Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Ukrepov bo konec ko bo narodi zasvetila luč

Ukrepov bo konec ko bo narodi zasvetila luč

Kdo je Janez Janša in druščina, da bodo nam ukazali, da ne smemo ven, na sprehod, kolo… Da se moremo ko male poslušne pič*ice držati v svojih stanovanjih. Ukrepi bodo ukinjeni in normala življenja (če sploh še veste kaj je to) bodo nazaj, ko bomo pokazali, da nismo navadne ovce in bomo lepo skupno kršili ta “pravila” za omejitev kvazi smrtonosnega “NOVEGA KORONAVIRUSA SARSCOV2 BOLEZEN COVID19”

teh ukrepov si ni izmislil Janša. V Italiji je še strožje, to imajo že dolgo časa, da ne smeš iz občine razen službe ali kaj nujnega.

Kdo pa je spustil kriminalce na prostost, če ne sam kriminalec ?

Samo da ni tista luč na koncu tunela.

Ti si bud.alo

Sem pricakoval odgovore od preplašenih ovac. Se mi prav smilite

Pa ne kaže, da jim kaj koristijo. Mogoče bi morali za zgled vzeti raje JKorejo, kjer so sirjenje zelo hitro obvladali brez takih rigoroznih ukrepov.

in čez nekaj dni boste spet jokali kako vlada ali država še bolj “represira”, ko narod zaradi pogumnih “jaz nisem ovca” še na balkon ne bo smel in iskali krivca drugje, samo v sebi ne…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Res je nezaslišano da nas takobomejujejo in zastrašujejo.

Ko bi vsaj v cem boljsem in pomembnejsem znal kopirat druge drzave.

Ravno o tem ti govorim. Poglej kaka ovca si. Ti dodatno zaostrovanje in omejevanje tvojega gibanja pomeni nekaj cisto normalnega. Smesno je tudi to, da ce se mi zalusta piva in si ga grem kupit v trgovino sem takoj oznacen kot nek cudak, ces kako si sploh upam pomislit da grem v trgovino samo po eno pivo. Mislim poglejte se v ogledalo pa se vprasajte v kaj ste se spremenili v dveh tednih. Upam da se neboste tudi tako hitro spreobrnili v islam ko pridejo dejanski problemi (horde mladih mulimanskih vojakov, ups migrantov sem mislil

Brez “skrbi”, da bi se. Vse za to, da se jim ob morebitnem upiranju karkoli ne zgodi. Brez hrbtenice.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

če ti nisi ovca, zakaj potrebuješ čredo? šetkaj, delaj kar češ, plačuj kazni, kasiraj virus, upaj na najboljše… zraven se pa zavedaj da vse tvoje “neovčevstvo” vodi v še slabše stanje kot že je in to za vse, ne samo za take, ki mislite da ste pametnejši od mikroskopskega organizma brez možganov…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

New Report

Close