Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Umetni nohti

Umetni nohti

Lep pozdrav!
A je ze ktera mela na svojih prstih umetne nohte…Js mam namrec totalka pogrizene in ne vem vec kaj naj storim in bi si dala gor umetne….Kaj mi svetujete…..

pa pa, Rosa

jaz sem imela, ampak lepi ostanejo le 3 tedne, potem je treba spet dodajat. prvi obisk pri kozmetičarki-7000 sit, naslednji 4000.

kaj pa tisti, ki jih kupiš v trgovini? jaz jih vedno gledam in si mislim ali bi jih vzela, ali ne? kaj je kaj od njih?

enkrat sem jih tudi kupila, vendar mi niso bli prav v redu, po mojem je odvisno, katere kupiš, težave so z lepilom, ko jih je treba vzeti dol, ful boli in tvoji nohti se ful uničijo. Mogoče že kaj obstaja, da gredo lažje dol???
Ker drugače je s tem ful dela in packarije.

Raje se izogibaj umetnih nohtov. Poznam nekaj punc, ki so si jih privoščile, pa si imele potem same težave, da ne govorim, da traja precej časa, da tvoji nohti potem k sebi pridejo. Lepilo je blazno agresivno in naredi več škode kot koristi. Raje si nohte lakiraj (s prozornim lakom) in počasi se boš odvadila grizenja (jaz sem se).

Jaz sem jih imela že kar nekajkrat in povem samo to da jih je treba znat pravilno odstranit.ne na silo,ker si potegneš dol še povrhnjico in si popolnoma uničiš noht!najbolje je da jih za nekaj časa namočiš v vodo ker grejo poem full lažje dol.probala pa sem tudi neko tekočino ki naj bi bila samo za odstranjevanje pa je totalno zanič.
najboljši umetni nohti pa so fingers in sicer tisti z francosko manikuro,ker zgledajo kot tapravi!

*lp*

Zivjo!

Ne bo držalo glede “ful dela in packarije”. Jaz nosim umetne nohte že okoli 10 let, pa je to delo postalo rutina, tako kot postane vsako drugo delo. Saj se namreč zavestno odločamo za nekaj in s temi nohti pač hočemo izgledati lepše. Delo postane čisto lepo in brez vsake packarije, pa tudi nič ne boli, ker moraš uporabljati vse prave preparate. Kajti dobijo se tudi sredstva za odstranjevanje teh nohtov. Ker sprašujete po firmi; jaz jih vseskozi kupujem od firme Fingers. Tako je tudi cenovno vse skupaj bolje rešljivo, kot pa obiski pri kozmetičarkah, ki računajo astrnonomsko velike zneske za te storitve. Kar se tiče poškodovanja nohtov, pa lahko pošteno povem, da se tvoji pravi nohti resnično poškodujejo. Poškoduješ lahko povrhnjico, ki jo odluščiš skupaj z lepljenim nohtom, lahko se ti pojavijo rebrasti nohti, ker si si dala gor preozke umetne nohte in so le ti tvoje stisnili in narebričili…..ampak vse odpade, ko se se vsega tega navadiš in delaš pravilno. Preden nalepiš umetni noht, je namreč potrebno tvojega dobro pripraviti. Spiliti in nanesti poseben lak, ki je namenjen prav za podlogo pod lepilo umetnega. Kupovati si moraš tudi pravo velikost nohtov, ki tvojih ne bodo stisnili in poškodovali. In izogibaj se cenenim variantam, ker ti naredijo več škode, kot si imela koristi s privarčevanim denarjem.
Pa še nekaj, kar je zame ključnega pomena. Kupuj si umetne nohte normalnega, klasičnega videza. Seveda gre tukaj za stvar okusa, ampak tisti pretirano dolgi nohti izgledajo kot kremplji ali kakorkoli so neokusni na pogled. Z nošenjem normalne dolžine nohtov pa se bo vsem zdelo, da imaš svoje tako lepe. Vsaj tako mislijo ljudje zame vsa leta.

Pa obilo prakticiranja!

Lara

SVETUJEM TI DA SI DAŠ UMETNE NOHTE KI SE JIH DA KUPIT V VSKI TRGOVINI IN DROGERIJI FINGERS.ČE TE SKRBI ODSTRANJEVANJE LAHKO KUPIŠ ZRAVEN TAKO ZADEVO TUDI FINGRS KI TI POMAGA DA SE ODLEPIJO.LEPILO JE TUDI SUPER KER TI NE PADAJO DOL SPLOH.JAZ JIH IMAM ŽE 2 LETI KER SEM IMELA TUDI TA PROBLEM S POGRIZENIMI NOHTI IN SM ZMER SKRIVALA ROKE ZDAJ SE PA SUPER POČUTIM.TVOJI NOHTI SE RES UNIČIJO AMPAK JAZ SI POL DAM ČEZ UMETNE PA SE NE VIDI.SO PA UMETNI ŠE ZMERAJ BISTVENO LEPŠI OD MOJIH POGRIZNENIH PROBALA SEM PA ŽE VSE ŽIVE LAKE IN VARJANTE DA BI PRENEHALA S TO RAZVADO ZDAJ PA SE NE UKVARJAM VEĆ S TEM.KUPIM SI PA TUDI TE KI SO VARJANTA FRANCOSKA MANIKURA LAHK PA SI JIH SPILIŠ KOT HOČEŠ SAMA.PRIPOROČAM

upila sem si že lučko in zraven dobila nekaj gelov in lakov za katere nimam pojma kaj naj delam z njimi saj so v Nemščini, navodil pa ni bilo zraven.Ampak ker je vsega tega zelo malo bom potrebovala še tvojo kolekcijo. Napisala ti bom kaj mi ni jasno in zelo bi bila hvaležna za tvojo razlago. Prav tako po korakih kdaj kaj uporabiš ali pa če morda veš za kakšna slovenska navodila?
Studio line nieglungsgel rose
haftgel
aufbaugel rose
laki:
primer
sun blocker
nagelhaerter
top coat
nagelhautetferner
potem pa še čistila:
pinsel reiniger
nagellackentferner
nagel cliner

Zelo bi bila hvaležna, če bi mi katera lahko pomagala glede tega. Zelo si že želim poskusiti.
Hvala, Maja

Jaz o umetnih nohtih ne vem popolnoma nič. Tako da upam, da se javi kdo, ki obvlada to tematiko.

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

lp
Katarina

New Report

Close