Najdi forum

Za poletni dopust smo si izbrali Umag – naselje Stella Maris, bungalov. Ali mi lahko opišete kako je tam? Smo mlada družina s 5 mesečnim otrokom. S sabo peljemo vodni skuter. Hvala.

To je eno zlo simpatično naselje. Čisto blizu je zalivček, ki je primeren za otroke , pa zraven je tud gozdiček, kjer je dovolj sence in glede na to, je tam ponavadi veliko mladih družinic, bi rekla, da zadeva sploh ni napačna. Pa še vlakec vozi skozi naselje in potem do Umaga cel dan, tako da je zvečer zlo luštno še tja it pogledat. Simpatično. Poleg tega pa je sredi julija tam še ATP turnir, na katerega pride kar nekaj znanih tenisačev in potem si lahko ogledaš še kakšno tekmo. Tudi midva s fantom se letos odpravljava tja (sicer hotel Istra) in moram rečt, da se že prav veselim. Midva skoraj vsako leto za kak teden še tja zavijeva. v glavnem, meni je všeč.

Pozdravljeni,
v Stella Maris sem bila dvakrat, enkrat ko je bil mali star 16 mes., in zadnjic pred 3 leti. Obakrat sama s sinom v apartmaju.
Pozitivno: blizu Lj., neproblematicno potovanje, dobro zalozena trgovina, ambulanta v naselju., prijetni sprehodi, gozdicki – senca.
Negativno: guzva! Od 15 julija do 15 avgusta guzva povsod, na plazi hodis drug cez drugega. najhujsi je bil zame hrup nocnega zivljenja – mesale so se kaksne 4 razlicne zive glasbe tja do enih ponoci, pa tudi kaksni mladi gostje iz sosednjih apartmajev so zurirali in naju seveda prebujali.
Prej in kasneje je pa mnogo bolje. Cene so pa zasoljene in tudi pretirane. Apartmaji so pred 3 leti veljali kot super kategorije, vendar – no ja…
Ampak Umag je pac Umag, ne pa Kornati ali Lastovo… No, zoprno ni, saj je cisto lustno. Ni pa ravno cudezno lepo.
Ce dojencek spi brez problemov kjerkoli, bo tudi za vaju zabavno tudi v sezoni, saj je veliko moznosti za zabavo.
Zadnja leta grem veckrat v Zambratijo, tam je bolj idilicno samotarski feeling, pa tudi zelo blizu, vendar svigneva vsaj enkrat vmes v Stella Maris, da moj sin pokonzumira vso bajno ponudbo (grad za napihnit, razne kocije, motorni skiroji, avtomobilcki, tobogan, vlakec:par minut 2o kun itd – petmesecno dete še ne bo toliko zapravilo!)
Lep pozdrav – za poskusiti je, a ne cisto v glavni sezoni
marija

New Report

Close