Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Umazano perilo sredi kopalnice

Umazano perilo sredi kopalnice

Bila sem na kavi pri sosedi po dolgem času. Vmes sem morala na malo potrebo, kjer pa je sledil šok. Nasproti WC-ja je pralni stroj. Nič narobe. Me je pa zmotil nagravžen pogled na umazano perilo v košari pred pralnim strojem. V tisti košari, kamor se običajno da čisto perilo, da lažje neseš do stojala za sušenje perila ali do sušilca. Koša za umazano perilo nima. Upam, da te košare ne uporablja nato za čisto, oprano perilo! Vseeno pa je vse skupaj en velik gravž. Ne moreš imeti sredi kopalnice umazanega perila, da vsak to vidi, no! Če bi to prej vedela, bi šla k sebi na potrebo. Eno so pa res packi!!

Sem mislila, da bom prebrala, kako je imela kar po celi kopalnici raztrošeno po tleh umazano perilo.

Pač ima tako košaro namesto koša za umazano perilo. Pri nas tudi nimamo posebnih košev.

In če ima pralni stroj v kopalnici, kje za vraga naj ima umazano perilo, če ne v bližini pralnega stroja?

Belo perilo zbiram v skafu pod umivalnikom, ostalo v kosu za perilo, res pa imam drug skaf za cisto perilo, a tudi ce ga ne bi imela…

Ko imam zehto, imam po celi kopalnici po tleh sortirane kupcke perila za pranje.

Kako imas pa ti?

Jah, …a veš de imamo pa  nekateri  eno in edino in samo to opcijo, da imamo pa pralni stroj -naštiman odtok za to-v kuhinji…? Potem pač najdemo v mali kopalnici prostor za mali koš za umazano perilo dat not…Za čisto vzet iz stroja pa je na balkonu…

Nimamo vsi hiše, velikih stanovanj ali kar nam takim v malem … je vsem velika želja – utility room , prostor kjer je notri pralni, sušilni, likalna deska, prostor- police  za praške, mehčalce, metle, smetišne, čistila…

Itak, tud mi imamo tko narjen, da pride pralni stroj v kuhinji, nimaš kam dat praške, čistila, skozi vekslaš to perilo vamo -tamo…kaj bi tud jst dala za utiliti  da maš not kar nucaš za pranje ,likanje, čiščenje , …tko pa je povsod nastlano,  je tud mala kopalnica tuš pa wc , …pol pa sosede firbcate pa pametujete, no…

Fak, tudi jaz imam sam en čeber za perilo. Ne vem, zakaj bi imela en koš, pa en čeber, pa… Saj voda teče, se da vse umit, ali?

Sosed, ki hodijo na sekret zato, da šnofajo po kopalnici, pa ne sprejemam na obisk. Imajo doma sekrete, pa naj tiste uporabljajo.

Med študijem in še potem sem živela v stanovanju. Ne boš verjela. Umazano perilo sem imela v eni košari. Sem vedno pazila samo to, da niso bile gatke na vrhu…

Zdaj imam 3 sinove in se znajo sleči in pustiti perilo na tleh v kopalnici.

Pa je cev za spuščanjd umazanega perila naravnost v pralnico.

A jih je treba tu in tam spomniti.

Si predstavljaš, da kdo pride v tisto kopalnico?

Dnevni wc je v pritličju, a tudi še ena kopalnica. Včasih celo jaz kaj razresem, a ne pospravim takoj, ker moram v službo.

Aja. V predalih kopalnic imamo sveže perilo, nogavice, pižame…..a po teh stvareh tudi brskaš?

Preverjaš datume in znamke kozmetike?

S prstom potegneš po najvišji omarici?

Prečekiraš, če je v tušu ostala kapljica vode in omg, kakšna dlaka?

Jaz sem tud mislila, da leži perilo po celiiii kopaaaalnici.

🙂 🙂 🙂

Okusno to res ni, ampak ne bi pa temu rekla perilo sredi kopalnice, ampak košara sredi kopalnice.

Sram te je lahko,da tako gledaš in stikaš po kopalnici.Me zanima kakšno imaš ti, da te nekdo preseneti in gre v tvojo kopalnico ko nimaš pospravljeno.Opravljivka!

mogoče je glih hotla dat prat, pa si jo ti fakin anojin soseda zmotila..

Humble bragging. Poglej v slovar, če boš ob histeričnem drgnenju svojih svetih prostorov našla čas.

Grozno! Obleci plenico naslednjič, saj to res na za prenašati.

New Report

Close