Umazani ples…
http://www.youtube.com/watch?v=yfg97-5uhFQ
Si za… nadaljevanje?
jaaaaaaaaaaaaaaa! samo če obljubiš, da ne boš v ‘švic hemdu’ … to je tako atasto. :))))))
joj, kje je že ta film, a ne mariči?!!!! ampak patrick pa ni moj tip moškega.
Ben tvojih fantazijskih in filozofskih brezveznih nakladanj in filozofiranj z Japkico imam dovolj!Same brezvezne nakladancije mečeta ven,Raje bi kaj resnega in poučnega povedali o sexu.Sem kar razočarana nad tem forumom.Večkrat pridem pogledat gor in vedno samo vidva sejeta traparije !!!Daj umirita se malo!!!
ja midva svinjavaaaaaaaa!! veš kako je luštn?! najprej tu … potem pa še tam … malo pos………..! pa še paše!! a nede ben!!?
priznam, meni je pa tebe zoprno brat! čist predolge poste pišeš in že toliko koristih nasvetov si dala/dal tule gor … da sem dobila kompleks, da sploh seksat ne znam! ampak me beni kaj kmalu prepriča z vzdihljaji tako, da vem, da mi gre kar dobro. z jezikom in brez.
poljubček zate. cmoka
ja midva svinjavaaaaaaaa!! veš kako je luštn?! najprej tu … potem pa še tam … malo pos………..! pa še paše!! a nede ben!!?
priznam, meni je pa tebe zoprno brat! čist predolge poste pišeš in že toliko koristih nasvetov si dala/dal tule gor … da sem dobila kompleks, da sploh seksat ne znam! ampak me beni kaj kmalu prepriča z vzdihljaji tako, da vem, da mi gre kar dobro. z jezikom in brez.
poljubček zate. cmoka[/quote]
Ufa! Vidim, srce, da nisi samo v postelji strastna… ;))))))
ah, saj jaz njega sploh nisem opazila :)[/quote]
Le glej! Pazi, da res! ;))))))))))))))))))[/quote]
meni je ostalo samo tisto med njo in njim …….. :))))))))) tisti občutek, ki ga dobiš … in ona dva sploh nista pomembna.
… ki jih je nakazaoval … nihče drug kot Patrick !! Misliš, da bi bilo tako fino, če bi ta dejanja nakazoval Rowan Atkinson – Mr. Bean ??????
he he he … meni osebno bi bilo bolj všeč, če bi jih Clive Owen … če že vprašaš :))))[/quote]
….z Monico Belucci… ;)[/quote]
ali pa Angelino Joli …
Nevmesna, ali bi ti bila rada “vmesna”? Kaj te tako zelo jezi? To, da se dva lahko tako prijetno virtualno zabavata in si izmenjujeta nekaj, česar ni dano vsem razumeti in imata svojo abecedo in prepoznavanje misli? Ne ga srat in ne bodi fovšljiva, ju pa preskoči, če ne gre drugače, kwa ju pa bereš, če te tok jezi! A ti ne dasta čisto vsega? To je forum zajebancije, če pa res želiš kakšen nasvet, pa prav prašaj ali pa poišči drug forum, tu gre za zajebancijo in ta je pri teh dveh še najbolj berljiva, a prou, a ? Joj, če bi fovšija gorela, bi ti letos prihranila full keša !
štrumfetka … kak mi je fajn prebrat, da nekdo razume najin humor… ker drugače res vse izpade ceneno.
dober nick imaš. moj poklon … tidam, tidam, tidam … :))))