Ukročena trmoglavka
“Večina se pritožuje nad dejstvom , da se možje nočejo pogovarjati. Se pač ne zavedajo, da je povsem legitimno, če se moški brani pred (feministično) nadvlado z molkom, saj se celo zločinec na sodišču lahko brani z molkom. Vsak človek v tej kulturi je svobodno bitje in se zato lahko odloča za vsebino, intenziteto in dolgost odnosov z bližnjimi in drugimi, tudi tako, da se z najboj zoprnimi noče niti pogovarjati. S tem dejstvom se partnerske feministke nikakor ne morejo sprijazniti.“
http://med.over.net/forum5/read.php?160,3417052
Kaj misliš, da Moški nimajo doma ljubezni?
Če pa misliš samske, pa si bodo verjetno poiskali kot je rekel NS sebi primerno družico, ki mu bo zadišala tudi karakterno.
Bi še celo upala trdit, da bi se s tako kot ti prej družil copata kot pa pravi Moški.[/quote]
Trditev potrjena… ne bi je ni štapom dirao….[/quote]
tud ne bi blo treba pisat….je jasno, da te ni dovolj v hlačah…
”Večina se pritožuje nad dejstvom , da se možje nočejo pogovarjati. Se pač ne zavedajo, da je povsem legitimno, če se moški brani pred (feministično) nadvlado z molkom, saj se celo zločinec na sodišču lahko brani z molkom. Vsak človek v tej kulturi je svobodno bitje in se zato lahko odloča za vsebino, intenziteto in dolgost odnosov z bližnjimi in drugimi, tudi tako, da se z najboj zoprnimi noče niti pogovarjati. S tem dejstvom se partnerske feministke nikakor ne morejo sprijazniti.“
http://med.over.net/forum5/read.php?160,3417052%5B/quote%5D
Aha. Torej tukaj je govora o obrambi pred feministično nadvlado….seveda spet tako,
da ne narediš NIČ….(kako predvidljivo) nič pa ni govora o tem, kako KONČATI to
silno feministično nadvlado?
Kar niti tiho in trpeti v tišini? Kako ne-moško….
Trditev potrjena… ne bi je ni štapom dirao….[/quote]
tud ne bi blo treba pisat….je jasno, da te ni dovolj v hlačah…[/quote]
Koliko me je v hlačah je moja stvar in komu dokazujem, tudi. Najmanj pa mi je želja se ukvarjat s tebi podobnimi. Pa ne ker bi ne znal ali zmogel ampak preprosto, ker je dovolj takih, ki ti niso podobne in se energija raje troši na bolj obema prijeten način…
tud ne bi blo treba pisat….je jasno, da te ni dovolj v hlačah…[/quote]
Koliko me je v hlačah je moja stvar in komu dokazujem, tudi. Najmanj pa mi je želja se ukvarjat s tebi podobnimi. Pa ne ker bi ne znal ali zmogel ampak preprosto, ker je dovolj takih, ki ti niso podobne in se energija raje troši na bolj obema prijeten način…[/quote]
Se strinjam, da je želja izogniti se drug drugemu popolnoma obojestranska…
Pač nehaš buzerirat na moje teme, pa bova oba (še bolj) srečna….
Koliko me je v hlačah je moja stvar in komu dokazujem, tudi. Najmanj pa mi je želja se ukvarjat s tebi podobnimi. Pa ne ker bi ne znal ali zmogel ampak preprosto, ker je dovolj takih, ki ti niso podobne in se energija raje troši na bolj obema prijeten način…[/quote]
Se strinjam, da je želja izogniti se drug drugemu popolnoma obojestranska…
Pač nehaš buzerirat na moje teme, pa bova oba (še bolj) srečna….[/quote]
Zanalašč ne… naj te jezi 🙂
Hahaha! Argue junkie!
A ne moreš razumet? Takim ženskam se izognemo na daleč, ker je škoda naše energije in ker ni problem najt eno, ki v glavi nima te feministične navlake. Empirično sem ugotovil: Ko se ženski sfuzla je vsak poseg brez učinka. Edino kar ti ostane je, da spokaš in si najdeš drugo.
Skratka, take ženske ne vodiš in ji ne postavljaš mej. Taka ženska me preveč spominja na moškega in je zato zame povsem neprivlačna.
Pred leti sem imel opravka z eno tako, bjonda na enem izmed vodlinih mest. Z mano je lahko imela normalen pogovor, brez da bi morala težit, v stilu :”Ne glej v joške in noge! V oči me glej, ko se pogovarjaš z mano.” No saj tega ni direktno izrekla, je pa dala vedeti. In zakaj jaz nisem imel z njo težav? Ker mi kot ženska ni bila več zanimiva tisti trenutek, ko sem spoznal, da je to v resnici desc v ženskem telesu.
Skela, pa misliš, da take bedarije pišejo pravi moški?
Se ti zdi, da je tu gor kaj pravih moških? Meni se zdi, da zelo zelo malo pa še to bolj občasno.
Bi pravi moški cele dneve čepel na čveku in udrihal po ženskah? Bi se pravi moški hvalil kako bi mahnil žensko po gobcu? Visi pravi moški na lep sončen vikend na čveku? A pravi moški govori, da bi steral svojo ženo, če mu ne bi likala? Visi srečno vezan moški sredi noči na čveku?
Da ne naštevam naprej. V glavnem, o tepežu žensk pišejo luzerji, ki se take boječke, da si ne upajo udarit moškega. Pa sanjajo, da bi tepli žensko. Pa razni luzerji, ki niso sposobni dobiti ženske pa potem udrihajo po ženskah. Pravi moški ima rad ženske. Pravi moški si želi tudi seksa. Tu pa kar naprej nabijajo eni o seksu v rit. Hm. Zato res ne rabijo žensk. V glavnem vse te klamfe, ki jih naštevaš, so plod luzerjev. Takih, ki so iz tam nekje 18. stol. Pričakujejo, da se jim bo ženska pokoroila, jim gospodinjila. Niso še dojeli, da smo v letu 2015. SO čisto zmedeni, ker ženske nismo več služkinje, ker nam ni treba biti. So sveto prepričani, da se jim godi krivica, ker jim ženske ne strežemo. Od kje jim to? Verjetno od doma, ko jim je mama vse stregla. Očka pa je peglal kavč.
Samozavestni moški se ne boji odraslih, samostojnih žensk. Nesamozavstni pa drugega ne morejo pa zlivajo gnojnico po monu.
Hahaha! Argue junkie!
A ne moreš razumet? Takim ženskam se izognemo na daleč, ker je škoda naše energije in ker ni problem najt eno, ki v glavi nima te feministične navlake. Empirično sem ugotovil: Ko se ženski sfuzla je vsak poseg brez učinka. Edino kar ti ostane je, da spokaš in si najdeš drugo.
Skratka, take ženske ne vodiš in ji ne postavljaš mej. Taka ženska me preveč spominja na moškega in je zato zame povsem neprivlačna.
Pred leti sem imel opravka z eno tako, bjonda na enem izmed vodlinih mest. Z mano je lahko imela normalen pogovor, brez da bi morala težit, v stilu :”Ne glej v joške in noge! V oči me glej, ko se pogovarjaš z mano.” No saj tega ni direktno izrekla, je pa dala vedeti. In zakaj jaz nisem imel z njo težav? Ker mi kot ženska ni bila več zanimiva tisti trenutek, ko sem spoznal, da je to v resnici desc v ženskem telesu.[/quote]
No, česar pa ti ne razumeš, je to, da sem jaz moje vprašanje postavila na podlagi
raznih ponavljajočih pripomb tukajšnjih moških (tudi izraz “militantna feministka” so
si izmislili točno tukaj) – nampreč pripomb, kaj “oni bi” in kako bi me postavili na mesto
in spravili v red itd itd.
In potem pač vprašam, kako bi to konkretno izgledalo.
In potem se izkaže (kot tudi v tvojem primeru) da gre v bistvu samo za blablabla…
Saj to sem si mislila – ta tema je samo potrditev.
Ne delaj si lažnih utvar in ne išči potrditev, kjer jih ni. Vse tiste pripombe, ki jih navajaš in na katere se opiraš so zgolj retorične. Nihče si v bistvu ne želi v reali s tabo ukvarjat, ker pač enostavno nisi vredna tega. Prej kot boš to dojela, lažje ti bo
Če pa misliš samske, pa si bodo verjetno poiskali kot je rekel NS sebi primerno družico, ki mu bo zadišala tudi karakterno.
Bi še celo upala trdit, da bi se s tako kot ti prej družil copata kot pa pravi Moški.[/quote]
in s tem si hotla (hotel) povedati…kaj točno?
Kakšna pa sem jest? A me poznaš? Kaj pa veš o meni?
Aja, sej vem….nič.
In ne trudi se pisati odgovora….”po tem kar pišem tukaj vsi vemo kakšna sem”…ko
pa vprašam kaj sem točno napisala tako groznega, pa izmikanje in neke splošne
izmišljotine….[/quote]
Kakšni argumenti!?
Na osnovi istih argumentov TI obsojaš vse ostale, kako veš, da veš…blablabla…
Iskala si potrditev nečesa v kar sveto verjameš in našla si jo… kako bi lahko bilo karkoli drugače?
Ne vem zakaj imaš tako želji se ukvarjati s temi erotfobnimi fantiči? (niti me ne zanima)
Aja, sej vem….nič.
izmišljotine….[/quote]
Kaj vem o tebi? Da, če bi bila moški da se te ognem na par kilometrov.Deluješ kot da moraš imeti zadnjo besedo, ne da se ti priti do konca, samo filozofiraš. Z moškimi moraš znati delati, da skupaj krasno funkcionirata, ti pa samo sebe vidiš in zato to ne gre. Res ne vidim razloga, zakaj bi se nek hudo dober moški ukvarjal s tabo, kaj mu lahko ponudiš? Morda bi bila komu izziv, samo to je kratkotrajnega veka. Lahko pa tudi, da te jaz ne razumem, ker sem tvoje popolno nasprotje. Naj dodam, za tisto tvojo somišljenico, nikomur se ne pokoravam, ne strežem spredaj in zadaj, enostavno rada se imava in spoštujeva drug drugega. Sva pa potrebovala nekaj življenjskih izkušenj, da sva prišla do sem, kjer sva. Nikoli pa ne bi za nikogar rinila z glavo skozi zid, kot pričakuješ ti, skela.
Aja, sej vem….nič.
izmišljotine….[/quote]
Kakšni argumenti!?
Iskala si potrditev nečesa v kar sveto verjameš in našla si jo… kako bi lahko bilo karkoli drugače?
Ne vem zakaj imaš tako želji se ukvarjati s temi erotfobnimi fantiči? (niti me ne zanima)[/quote]
Koga obsojam? Kako ga obsojam? Kje ga obsojam?
Aja, sej vem….nič.
izmišljotine….[/quote]
Kaj vem o tebi? Da, če bi bila moški da se te ognem na par kilometrov.Deluješ kot da moraš imeti zadnjo besedo, ne da se ti priti do konca, samo filozofiraš. Z moškimi moraš znati delati, da skupaj krasno funkcionirata, ti pa samo sebe vidiš in zato to ne gre. Res ne vidim razloga, zakaj bi se nek hudo dober moški ukvarjal s tabo, kaj mu lahko ponudiš? Morda bi bila komu izziv, samo to je kratkotrajnega veka. Lahko pa tudi, da te jaz ne razumem, ker sem tvoje popolno nasprotje. Naj dodam, za tisto tvojo somišljenico, nikomur se ne pokoravam, ne strežem spredaj in zadaj, enostavno rada se imava in spoštujeva drug drugega. Sva pa potrebovala nekaj življenjskih izkušenj, da sva prišla do sem, kjer sva. Nikoli pa ne bi za nikogar rinila z glavo skozi zid, kot pričakuješ ti, skela.[/quote]
Aja? In to vse o meni kar veš? Tudi da pričakujem da rineš z glavo skozi zid?
In to sklepaš iz mojih besed….katerih????
Fajn. Bi napisala, kaj jaz vse “vem” o tebi….ampak se mi ne da plezat tako nizko…
Kaj vem o tebi? Da, če bi bila moški da se te ognem na par kilometrov.Deluješ kot da moraš imeti zadnjo besedo, ne da se ti priti do konca, samo filozofiraš. Z moškimi moraš znati delati, da skupaj krasno funkcionirata, ti pa samo sebe vidiš in zato to ne gre. Res ne vidim razloga, zakaj bi se nek hudo dober moški ukvarjal s tabo, kaj mu lahko ponudiš? Morda bi bila komu izziv, samo to je kratkotrajnega veka. Lahko pa tudi, da te jaz ne razumem, ker sem tvoje popolno nasprotje. Naj dodam, za tisto tvojo somišljenico, nikomur se ne pokoravam, ne strežem spredaj in zadaj, enostavno rada se imava in spoštujeva drug drugega. Sva pa potrebovala nekaj življenjskih izkušenj, da sva prišla do sem, kjer sva. Nikoli pa ne bi za nikogar rinila z glavo skozi zid, kot pričakuješ ti, skela.[/quote]
Fajn. Bi napisala, kaj jaz vse “vem” o tebi….ampak se mi ne da plezat tako nizko…[/quote]
Jaz vsaj daleč ne morem pasti.
Bi pa napisala, da želiš slišat samo pohvale, kako krasna in idealna si ter da moški, sicer ne ti luzerji in buhtlji tukaj gor, samo čakajo, da te začno krotit. Z dobro voljo in nasmehom.
Kakšni argumenti!?
Ne vem zakaj imaš tako želji se ukvarjati s temi erotfobnimi fantiči? (niti me ne zanima)[/quote]
Koga obsojam? Kako ga obsojam? Kje ga obsojam?[/quote]
Vse kar se napiše so pa izmikanje in neke splošne izmišljotine… zato nima smisla.
Poglej samo kako si zastavila to temo in kakšne so tvoje reakcije na pisanje drugih.
A ti res rabiš nenehno “vojno” in zmago? Nad kom in zakaj?
Hahaha! Argue junkie!
Pred leti sem imel opravka z eno tako, bjonda na enem izmed vodlinih mest. Z mano je lahko imela normalen pogovor, brez da bi morala težit, v stilu :”Ne glej v joške in noge! V oči me glej, ko se pogovarjaš z mano.” No saj tega ni direktno izrekla, je pa dala vedeti. In zakaj jaz nisem imel z njo težav? Ker mi kot ženska ni bila več zanimiva tisti trenutek, ko sem spoznal, da je to v resnici desc v ženskem telesu.[/quote]
No, česar pa ti ne razumeš, je to, da sem jaz moje vprašanje postavila na podlagi
raznih ponavljajočih pripomb tukajšnjih moških (tudi izraz “militantna feministka” so
si izmislili točno tukaj) – nampreč pripomb, kaj “oni bi” in kako bi me postavili na mesto
In potem se izkaže (kot tudi v tvojem primeru) da gre v bistvu samo za blablabla…
Saj to sem si mislila – ta tema je samo potrditev.[/quote]
😀
Militantna femnistka v resnici ne obstaja, obstajajo pa ženske, ki jih je težko prenašat in kot sem rekel – takim se normalen desc na daleč ogne. To pa zato, ker mu je kristalno jasno, da ga bo v ztrajnostnjo spravila na njen nivo in tam, ker je pač zverzirana, zatolkla.
Fajn. Bi napisala, kaj jaz vse “vem” o tebi….ampak se mi ne da plezat tako nizko…[/quote]
Jaz vsaj daleč ne morem pasti.
Bi pa napisala, da želiš slišat samo pohvale, kako krasna in idealna si ter da moški, sicer ne ti luzerji in buhtlji tukaj gor, samo čakajo, da te začno krotit. Z dobro voljo in nasmehom.[/quote]
Ja a res. A to hočem slišat. Pa to spet kar veš, a ne.
So mi zabavne takele pojave….ki same sebe hvalijo kako so krasne (v primerjavi
z mano seveda) , pa ne znajo napisati posta, ne da bi žalile in si izmišljevale in niti
tolk niso brihtne, da bi sprevidele, kako njihovi zapisi povejo vse o njihovi “krasni
duši”.. da povedo vse o tebi….pa nič o meni.
Sožalje vsem junakom, ki so šli drezat v osji gnezd 🙂
Koga obsojam? Kako ga obsojam? Kje ga obsojam?[/quote]
Vse kar se napiše so pa izmikanje in neke splošne izmišljotine… zato nima smisla.
Poglej samo kako si zastavila to temo in kakšne so tvoje reakcije na pisanje drugih.
A ti res rabiš nenehno “vojno” in zmago? Nad kom in zakaj?[/quote]
Ne rabim vojne, lepo sem vprašala čisto konkretno vprašanje, pa nisem dobila v
dveh straneh niti enega konkretnega odgovora. To je čisto in popolnoma vse.
.
Hvala.
In ti si upala na konkreten odgovor? 🙂
Od koga naj bi ga pa dobila? Od tistih zgoraj opisanih, ki si žensko predstavljajo kot potrošnji material?
Saj to sem si mislila – ta tema je samo potrditev.[/quote]
😀
Militantna femnistka v resnici ne obstaja, obstajajo pa ženske, ki jih je težko prenašat in kot sem rekel – takim se normalen desc na daleč ogne. To pa zato, ker mu je kristalno jasno, da ga bo v ztrajnostnjo spravila na njen nivo in tam, ker je pač zverzirana, zatolkla.[/quote]
Ja. Tle je bila teorija, da so moški pač modrejši, bolj razumski, namenjeni za vodenje,
usmerjanje, vlivanje in pokroviteljsko dobrodušno postavljanje mej in reda…
Zakaj torej to ne funkcionira?
Pa saj so moški menda tudi bolj vztrajni od žensk? Nemogoče, da bi pokončnega
moškega ena ženska zvlekla na njen nivo?
In ti si upala na konkreten odgovor? 🙂
Od koga naj bi ga pa dobila? Od tistih zgoraj opisanih, ki si žensko predstavljajo kot potrošnji material?[/quote]
No, saj od tebe ga tudi nisem dobila….
Skela, nisem dala jaz sebe v analizo, da ugotavljajte, kako bi mene in meni podobne krotili. Naj bom jaz kakršnakoli, odgovorila sem tako kot mislim. In bom še enkrat povedala, meni se zdiš preveč tekmovalna, na vsak način želiš imeti prevlado. Tak vtis sem dobila po tvojem oglašanju tu na forumu. Tako, mi ni treba odgovarjat, kako se motim in kakšna sem, ker jaz sebe poznam.
Forum je zaprt za komentiranje.