstva. ;)[/quote]

A daj no, daj. Meni se bolj zdi, da tebi dela težave dolžina tistega organa za lulanje 😛

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Lej tu je en link iz “vzhodnega bloka”, dej mal presortiraj katera je vozna kot wv z dizel mašino 🙂

http://www.uadreams.com/show.rpx%5B/quote%5D

A to je link kakšnega zvodnika 🙂

Matjažko, iz katerega stoletja si ti? 17., 18.?
Ali pa si iz naših časev, samo samozavest imaš na podnu in te skrbi, da bi naletel na žensko z izkušnjami. Vlak si zamudil. Nedolžnic ti ne zanimaš.

Pojma nimam, ti jih kar kontaktiraj, mogoče ti lahko kako pomagajo…. 😉

A to je link kakšnega zvodnika :)[/quote]

Res me zanima kako lahko ena, ki pride brez vsega, lahko pobere vse. No, razen če se ne loči, ampak to pa je potem dedc butelj in je po svoje kar OK, če s premoženjem upravlja tisti, ki je sposobnejši. Bolj zanimivo pa je to, da obema sestrama partnerji kar umirajo. No, to bi pa morda tudi kakšna prisotna bila zainteresirana za skrivno formulo.

Matjazko ne zanima ne mladih ne starih, ne nedolznih ne izkusenih, ne okroglih ne suhljatih, ne custvenih ne razumskih. On zensk preprosto NE ZANIMA. Zakaj, pa je jasno vsakemu, ki malo bolj pogosto zavije sem gor. V bistvu si je diagnozo kar lepo sam postavil. Sicer jo je namenil DS, ampak nic manj ne velja za njega. Kvecjemu obratno. On, za razliko od DS, ne pride niti do postenega pogovora z zensko, pa ce se tako spusti kriterije, kaj sele seksa, da o vezi niti ne govorimo. 😀

Bemti jaz to cel vesel odprl, ker sem mislu evo nove Lade, Volge… na slikah pa neke Nade, Olge… vse bleščeče in svetleče, spolirane in natopirane.
To si jaz ne morem privoščit. Moj domet je nižji sredni razred. Zgolj osnovna oprema. Mal odbijačev spredaj in zadaj, ne preveč okranclana maska, Te tvoje pa vse z dodatki in opremo ter karateristikami kot višji razred.

Če bi jaz kaj takšnega domov v bajto pripeljal, bi vsi sosedi okol hodili kot krokarji in vsak bi jo hotel sprobati.
Baba mora bit kot yugo. Od cajta do cajta zajebavat, kdaj zakuhat, pa lahko jo pustiš kjer koli, pa ti jo noben ne bo ukradel. :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Očitati nimam kaj ženski, potem bi moral takšno vzeti, kar pa je malo verjetno, saj mi ženske z veliko (spolnimi) partnerji niso privlačne. Namreč število spolnih partnerjev (pri ženskah) v obratnem sorazmerju z njihovo čustvenostjo. Ženska, ki se ne naveže na moškega in jih menja kot spodnje hlačke, pač niso zelo čustvene, ampak so pod povprečjem. In čustvenost pri ženskah je meni glavni atribut ženstvenosti in tudi materinstva. ;)[/quote]
Matjažko, no! Pa nena se moreš ti iti z Margot,ker že na začetku popušiš!!

Bemti jaz to cel vesel odprl, ker sem mislu evo nove Lade, Volge… na slikah pa neke Nade, Olge… vse bleščeče in svetleče, spolirane in natopirane.
To si jaz ne morem privoščit. Moj domet je nižji sredni razred. Zgolj osnovna oprema. Mal odbijačev spredaj in zadaj, ne preveč okranclana maska, Te tvoje pa vse z dodatki in opremo ter karateristikami kot višji razred.

Če bi jaz kaj takšnega domov v bajto pripeljal, bi vsi sosedi okol hodili kot krokarji in vsak bi jo hotel sprobati.
Baba mora bit kot yugo. Od cajta do cajta zajebavat, kdaj zakuhat, pa lahko jo pustiš kjer koli, pa ti jo noben ne bo ukradel. :-))[/quote]
Hočeš povedat, da so Ukrajinke prenobel za nas slovenčke? Preveč rade peglajo? 🙂
Ja pol pa nič, škoda k smo sploh to temo odprli…. 😛

Kaj pa bosansko brdski tip ženske? 😉

Margot, čestitke, dobro si ga speglala tega matjžkota :).

Res me zanima kako lahko ena, ki pride brez vsega, lahko pobere vse. No, razen če se ne loči, ampak to pa je potem dedc butelj in je po svoje kar OK, če s premoženjem upravlja tisti, ki je sposobnejši. Bolj zanimivo pa je to, da obema sestrama partnerji kar umirajo. No, to bi pa morda tudi kakšna prisotna bila zainteresirana za skrivno formulo.[/quote]

Ja očitno one to znajo, zato, kar preizkusite Slovenci, saj se tako navdušujete nad Ukrajinkami in vzhodnim blokom 🙂 Kako ji je uspelo, da je vse pobrala, ja, ker je preračunljivo prišla sem in se z njim poročila in za gvišno imela še otroka. Ko je umrl je ja vse ostalo njej, kako pa. Pa tud zelo pridna ni bila za gospodinjstvo. Je raje prevajala in se z mladeniči družila.

In sorry tiste rusinje z linka bolj delujejo kot plesalke iz nočnih klubov, kot kakšne ženstvene bodoče gospodinje, žene in matere.

Ampak ta z uvodnega posta pravi pa ravno obratno: da je gospodinjstvo ženska domena. Upam, da se zaveda, da je še kaj drugega tudi potrebno za uspešno zvezo, in ne kot nekatere Slovenke, ki očitno mislijo, da nam bo prišlo že od dobrega dunajca in goveje župe. :-))

Mene so od mladih nog učili, da mora ženska gospodinjiti, da ona kuha, ona čisti, pere… v glavnem vse to počne, da dobi moža.
Jaz pa tega ne delam, zato pravijo, da ne dobi moža.

Mene so od mladih nog učili, da mora ženska gospodinjiti, da ona kuha, ona čisti, pere… v glavnem vse to počne, da dobi moža.
Jaz pa tega ne delam, zato pravijo, da ne dobi moža.[/quote]
Torej so te samo učili in nič naučili….. ubošca k nimaš sedaj kaj ponudit, da bi moža dobila 😛

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close