Ukrajinke so najboljše
Mene so od mladih nog učili, da mora ženska gospodinjiti, da ona kuha, ona čisti, pere… v glavnem vse to počne, da dobi moža.
Jaz pa tega ne delam, zato pravijo, da ne dobi moža.[/quote]
Seveda delaš veliko napako. Moški se bo poročil s tisto, ki mu bo že na prvem zmenku kaj dobrega skuhala in oprala gate. :-))
Zgleda, da bom ostala neporočena, ker ne upoštevam nasvetov svojih ženskih sorodnic, da mora ženska biti dobra gospodinja in da mora vse to možu postoriti :).
A ni to fajn, vsaj vem zakaj sem samska :). Če bi bila pripravljena biti gospodinja pa vseeno ne bi dobila moža, bi se sekirala. Tako pa razlog vem in se ne sekiram :).
Res me zanima kako lahko ena, ki pride brez vsega, lahko pobere vse. No, razen če se ne loči, ampak to pa je potem dedc butelj in je po svoje kar OK, če s premoženjem upravlja tisti, ki je sposobnejši. Bolj zanimivo pa je to, da obema sestrama partnerji kar umirajo. No, to bi pa morda tudi kakšna prisotna bila zainteresirana za skrivno formulo.[/quote]
Ja očitno one to znajo, zato, kar preizkusite Slovenci, saj se tako navdušujete nad Ukrajinkami in vzhodnim blokom 🙂 Kako ji je uspelo, da je vse pobrala, ja, ker je preračunljivo prišla sem in se z njim poročila in za gvišno imela še otroka. Ko je umrl je ja vse ostalo njej, kako pa. Pa tud zelo pridna ni bila za gospodinjstvo. Je raje prevajala in se z mladeniči družila.[/quote]
Ni ji uspelo samo zato, ker je preračunljivo prišla, ampak tudi (predvsem) zato, ker je imela na drugi strani tudi naivno “stranko”. Mogoče pa se jima preprosto ni izšlo. Saj, če nekdo pride iz tujine, pa ne pomeni, da pa je to zdaj zagotovilo za cečno srečno zvezo. 🙂 Ok, to da “stranke” kar tako umirajo je že malo sumljivo.
Pa si že bila komu gospodinja? Ker lahko bi bila presenečena, če bi probala. Hočem rečt, mogoče se ti samo zdi, da veš, zakaj si samska. Mogoče celo bolje, da ne probaš. :))
Mene so od mladih nog učili, da mora ženska gospodinjiti, da ona kuha, ona čisti, pere… v glavnem vse to počne, da dobi moža.
Jaz pa tega ne delam, zato pravijo, da ne dobi moža.[/quote]
Seveda delaš veliko napako. Moški se bo poročil s tisto, ki mu bo že na prvem zmenku kaj dobrega skuhala in oprala gate. :-))[/quote]
pravite, da so ženske preračunljive…
Meni so povedale izkušene, zrele ženske zakaj sem samska. Jaz jim pa verjamem.
So me dobro podučile, da mora ženska kuhati za moškega, mu prati, čistiti za njim. V glavnem vse to mora početi moškemu in potem bo spoštovanja vredna ženska. Jaz pa nisem taka, zato sem samka. Jaz starejšim gospem, ki imajo toliko izkušenj, seveda vse verjamem.
Glej, saj sem rekla, da sem orenk gospodinja 😉
V glavnem, nauk te zgodbe je:
Ukrajinkam ni problem skuhat, vprašanje pa je, ali upate vi to pojesti :)))
p.s.: Ne vem zakaj je napisala, da gre za “Živ primer”, ker tip bolj mrtev kot je ne more biti.
bistvo kuhanja, peglanja, pomivanja tal, … je, da bejba z ritjo takrat najbolje šejka ☺
še vsako sem med njenimi gospodinskimi opravili nabrisal kar tam, kjer sem jo našel ☺
in vsaka je rekla: ko desca zagrabi, da bejbo nategne – ga ni opravila, ki bi bil bolj pomemben kot fračo namastiti in nastaviti
Seveda delaš veliko napako. Moški se bo poročil s tisto, ki mu bo že na prvem zmenku kaj dobrega skuhala in oprala gate. :-))[/quote]
pravite, da so ženske preračunljive…[/quote]
Poštena in zrela ženska, ki si želi ustvariti družino, bo na prvem zmenku sama rekla moškemu, da je za seks še prezgodaj, da mu pa lahko opere gate. :-))
Kaj pa, če je poštena in zrela pa si ne želi ustvariti družine? Taki pa verjetno ni treba prati gat, sme pa uživat v seksu?
Kaj pa, če je poštena in zrela pa si ne želi ustvariti družine? Taki pa verjetno ni treba prati gat, sme pa uživat v seksu?[/quote]
Ti bodo tukaj hitro povedali, da taka pa ni resna in zato tudi ni zrela. :-))
Zakaj ženskam? To je množina, saj nisem poligamist, da bi si izbral več žensk in jim potem kaj očital.. 😀
Očitati nimam kaj ženski, potem bi moral takšno vzeti, kar pa je malo verjetno, saj mi ženske z veliko (spolnimi) partnerji niso privlačne. Namreč število spolnih partnerjev (pri ženskah) v obratnem sorazmerju z njihovo čustvenostjo. Ženska, ki se ne naveže na moškega in jih menja kot spodnje hlačke, pač niso zelo čustvene, ampak so pod povprečjem. In čustvenost pri ženskah je meni glavni atribut ženstvenosti in tudi materinstva. ;)[/quote]
A daj no, daj. Meni se bolj zdi, da tebi dela težave dolžina tistega organa za lulanje :P[/quote]
Glej jo rasistko, bi si tudi želela, da bi bil tvoj črnec, ker ti imajo takšne kot poniji.
Ampak saj si rekla, da si to v mladosti kompenzirala količinsko za isto kilomentražo. 😀
DS, lajanja na lajno, ponavaljanje na ponavljanje, leta iz leta isto. Ti si ženska različica Sadnega, ki imata zaradi točno določenih značajskih karakteristik (izraziti negativizem in sovražnost do moških/žensk, jamranje, nezadovoljstvo, pritoževanje, iskanje napak, FIKSACIJE ), težave z nasprotnim spolom.
Tu nič drugega ne pomaga, kakor le, da lahko upata na preizkušnje, ki prisilijo človeka, da nekaj ukrene in prevrednoti oz. poruši zakrnel in varen obrambni vrednostni sistem oz. samoomejevalen zid, ker značaj se ne spreminja, če so okoliščine iste. Podobno ko pri alkoholiku, zdravljenje se lahko začne, ko sam uvidi, da je izvor težav v njem in ne v okolici..
Matjažko, a se spet zgražaš, ker ni ženske, ki bi skrbela zate? Pa saj ni panike, saj bo mamica še kar naprej skrbela zate. A je že stara? Pa saj ni panike. Na naša vrata trka na kupe tujk, če imaš denar, bo z veseljem katera ob tebi ostala in skrbela zate. Saj pa imaš kaj denarcev, a ne?
A teb pa še kr ni potegnlo, da se tem psihoanalizam tvojim folk samo reži še ? Bolan si človek, pomoč si poišči.
Hudič je to, ja, če tako odlično psihoanaliziraš ljudi pa so ti ljudje tako nesramni, da se ti posmehujejo.
Ampak saj ni panike, na kupe mladih žensk trka na matjažkotva vrata in ga snubi.
Glej, saj sem rekla, da sem orenk gospodinja 😉
V glavnem, nauk te zgodbe je:
Ukrajinkam ni problem skuhat, vprašanje pa je, ali upate vi to pojesti :)))
p.s.: Ne vem zakaj je napisala, da gre za “Živ primer”, ker tip bolj mrtev kot je ne more biti.[/quote]
Ha, ha, živ primer sem napisala, ker je to realna zgodba našega ruralnega vsakdana. Tipa sta pa oba definitivno že dolgo mrtva, medtem, ko sta rusinji zelo živahni 🙂
Res me zanima kako lahko ena, ki pride brez vsega, lahko pobere vse. No, razen če se ne loči, ampak to pa je potem dedc butelj in je po svoje kar OK, če s premoženjem upravlja tisti, ki je sposobnejši. Bolj zanimivo pa je to, da obema sestrama partnerji kar umirajo. No, to bi pa morda tudi kakšna prisotna bila zainteresirana za skrivno formulo.[/quote]
Baba čula, baba rekla. :)))
Zakaj ženskam? To je množina, saj nisem poligamist, da bi si izbral več žensk in jim potem kaj očital.. 😀
Očitati nimam kaj ženski, potem bi moral takšno vzeti, kar pa je malo verjetno, saj mi ženske z veliko (spolnimi) partnerji niso privlačne. Namreč število spolnih partnerjev (pri ženskah) v obratnem sorazmerju z njihovo čustvenostjo. Ženska, ki se ne naveže na moškega in jih menja kot spodnje hlačke, pač niso zelo čustvene, ampak so pod povprečjem. In čustvenost pri ženskah je meni glavni atribut ženstvenosti in tudi materinstva. ;)[/quote]
Matjažko, no! Pa nena se moreš ti iti z Margot,ker že na začetku popušiš!![/quote]
Ona puši, jaz ne, ampak saj še kljub temu zgleda mlajša za 20 let od svojih vrstic, je menda nekje pisala. 😀
A je tako težka, da bi me zasvaljkala, če se spravi name? Ne vem, koliko ton ima njen karakter. 😀
Nobena DOBRA ženska ni samska, razen če to ni njena svobodna izbira.
Če je vsaj povprečno ženstvena in je značajsko v redu, ni za njo nič lažje kot oviti ali očarati moškega. 😉
Nobena DOBRA ženska ni samska, razen če to ni njena svobodna izbira.
Če je vsaj povprečno ženstvena in je značajsko v redu, ni za njo nič lažje kot oviti ali očarati moškega. ;)[/quote]
Kaj, ko bi nehal prodajati svojo domišljijo?
Svet sodiš po sebi, matjazko. Samo nima vsak kriterija “samo da je prijazna kikla”. Kako nizko si padel, da je ni, da bi se te usmilila…
Temu tipu ne bo nikoli jasno, da nobena ženska nima tako nizkih kriterijev, da bi marala njega :).
Njegov doseg so internetni stiki z mladimi Arabkami pa menda po raznih forumih svetuje najstnicam :). Ni še poštudiral, da se mu vsi posmehujejo. Ne samo ženske, tudi moški.
Najbolje je pa to, ko se tako boji žensk, ki so že kdaj seksale. Ha, ha, ha.
Forum je zaprt za komentiranje.