Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Umetne ustnice- filerji

Umetne ustnice- filerji

Zdravo,

zanima me katera od vas ima popravljene ustnice s filerji. Imela bi vprasanje, odgovora nanj nikjer ne najdem…

Kaj se zgodi z ustnicami, ce jih enkrat nehas umetno filat? A se vrnejo v prvotno obliko? Zdrava logika mi govori, da ne, ker se koza raztegne. A imas potem povesene ustnice?

Če uporabijo Restylane Silk ali Juvederm, se ustnice vrnejo v svojo izvirno obliko, če uporabijo permanentni filler, kot je Silicon 1000, bodo ostale takšne za vedno.

Odgovor na objavo uporabnika
Če bi, 06.11.2022 ob 13:58

Če uporabijo Restylane Silk ali Juvederm, se ustnice vrnejo v svojo izvirno obliko, če uporabijo permanentni filler, kot je Silicon 1000, bodo ostale takšne za vedno.

NI vedno res – nastanejo enako lahko kapsulacije tkiva okoli implicirane hialuronske, kot pri vsadkih.  Nastanejo male bulice – potem je to treba kirurško izrezat…

Najbolj naravno  in neškodljivo polnoilo za ustnice je lastna maščoba. Je pa treba obnavljat na pol leta.

Pa kaj vam je sploh tega treba??

Pokazejo vam svojo naravno starost.. ker se temu izogibate ne vidite staranja pocasi ampak ko nehate se pa pokaze vse za nazaj.

Anonimnež, 06.11.2022 ob 14:33

Pa kaj vam je sploh tega treba??

Taka si zagotovo želi imet polnejše ustnice. Ženske z ozkimi stisnjenimi ustnicami so zagrenjene, zajebane 🙂

Thin Lips Fillers in London & Bucks | The Cosmetic Skin Clinic

I just don't trust a girl with thin lips

res je res, 06.11.2022 ob 14:52

Taka si zagotovo želi imet polnejše ustnice. Ženske z ozkimi stisnjenimi ustnicami so zagrenjene, zajebane 🙂

Thin Lips Fillers in London & Bucks | The Cosmetic Skin Clinic

I just don't trust a girl with thin lips

In potem, ko ima filerje, ni vec zajebana😭bogvampomagaj

Kaksne pa smo tiste, ki imamo naravne polne, velike ustnice?

Če že, 06.11.2022 ob 15:23

Kaksne pa smo tiste, ki imamo naravne polne, velike ustnice?

Ponavadi gobčne  vsepovsod in preglasne v javnosti;  kjerkoli se pojavijo želijo biti središče pozornosti.

Usta so tudi nekako povezana z velikostjo vagine: mala usta, ozka vagina, velika usta, razvlečena vagina 🙂

Lol kaksna debata se razvije iz enega samega vprasanja. Smiselna odg pa samo 2.

res me zanima, odgovora ni nikjer, a vse tamale imajo nafilane, zato me zanima ali gre to v prvotni polozaj ali bodo na starost vse z razvlecenimi ustnicami.

Anonimno 10899, 06.11.2022 ob 16:10

Lol kaksna debata se razvije iz enega samega vprasanja. Smiselna odg pa samo 2.

res me zanima, odgovora ni nikjer, a vse tamale imajo nafilane, zato me zanima ali gre to v prvotni polozaj ali bodo na starost vse z razvlecenimi ustnicami.

isto bo.

Anonimno 5514, 06.11.2022 ob 16:36

isto bo.

Ne bo isto, ker bo toliko zadrzana starost pokazala zobe.. ze tako naravno z leti izgubljamo polnost ustnic pa mnogim se pojavijo gubice.. tem se od enkrat vidijo in gubice in se bolj tanjse..

Polne ustnice so lepe, če seveda niso pretirane. Tanke pa itak da si grde.

Jaz imam narejene z hjaluronom, delane na način russian lips. Imam svoje srednje velike, gornja usta malo manjša in samo minimalno jih povečala. Če bom prenehala, naj bi vrnile tako kot so bile prej.

Te pa opozorim, da moja mami si je pred 5 leti naredila samo enkrat “polnila” v Ukrajini in ji je spremenilo obliko gornje uste. Cupid’s bow je veliko bolj narazen kot prej.

Dashenkaa, 06.11.2022 ob 17:51

Jaz imam narejene z hjaluronom, delane na način russian lips. Imam svoje srednje velike, gornja usta malo manjša in samo minimalno jih povečala. Če bom prenehala, naj bi vrnile tako kot so bile prej.

Te pa opozorim, da moja mami si je pred 5 leti naredila samo enkrat “polnila” v Ukrajini in ji je spremenilo obliko gornje uste. Cupid’s bow je veliko bolj narazen kot prej.

Hahah taprava se je oglasila na temi 👍😃😃

Anonimnež, 06.11.2022 ob 17:57

Hahah taprava se je oglasila na temi 👍😃😃

kaj ti hočeš? Punci sem hotela pomagat, ti pa samo pametna

Dashenkaa, 06.11.2022 ob 18:01

kaj ti hočeš? Punci sem hotela pomagat, ti pa samo pametna

Ojoj hehe koliko si stara 😃? Prav navdušena sem nad tvojim znanjem o debelih ustnicah :)))

Anonimnež, 06.11.2022 ob 18:07

Ojoj hehe koliko si stara 😃? Prav navdušena sem nad tvojim znanjem o debelih ustnicah :)))

Res nevem zakaj potrebno žaliti. Punca je zastavili uprašanje na katero sem ji odgovorila da bi pomagala. Si verjetno eno zafrustrirano in nezadovoljno bitje. Mi je žal. V življenju ti želim samo najboljše.

Pusti trola monovskega rožcastega  – ne dajaj se mu v zobe, Dashenka. Ne dajaj mu goriva za futr – ne odgovarjaj mu več :). Lepo, da si pošteno za druge podelila svojo in mamino izkušnjo. Preskoči pa MON trole.

Nadaljujemo temo.

Ja ni nič narobe s povečanimi ustnicami – samo osebno svetujem vsem najprej z lastno maščobo – zato ker je to telesu netuj material, ne bo določenih reakcij in tudi samo se absorbir ščasoma, če vam ni več všeč. Še vedno pa lahko dofilate.

Z razlogom je povečanje z lastnio maščobo dražje, kot filanje umetnih snovi in pa hialuronske.  Ponavadio so cene z lastno maščobo od 500+ eur navzgor ( ker pač morajo ekstrahirat in centrifugirat celice pred apikacijo), hialuron šprica 1-2 ml pa od 250 eur … Poceni. Ampak so pa tudi zapleti lahko bolj tvegani.

Pa še to – delajte si pri estetskih kirurgih in osebju v certificiranih kozmetičnih salonih, osebah ki imajo kilometrino izvedenih postopkov in usposobljeno znanje , ne da vam pride na dom “kozmetičarka” to nafilat -da boste prišparale in ker je na komot  🙂

Ne se it Mehika in Venezuela sindroma  šricanja tega na domu z amaterkami- to niso heci.

a pol na konc se to reciklira?

Punce, ženske..sramota je to delati. To je samo vizitka o vaši nizki samovrednosti. Svet vas bo imel za avše. Ne rabite vi tega, več ste vredne. Budalam pa prepustite plastične lutke.

Eh, 06.11.2022 ob 18:44

Punce, ženske..sramota je to delati. To je samo vizitka o vaši nizki samovrednosti. Svet vas bo imel za avše. Ne rabite vi tega, več ste vredne. Budalam pa prepustite plastične lutke.

Eh, PODPIS!

wd40a, 06.11.2022 ob 18:36

a pol na konc se to reciklira?

lastne maščobne celice se reciklirajo, ja 🙂

Dejstvo vecine moskega sveta je, da padajo na take lutke, cim vecje joske, riti, ustnice(seveda si zenske filajo to). Veliko zaradi nizke samozavesti in vsecnosti s strani moskih, pac druzbeno oprani mozgani.

Nekaj drugega je, ce gres na operacijo zaradi nesrece, poskodbe, bolezni ali se rodis s kaksno nepravilnostjo itd..

Zartrose izven profila, 06.11.2022 ob 19:46

Dejstvo vecine moskega sveta je, da padajo na take lutke, cim vecje joske, riti, ustnice(seveda si zenske filajo to). Veliko zaradi nizke samozavesti in vsecnosti s strani moskih, pac druzbeno oprani mozgani.

Nekaj drugega je, ce gres na operacijo zaradi nesrece, poskodbe, bolezni ali se rodis s kaksno nepravilnostjo itd..

Take nafuflane ustnice so kopija mesnatih velikih sramnih usntic… In nekatere glupače podležejo željam svojih natepačev.

New Report

Close