Ukrepi so brezveze
se strinjamz upokojenci, jaz moram svojega strica dobesedno vsak dan klicat in ga opozarjat, ne v trgovino, proti 80 gre..A ne, pravi, da tu pa tam pa je treba it, pa je obletal v enem dnevu vse trgovine, od hoferja, spina, lidla, špara..Ne razumem tega sploh.
Isto moj foter, kadi, pa hodi po cigarete in malenkosti vsaj vsak tretji dan. Star 73, kličem, preverjam, razlagam, pa vse spremljajo po tv, internet uporablja, bere, vse vejo, inteligentni ljudje..pa takole, non stop jih moram bremzat, tudi moji sosedi sem zadnjič razlagala, da je STOP trgovina, pa še vedno hodi in kupuje.
Mercator center Šiška danes, skoraj prazen, nobene gneče, robe dovolj, vse kar rabiš imajo, le kvasa ne – to sem slišala, ko je ena gospa spraševala prodajalko, ki je filala hladilnike. Kvas baje dobijo jutri popoldan – upam da se punca ni zlagala in da boste lahko nabavili tisti, ki ga potrebujete.
Pri nas so bili sosedje v stiku z okuzenimi in niao mogli docakat da nam to povejo in sedaj se naserjejo pri nas vsak dan po sluzbi. Moja mama v pokoju pozdravlja druzbo…nobenemu se ni jasno kan korona je ceprav na FB so prvi ki opozorila sirijo. Totalni vaski zahojenci res.
Da ne omenjam da smo tik za Italijansko mejo. 😫 Ocitno res rabijo zbolet da bodo dojeli situacijo. Zal glede na njihovo obnasanje ne bo nobenemu v vasi prizaneseno.