Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Umetne rože na oknih

Umetne rože na oknih

Živimo ob prometni cesti, v dokaj vaškem okolju. Vse ženske imajo poleti rože na oknih.
In zalivajo zgodaj zjutraj, pometajo odpadlo cvetje…. pokončne rože ti še vzamejo svetlobo.
U glavnem, cel kup dela, en sam prah od vozil.

Razmišljam, da bi kupila umetno cvetje. Ampak res kvalitetno. Da se iz 10 metrov ne vidi, da je umetno. Ni treba zalivat, (ker nas tudi po 10 dni ni doma), samo vsak mesec jih stuširaš in postaviš nazaj. Itak smo v prvem nadstropju, spodaj je samo vhod in garaža.

Ima kdo predlog, kaj in kje naj nabavim?
Veeeeeeem, da umetne rože so balast – ampak da naša hiška ne bo tako ‘gola’ sredi drugih hiš, kjer imajo ženske rože take, da dol padeš. 🙂
Če kupujemo umetne novoletne jelke, bi lahko tudi rože? Saj jih imaš potem za par let.

Hvala za konkretno pomoč!

Nikar, res ne. Ko bodo ljubiteljice cvetja to pogruntale, si pecena 😉 A si po moznosti se iz mesta na vas priseljena?

Na pravih te moti prah od vozil, na umetnih pa ne? Drugače pa, raje nič, kot to.

Da sem na tvojem mestu, sem raje brez rož kot z nekimi umetnimi.

Malo se razglej, ko jih bodo prodajali.Pa daj na okno, boš videla kako izgleda.Pametna ideja.Čez 50 let bomo imeli vsi umetne na oknih.Mislim rože…

Odsvetujem, raje nič, kot umetne rože, kot so ti že vsi ostali povedali.

Novejše hiše imajo taka okna, da rože niti slučajno ne pašejo na police.

Imaš pa v raznih jedilnicah, bazenih….. eno zelenje, kjer dokler ne pošlataš, nimaš pojma, da je umetno.
Kje se to kupi?

Sem jih gledala v Ikeji in jih bom tam nabavila za v eno manj obiskano sobo in hodnik. Da testiram kako se obnesejo in kako mi bo všeč. V hiši mi grejo vse rože preč, tiste na dvorišču (npr vrtnice, potonike) mi je pa greh rezat in dajati v vazo za par dni, ko so tako čudovite zunaj:)

https://dekorativne-rastline.si/umetne-roze?gclid=CjwKCAiA45njBRBwEiwASnZT5_PC2nvbl7ZQX0z5p_dVeA1QNkNdrpFCYVXHrL8obDtS6gBzm5DgKRoCRPAQAvD_BwE

Pri nas izdelujemo rože iz mavca, perlic, nogavic, krep papirja,….. ker ni prostora, jih nalagamo na notranje okenske poličke. Zdaj, čez zimo jih prodamo več, kot v cvetličarni.
Iz perlic so najlepše, pa še prah se nima kam nabirati. Če že, jih rahlo obrišeš z vlažno krpico.
Pregovor: če je ženska roka pri hiši, je tudi cvetje.

Jaz jih ne bi imela, ravno ena moja soseda jih ima na oknu, pa so vse obslesane od zgocega sonca. Ni lepo za pogledati.

New Report

Close