Umetni nohti
HALOHA!
A ima kakšna izkušnje z umetnimi nohti? Mislim tiste, ki jih dajo v kozmetičnem salonu (neko podaljšano konico in premaz z gelom????) A se to kaj vidi? A ima noht naraven videz ali čisto plastičen?
10 nohtov je 8.000 (kar je kar poceni, če je rezultat takojšenj in predvsem LEP). Zbiram izkušnje da ne bom vrgla stran 8.000 in še grde in uničene svoje nohte.
Help!
Hojla,
če imaš svoje nohte lepe in kar se da primerno dolžino, ti priporočam, da jih neguješ in ne hodiš na umetne nohte. Saj bo sicer nekaj časa lepo, potem pa bo potrebno negovati in razpokice, ki nastanejo na nohtu pri polmesecu zalivati z umetno maso. Tvoji nohti pa lahko postanejo krhki in se začnejo lomiti. Potrebovala boš kar nekaj časa, da jih spraviš k sebi. Jaz sem to preizkusila na svojih nohtih in ne hvala.
pa lep dan
Lep pozdrav,
sama sem si pred casom dala delati umetne nohte na osnovi gela&sem bila presenecena nad “izdelkom”. Nohti so izgledali kot da bi bili pravi,se lepsi,imela sem trde niso se mi lomili,pa tudi obdrzali so se mi skoraj 4mesece.
Slaba stran tega pa je,da se tvoji nohti malce unicijo,in rabijo cca. en mesec po izdelavi,da si opomorejo!
Sama sem to preizkusila&sem zadovoljna.Seveda pa je to odlocitev posameznika!
Sama sem bila precej skeptična glede umetnih nohtov. Za lastno poroko poleti, pa mi ni preostalo drugega, saj sem imela svoje precej krhke, kratke in razcepljene.
Umetni nohti – gel varianta – Men so ful všeč! Sploh se ni vidl da so umetni- FUL DOBR ZGLEDA!
je pa res da ti precej uniči tvoj noht. tko zdržal so mi dobr mesec, pol se pa že grdo vid tista bela konica s spodnje strani.
Za kkšne izredne priložnosti se splača da bi pa vsak mesec dala 8.000 to je pa čist preveč, pa še od nohta ti pol nč ne ostane!