ulomki v wordu
Kako naj napišem ulomek v wordu? Pa kako naj se napiše potenca npr. dva na šesto? hvala!
Ulomki: gres pod Vstavljenje -> Predmet -> Urejevalnik enabc (nekaj takega)… tam bo najprej malo hudo, ker se je treba znajt med vsemi tistimi ikonicami (ce kaj ne bo slo, se kar vprasaj).
Potence: poglej, ce imas kje ikonico za Nadpisano (x z rdeco dvojko zgoraj), sicer je treba iti pod Oblika -> Pisava -> tam oznaci Nadpisano (kasneje ne pozabi izklopiti te moznosti!).
Se kaksna vprasanja?
Mišika, hvala za hiter odgovor! Potenca mi je ratala, samo ulomki mi pa še vedno delajo probleme. Če iščem pod predmet,mi ponudi samo programe, nikjer nisem našel urejevalnik enačb…mislim da bom še potreboval pomoč…
No, dovolj si že star, da bi se lahko počasi navadil, da M$ nikoli ničesar ne nastavi logično in z logičnim imenom. Tudi tokrat se ni izneveril tradiciji: urejevalnik enačb se skriva pod “Vstavi(insert)”/Predmet(Object)/Microsoft Equation
Pa ne misli, da si ven iz hudega. Zdaj boš šele imel vprašanj!!
LP Wega
Hvala za trud, a ta urejevalnik enačb oz. Microsoft equation ne obstaja v mojem wordu. Se ga da kje downloadat?
Skoraj ne verjamem da ga ni, saj obstaja od 6.0 dalje. Bolj verjetno je, da ga nisi inštalitral. Vtakni torej inštalacijski disk in pojdi pod dodaj (ali add) in poglej tam, kaj je kaj dobrehga pod dodatki.
Instaliri celoten Office ce imas Word kot del Office ali pa ponovno instaliraj celoten Word z vsemi opcijami…Urejevalnik mora biti po tem gor
Forum je zaprt za komentiranje.