Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Umetni nohti

Umetni nohti

Ali je možno,da se pod umetnimi nohti ta pravi čisto zmehčajo,meni za povrh pa še temno obarvajo,kot da so zboleli?Kako je s tem, vprašanje tistim,ki imajo
umetne nohte.

jaz sem samo enkrat imela umetne nohte in nikoli vec tega sranja.

Jst jih sicer še nisem imela, imam svoje na srečo kar lepe, ampak jih je imela moja prijateljica, zdej ma pa svoje tko grde da je grozno, čist ma rumene in mehke, skoz se ji lomjo pa sploh niso lepo gladki ampak so se ji kr nagužval. V glavnem prov grdi so tko da jst jih ne bi imela nikoli. Aja, pa odkar jih je dala dol je minilo že eno leto pa se ji še niso prov dost popravl. Tko da se jih čimprej znebi.

Seveda je vse to možno. Ampak samo po dogotrajni uporabi. Da se izogneš raznim obolenjem, uporabljaj pod umetnim nohtom dezinfekcijsko tekočino proti gobavosti in vnetju nohtov od Fingsa. Težave izginejo. Ostanejo pa ti lepi nohti, ki si jih želiš in zato jih nosiš. Ker pač nimamo te sreče, da bi svoje imele lepe.

LP

Vse tri imate prav,katastrofa so in jih odsvetujem vsem.Čeprav sem jih imela samo mesec dni.Pod njimi sem uporabljala razkužilec od Fingersa-roza barve,pa vseeno.
Tako sem bila navdušena nad njimi,da sem si v začetku nakupila več različnih oblik,tako ,da jih bom imela pri roki.Sedaj pa vidim, da je to samo maska na roki,
ki bolj škodi.Zato je verjetno pravilo,ali nehaš takoj,ali pa jih nosiš celo življenje.
Poznam kolegico,ki jih ima že 15 let,ko jih ni bilo moč dobiti pri nas,jih je hodila kupovat v tujino.Če je zadovoljna, ja super,samo dol jih ne sme dati,ker so spodaj
ostali samo še koščki šmirgel papirja.
Vprašala sem še vas za mnenje .
LP Sonka

New Report

Close