Umag,Novigrad,Poreč
Živjo!
Tole sicer ne bo odgovor, ampak bolj vprašanje. Praviš, da se za praznike odpravljate v Umag, hotel Istra. Tudi midva s fantom se odpravljava tja, vendar poleti, julija. V tem hotelu še nisva bila in nimava pojma kakšen je (če odštejemo slike v katalogu). Zato bi ti bila resnično hvaležna, če bi lahko po praznikih sporočila kako je. V samem Umagu sva sicer bila, tudi naselje Stella Maris poznava, samo hotel nama je tuj:) V glavnem, če ti ni odveč……
Najlepša hvala in veliko morskih užitkov!
Staša
Zdravo!
Jaz ti pa priporočam gostilno ASTAREA, ko se pelješ od Buj proti Poreču se pelješ čez kraj Bertonigla in takoj ko se pripelješ v kraj je na levi strani gostilna, je bol majhna in neopazna ampak zelo dobra! Priporočam bakalar za predjed pa podpeko ….. ma sej imajo vse dobro!
Obilo gurmanskih in morskih užitkov ti želim!
Javi se če boš obiskala Astareo, da mi poveš kaj si misliš.
P.S. Ja Santa Marina je tudi OK!, Če imaš pa rada pice pa v Poreč pizzeria Kolo in Nono!
Mi smo bili lani poleti v hotelu Istra z 18-mesečnim fantkom. Dvoposteljna soba je bila dovolj prostorna, da smo vanjo spravili še posteljico. Sobe recimo niso opremljene s televizijo, ampak mi je itak nismo rabili. Sobo smo imeli “obrnjeno” proti cesti, tako da ni bilo prevroče, ker smo imeli samo dopoldansko sonce. Vsaka soba ima balkon, ki se lahko zapre s polkni. Hrana v samopostrežni restavraciji sicer ni nič posebnega, je pa zelo okusna in dobra. Izbira je ogromna – veliko zelenjave, prilog, različnih vrst mesnih jedi, ribe, kakšni štruklji ipd., sladice, sadje… Restavracija je precej velika, tako da ni pretirane gneče. Imajo tudi nekaj otroških stolčkov. Hotel mogoče res ni najbolj sodoben in za zahtevne goste, je pa urejen in čist. Skratka mi smo bili zelo zadovoljni.
Pozdravljeni
Hotel je star, za zelo nezahtevne goste. Sobe so čiste, koliko se jih pač da očistiti. V naši sobi je bil nov tapison, v sosednji pri prijateljih pa je še bil star, luknjast in poln pack. Imela sva zelo malo sobo, predvidevam, da jo prodajajo kot enoposteljno, mala francoska postelja (140×180), ob postelji 30 centimetrov do zida, v sobi je bila še ena miza in stol, komaj si se lahko obrnil. V kadi je bila “luknja”, na sredini kadi je odstopil emajl, za velikost dlani je izstopala velika rjava packa – RJA!. Soba je imela pogled na morje…oziroma parkirišče in drevesa. Tudi na balkonu je bila mizica in dva stola, balkon zapreš z lesenimi polkni. Restavracija je ogromna, zjutraj in večer je samopostrežba hrane. Za hotel z dvema zvezdicama, jaz bi hotelu dala eno, je hrana odlična. Tako da del razočaranja s sobo odtehta. Sicer pa tri dni v hotelu hitro mine in ni tako hudo tudi če je v kadi odstopil emajl.
Če koga še kaj v zvezi z hotelom Istro in Umagom zanima kar vprašajte.
Petra
Gloria,
žal teh hotelov ne poznam. V bližini hotela Istra sta Hotel Sol Koralj in Hotel Sol Aurora. Koralj je prenovljen, v sobah TV, ima majhen notranji bazen in še zunanjega. Kakšna pa je hrana ti ne vem povedat. Hotel Aurora pa sedaj renovirajo. Delajo s polno paro, saj 1.6. že pričakujejo prve goste. Lani, so bili v hotelu znanci (nezahtevni) in so bili zadovoljni. Sedaj ko bo vse novo bo sigurno super, imeli bodo zunanji in notranji bazen. Aurora je 20 metrov oddaljen od plaže, v gozdu, res lepo!
Petra