Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ukročena trmoglavka

Ukročena trmoglavka

Miljonkrat sem že tlele dobila pod nos, kako bi “me pravi moški že naučil reda”, pa
kako bi mi bilo treba pokazati, kje mi je mesto, pa kako bi mi že zavezal goflo, pa
kako bi vse te militantnim feministkam pokazali hudi-ča….
Pa me zanima…a to je samo vaša fantazija pred spanjem, imate smernice dodelane, ali
je to samo en tak širok fantazijski okvir? Eno izmed mačo gobezdanj ob šanku?
Ali pa imate na tem področju že dejanske uspehe?
Zanimajo me čisto konkretni ukrepi in metode, s katerimi bi “militantno feministko”
spremenili v “pravo žensko”…po vaših merilih…
(pa ne mislim sebe, to bi sprožilo samo frontalni napad žaljivk in zmerjanja…al bi pa
mogoče šlo brez?)

Tudi Rugelj na svojih prvih 50 strani govori zakaj se nekaterim ne da več pomagati v tem življenju, čeprav je močno verjel v svojo moč, teorijo in prakso…

Ta prevzgoja velja za mlajše.

Za stareješe ženske (30,35+) – tudi moške nad 40, enostavno velja da NEMA SPASA.

Ti vse to malo narobe razumeš. Vse to, kar bi “on naredil s teboj”, bi dejansko ti sama pri sebi, ko bi ga srečala. Drug na drugega pač ljudje imamo nek vpliv, ki je lahko negativen ali pa pozitiven. Samo srečat moraš ta pravega, da ni negativen. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Je pa res, da z leti ta učinek pojenja.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hm. Ja, ampak očitno bi mi dal vedeti, da se moram spremeniti al kako?
Tle imate veliko povedati o blagodejnem vplivu pokroviteljske, blagodejne moške
modrosti, ki naj bi vodila žensko….a si to mislil?
Res me zanima, tle se govori o “postavljanju mej”…pa “učenju reda”, pa me zanima
kako konkretno to izgleda….

Hm. Ja, ampak očitno bi mi dal vedeti, da se moram spremeniti al kako?
Tle imate veliko povedati o blagodejnem vplivu pokroviteljske, blagodejne moške
modrosti, ki naj bi vodila žensko….a si to mislil?
Res me zanima, tle se govori o “postavljanju mej”…pa “učenju reda”, pa me zanima
kako konkretno to izgleda….[/quote]
To pa najbolje vedo tisti, ki prihajajo iz družin z “urejenimi” odnosi. :))

Morda, bi ti v zvezi s ta pravim, sprejela besedo midva in nič več jaz, jaz, jaz in on. Saj v bistvu ne počneš drugega kot tekmuješ sama s sabo. Ko bi začutila ljubezen, bi morda postala za nekaj nians bolj nežna, ženstvena. In to sama od sebe, misliš, da bi moški tvojih let sploh šli v to spreminjanje? Verjetno so mnogo bolj flegma in bi že v štartu izbrali žensko, ki bi jim pasala zraven, brez dodatnega dokazovanja, kdo je močnejši, pametnejši, iznajdlivejši in podobno.

Hehe, še ena tvojih projekcij!
Tebi verjetno ni kos noben desc, ker tisti, ki bi ti morda bil, ljubi mir v svoji bližnji okolici in bi se ti na daleč ognil.
Militantna feministka! 😀 kaj pa to v resnici pomeni? Desca v ženskem telesu, ki zares misli, da je ženska?
Torej, moj ukrep je, pusti hudiča pri miru, da se te ne loti, ker potem je treba s križem mahat pa lahko med mahanjem tudi kaj polomim…

Maš prav, pri enih pride samo še EXORCISM v poštev. https://www.youtube.com/watch?v=lpyg94OzHK0

Tako je, pa si njej in vsem lape zavezala.

10/10

Skela se skrega s svojim novim “pravim moškim”. “Pravi moški” naslednji dan v gostilni:
“ej stari, včeri sm se skregu s Skelo!. Ampak sem ji pokazal, ha! Sem ji povedal svoje in se je po kolenih priplazila za mano!”

Nadaljevanje (zamolčane) zgodbe: Skela z metlo kleči pred postlo in se dere: “Pridi ven, pi*da ti materna, al pa razbijem tebe in postlo!!!”

Jst se s feministkami sploh ne ukvarjam, kaj šele, da bi se trudil jih spremenit. Če je človek preveč fuknjen, ga lahko samo še čudež reši.

Ne obremenjuj se. Buhtlji na tem forumu so cagavi v privat lajfu. Ma jst s takšnimi v reali pometem. Niso nam ženskam kos, zato ne vem o kakšnih metodah sprašuješ, da ti jih bodo servirali:)). Znajo postreči z “rep med noge”, ker jih hitro stopi kri v glavo.

Aja, kako že ? Enkrat te useka na nos, pa se boš že cmerala in grozila s policijo.

Mene ne moreš useknt…si premajhen a veš. Zgoraj si lepo napisal…z ženskami se ne moreš (in ne znaš) ukvarjati. Zato ni potrebe po nenehnem trudu.

Ženske si lahko privoščite bit pametne, pogumne, ker vas družba smatra kot šibkejši spol. Če bi nam bile enakovredne in če vam ne bi zakoni bili tok naklonjeni, kot so, bi znalo bit marsikaj drugače 🙂

Šibkejši spol? Kje živiš. Če se nekateri moški niso sprijaznili z močnimi ženskami, to pomeni kvečjemu, da so oni šibki člen v tej igri. Kaj je pokavec, spet rabiš kokice?

Živim na planetu. Igra, ki jo igram na Godmode. Da bi bil ženska, bi mi bilo vse pred nosom servirano.
Hvala, jih ne jem.

NekulturenSamozavestnež je v bistvu samo odgovoril na Skelino vprašanje. On bi ukrotil žensko z “eno na gobec” (za kaj drugega je itak nesposoben)

Na forumu, vsaj. V praksi pa…the only thing he beats is his own turkey 😀

Ja, ampak se takim itak izogibam. Tko da bi jo raje prepustu komu drugemu. Sej niso vse ženske tok skisane, kot je avtorica teme. Hvala bogu, a ne.

Odlično napisano, čeprav je napisano za avtorico teme drži za vse nas.
Tisti, ki se boji ljubiti oz mu je to čustvo neznano, zreducira odnos z nasprotnim spolom na neke praktične potrebe, naloge, opravila in skozi ta dela pogojuje svojo “ljubezen”.
Tak odnos je obsojen na propad oz životarjenje.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

No, se mi je zdelo, da ste vsi ful pametni v teoriji, v praksi “se vam pa ne da s tem
ukvarjati” oziroma podnapisi – pojma nimate o pojmu.
Pa še to…jaz tukaj ne govorim o ljubezni – jasno, da se spremeniš sam po sebi, ko si
zaljubljen, kaj se ne boš, saj še travo slišiš rasti…
Spraševala sem pač tukajšnje Moške, kako si predstavljajo, da “vodijo” pretirano
čustvene in nerazumske ženske, kako jim “postavljajo meje”, ko jim uidejo z začrtane
poti…sprašujem o tem, o čemer so se nekateri tukaj že večkrat bahali, kako bi oni
to.
Pa vidim, da je vse skupaj tako, kot sem si milila….kavarniško nakladanje in junačenje,
doma pa vsi lepo tiho in pridkani…

Kaj misliš, da Moški nimajo doma ljubezni?
Če pa misliš samske, pa si bodo verjetno poiskali kot je rekel NS sebi primerno družico, ki mu bo zadišala tudi karakterno.
Bi še celo upala trdit, da bi se s tako kot ti prej družil copata kot pa pravi Moški.

Če pa misliš samske, pa si bodo verjetno poiskali kot je rekel NS sebi primerno družico, ki mu bo zadišala tudi karakterno.
Bi še celo upala trdit, da bi se s tako kot ti prej družil copata kot pa pravi Moški.[/quote]

in s tem si hotla (hotel) povedati…kaj točno?
Kakšna pa sem jest? A me poznaš? Kaj pa veš o meni?
Aja, sej vem….nič.
In ne trudi se pisati odgovora….”po tem kar pišem tukaj vsi vemo kakšna sem”…ko
pa vprašam kaj sem točno napisala tako groznega, pa izmikanje in neke splošne
izmišljotine….

Bi še celo upala trdit, da bi se s tako kot ti prej družil copata kot pa pravi Moški.[/quote]
Trditev potrjena… ne bi je ni štapom dirao….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close