Ukročena trmoglavka
Sej pravim, da je treba raziskat 🙂 Mogoče imaš pa prav. Sej eni pravijo, da imajo ženske 2 pi… moški pa ENO, ob predpostavki da je analni kanal vsaj dober substitut za vagino, eni pa pravijo, da je še bolje.
Razsikav pa mnenj pa veš kok je, bi blo treba res dobro raziskavo narest, samo mene že po defaultu odbija drek pa vse pač. Meni vagina nudi vse, če ti je pa kera preveč ohlapna pa je potem bolje naredijo operacijo, pa je taka kot 16letnica, prov moža vpraša kok tesna hoče da je, pa jo kirurg potem naredi nazaj 🙂
Which reminds me Matkič. Tale Dr. Metlock nikakor ni našel prave ženske zase, na videz sicer ni ne vem kaj, je pa uspešen in premožen plastični kirurgh v Beverly Hillsu, tko da je imel ponudb kukr čš. No potem pa je imel pacientko, samohranilko s hčerko!!! In mu je bila ok, VENDAR ji je rekel, če jo lahko po sebi naredi, operira kakor mu paše, da jo bo poročil in dobro skrbel zanjo in za njeno hčerko in se mu je v celoti prepustila, saj je vedela da je mojster, da bo definitivno lepša, bogato preskrbljena, ljubljena pa še hčerki bo omogočilo daleč najboljšo življenje, glede na izhodišče. Perfect match sta sedaj. Prej je mel pa ful težave, na vsaki ga je nekaj motilo, celo rekel je da noče otrok, zato sta se z eno rašla (med oddajo) pa tako, sedaj je pa vzel že z otrokom pa vse, no morda ni hotel svojih otrok hehe… Vseeno, vidiš prepustila se mu je zaupala, danes pa sta srečno poročena no četudi se ločitna kasneje, je ženska že zmagala, verjetno ga tud ljubi 🙂
http://www.huffingtonpost.com/2013/08/29/plastic-surgeon-perfect-woman_n_3831854.html
Svašta, pa ko že misliš da si vse doživel pa prebral, pol pa še taka zgodba 😀
Evo vam eno neukročeno trmoglavko s PMSjem pa še čem 😛
[img]http://shrani.si/f/1P/3d/1RKkjHzp/unnamed.jpg[/img]
Evo vam eno neukročeno trmoglavko s PMSjem pa še čem 😛
HAHA!!! A to je S. ? 🙂
Sej pravim, da je treba raziskat 🙂 Mogoče imaš pa prav. Sej eni pravijo, da imajo ženske 2 pi… moški pa ENO, ob predpostavki da je analni kanal vsaj dober substitut za vagino, eni pa pravijo, da je še bolje.
Razsikav pa mnenj pa veš kok je, bi blo treba res dobro raziskavo narest, samo mene že po defaultu odbija drek pa vse pač. Meni vagina nudi vse, če ti je pa kera preveč ohlapna pa je potem bolje naredijo operacijo, pa je taka kot 16letnica, prov moža vpraša kok tesna hoče da je, pa jo kirurg potem naredi nazaj :)
https://www.youtube.com/watch?v=bp5DUSDnGXE%5B/quote%5D
Ga grejo njemu tut podaljšat al pa mal premer povečat, pa bo pasal tut v tisto ta ohlapno, pa z mal trdilca na stara leta nafilat….
Kaj ima dolžina z ozkostjo sicer ne vem ragljica ampak ok 😛
No razen če misliš da bo tak dolg da se bo obrnil navzven pa bo zapolnil FI 😛
Matkič, dolžina je bila pač za tisto, ko fante ponavad najbolj skrbi :-)))
Men je bolj potrebno gofljo zapret….. upssss
brez nespodobnih misli…bi šlo ? 🙂
raglja, a ni lažje mal nazaj zašit vagino ? Penis je dost bol delikaten.
Veš kok simpl poseg je to, malo zašije pa je kot najstnica. Sedaj pa ful laufa tudi, da polnilo vbrizgajo okoli G-spot in ženska dosega nore orgazme, tud od tega metlocka
🙂
Hm, a veš, da še zdaj ne vem kaj točno je bilo tako militantskega. Se ne spomnim, da mi bi replajal. Me pa v bistvu zanima, iz gole radovednosti pač.
Tudi sicer ne vem zakaj meniš, da imam nek blazen in strikten spisek, ker ga v resnici sploh nimam, saj bi bilo to precej omejeno – glede na to, da imamo z vsakim človekom drugačen odnos v vseh pogledih. Z enim je nekaj super, z drugim nekaj drugega. No, svečnika v tazadnjo pa res ne bi. Zna bolet :)[/quote]
zakaj? Ja če imaš že vnaprej določene NEje in Jaje potem je to militantno, in konec….. pa saj ni svečnik v tazadnji bistven, niti grupič, niti karkoli drugega kar ne bi ali bi…… Ni to pomembno KAJ ne bi, pomembno je to da že vnaprej vse veš KAJ NE in konec….. od tu militantna retorika, ne od zadev ki jih ne bi.[/quote]
Okej, potem lahko sklepam, da si ti odprt za vse in pri tebi ni vnaprej določenih NE-jev. 🙂
Saj verjetno veš kaj zdej sledi :)
zakaj? Ja če imaš že vnaprej določene NEje in Jaje potem je to militantno, in konec….. pa saj ni svečnik v tazadnji bistven, niti grupič, niti karkoli drugega kar ne bi ali bi…… Ni to pomembno KAJ ne bi, pomembno je to da že vnaprej vse veš KAJ NE in konec….. od tu militantna retorika, ne od zadev ki jih ne bi.[/quote]
Okej, potem lahko sklepam, da si ti odprt za vse in pri tebi ni vnaprej določenih NE-jev. 🙂
Saj verjetno veš kaj zdej sledi :)[/quote]
izvoli, samo jaz to z partnerko oz intimno prijateljico debatiram….. nikol ničemur ne rečem vnaprej ne, preden ne vidim koliko to njej pomeni 🙂
In sem že tudi izpolnil fetiše punci ki jih je imela čeprav jih sam nikoli ne bi izrazil…. tako da kar naprej vrži že tisto ven, potem mi še pokaži eno ki ji pride ob tem, jaz ti obratno veliko orgazmov pokažem na marsikaj 🙂
1:10-1:40
https://www.youtube.com/watch?v=GJW8OxH-GsA
Če ne je sploh matkiču preohlapno, sploh po več otrocih (za nekatere – ne vse), potem ga moraš pa v rito al bo šel pa na kurbo. En kolega mi je reku, da je pri starejših tko k da bi ga v vrečko rinil, oziroma v tujin pravijo kot da bi hrenovko na hodnik vrgel 🙂
Tko da, a je ni bol zašit nazaj, ful simpl proces.
Nimam pojma kolk simpl je, operacijam se podvržite tisti, ki imaste željo ali posedujete postojnsko jamo. Škoda, ko še niso pogruntali, da bi v glavo pamet brizgali. Takrat bi bila pa komolčnik 🙂
Ajde Matkič, TASTE YOUR OWN MEDICINE, bi ti ženski ustregel, da se s strap-onom oz dildotom pojebe v ta zadnjo ? Meni je ena enkrat rekla, če me lahko v pizdo pofuka, od takrat naprej riti rečem pizda hehe.. No seveda sem odklonil, pa tudi sam ne maram analnega seksa (ne prejemati, ne dajati, nobenemu spolu – za vsak primer sem specifičen.)
Medtem, ko to bi žensko v ritko, praviš da je zdravo, še vire si dal, potemtakem bi pustil, da te ženska od zadaj oz vsaj da ti dildota notri rine, če si ji perfect drugače, le to si želi v tem življenju, drugače bo morala to potešit z ljubimci. What do you do ?!?
izvoli, samo jaz to z partnerko oz intimno prijateljico debatiram….. nikol ničemur ne rečem vnaprej ne, preden ne vidim koliko to njej pomeni 🙂
In sem že tudi izpolnil fetiše punci ki jih je imela čeprav jih sam nikoli ne bi izrazil…. tako da kar naprej vrži že tisto ven, potem mi še pokaži eno ki ji pride ob tem, jaz ti obratno veliko orgazmov pokažem na marsikaj :)[/quote]
No vidiš, saj vsi debatiramo to v glavnem s tistimi, s katerimi smo intimni. Tukaj pa se pač flancamo vsak po svoje. Edino pri svečniku vztrajam in mislim, da bi se večina tukaj odločila enako, kot jaz. Come on, svečnik?! :))
Evo Matkič, namignila ti je, da bi ga morda fasala “tja”, samo tukaj se je fino delala. Go for it!
Ajde Matkič, TASTE YOUR OWN MEDICINE, bi ti ženski ustregel, da se s strap-onom oz dildotom pojebe v ta zadnjo ? Meni je ena enkrat rekla, če me lahko v pizdo pofuka, od takrat naprej riti rečem pizda hehe.. No seveda sem odklonil, pa tudi sam ne maram analnega seksa (ne prejemati, ne dajati, nobenemu spolu – za vsak primer sem specifičen.)
Medtem, ko to bi žensko v ritko, praviš da je zdravo, še vire si dal, potemtakem bi pustil, da te ženska od zadaj oz vsaj da ti dildota notri rine, če si ji perfect drugače, le to si želi v tem življenju, drugače bo morala to potešit z ljubimci. What do you do ?!?[/quote]
Ja bi ji, če mi lahko dokaže da ji zaradi tega pride do orgazma kot meni, seveda oba veva, da bo ženska v 99,999999999999999999999999999999999999999999999999999999999% želela IZKLJUČNO zato kot kontro na moško željo, kar pa je daleč od njene želje in zato nično.
Če pa mi najdeš tako ki doživlja ob porivanju strap ona v moškega držljaje v pički in po telesu do orgazma potem pa komot….. samo takih praktično ni….. če bi rekel da jih je 1 promil bi rekel verjetno 1000x preveč…..
Običajno če že pride do tega, da bi ona ”hotla” tebe v rit, je to zato kot pravim kontra ker bi ti njo hoto, in ne plod njenega fetiša ali želje za popestritev ampak izključno kot kazen za tebe….. torej je negativistično obarvano in kot tako nesprejemljivo
Haha, no to je nekaj čist drugega zdaj….. glede svečnika bi se pa kar strinjal s tabo, čeprav nekej sem prebral da je vse dildo če si dovolj pogumen 😛 😛 😛 😛 😛
Matkič, dober, pošten in pravičen dogovor, odgovor 🙂
BTW, glej Ana/i se je zmehčala:)
Haha, no to je nekaj čist drugega zdaj….. glede svečnika bi se pa kar strinjal s tabo, čeprav nekej sem prebral da je vse dildo če si dovolj pogumen 😛 😛 😛 😛 :P[/quote]
Ja nič ni nekaj drugega, jaz že celi čas isto tulim – samo razumemo se očitno ne (kot ponavadi hehe) 🙂
No, jaz nisem pogumna 🙂
Evo, Ana je uradno odvezana militantizma 🙂
Bistvo vsakega odnosa je v izpolnjevanju medsebojnih želja. Idealno je, če nam partner izpolni vsako željo v določenem trenutku in s tem ustreza našim prepričanjem. Seveda pa idealnega ni, zato vedno izberemo tistega, ki v čim večji meri ustreza tem pogojem. Zato je hudič v tistih podrobnostih in odstopanjih, kjer smo potem primorani iskati kompromise in se tudi čemu odpovedati.
Zaradi perfekcionistične družbe in vsiljevanju idealov ter pomanjkanja samozavesti, ima vedno več ljudi težave pri ohranjanju resnih odnosov in zaradi nemoči, da se odpovedo nekim namišljenim idealom, izgubijo še tisto, kar bi jim nek odnos lahko nudil.
Realen in samozavesten človek se zaveda, da tudi sam ni idealen in ne izpolni vseh želja, zato se zaveda in sprejme dejstvo, da tudi drugi ne more nam izpolniti vseh naših želja.
Nesamozavestni pa vsako neizpolnjeno željo doživljajo kot občutek, da jih partner ne mara.
Bistvo vsakega odnosa je v izpolnjevanju medsebojnih želja. Idealno je, če nam partner izpolni vsako željo v določenem trenutku in s tem ustreza našim prepričanjem. Seveda pa idealnega ni, zato vedno izberemo tistega, ki v čim večji meri ustreza tem pogojem. Zato je hudič v tistih podrobnostih in odstopanjih, kjer smo potem primorani iskati kompromise in se tudi čemu odpovedati.
Zaradi perfekcionistične družbe in vsiljevanju idealov ter pomanjkanja samozavesti, ima vedno več ljudi težave pri ohranjanju resnih odnosov in zaradi nemoči, da se odpovedo nekim namišljenim idealom, izgubijo še tisto, kar bi jim nek odnos lahko nudil.
Realen in samozavesten človek se zaveda, da tudi sam ni idealen in ne izpolni vseh želja, zato se zaveda in sprejme dejstvo, da tudi drugi ne more nam izpolniti vseh naših želja.
Nesamozavestni pa vsako neizpolnjeno željo doživljajo kot občutek, da jih partner ne mara.[/quote]
Haha, kako diealistično lepo se to sliši, saj potem Robi verjamem, da boš razumel da se tvoja fukari še s kom okrog, ker pač idealnega ni, in morš razumet, ti njej ne nudiš vsega zato ona pač tudi česa ne more, recimo ekskluzive njene pičke…..
Dobro jutro!
Ni bistvo to da mora vse nudit, bistvo je argumentirana razlaga ZAKAJ NE BI! Tu se potem vidi ali ti ne izpolnjuje želj zaradi takšnih ali drugačnih objektivnih zadev ali psihologije ali zaradi lastnih ”kapric” češ jaz ne bom in ne bom niti debatirala o tem.
Haha… zanimivo branje, plod delno zafrustriranih prikritih egoistov.
Na zdravje!
Sex z živalmi? :))
Forum je zaprt za komentiranje.