UMIRAJO CEPLJENI
NATUROPAT1, 16.01.2023 ob 14:52
Ogromen presežek smrti v Združenem kraljestvu. cepivo? Je pa čudno, da umirajo SAMO cepljeni ljudje. Znanstveniki so zmedeni!!! Medicinska skrivnost!!?? Presežek smrti v Združenem kraljestvu je izven NORMALE. Vsak teden umre več kot tisoč ljudi več, kot je bilo pričakovano. Sky News: “Ne vemo, kaj je vzrok za te presežne smrti.”…MISLIM, DA VEJO! AMPAK NE VEJO?
…strašiti ljudi…reveži tisti ki so se pustili nategniti in so se šusnili…dvomim da je kdo ki je dobil strup, brez težav…nekateri si priznajo da so težave povezane s pecivom, drugi pa si še vedno zatiskajo da temu ni tako.
Z informacijami da umirajo cepljeni, pa se povzroča stiska tudi tistim ki so bilo cepljeni le s fiziološko…zaaaakaaaj to početi, spremeniti neeee more nihče nič…
Leta 2016 operirana za raka. V vsem obdobju kovida me onkolog nikoli ni vprašal, ali sem cepljena oz. naj se cepim. Nikoli nisem vsiljevala svojega prepričanja, celo otrokoma, ki sta bila stara 19 in 17 let, sem povedala samo svoje mnenje, odločila pa sta se sama. Takratna odločitev je bila izključno moja in ni mi žal. Kolikor vem, tudi otrokoma in partnerju, njihova odločitev ne predstavlja nobenih težav.
Anonimno 9713, 20.10.2024 ob 20:10
Leta 2016 operirana za raka. V vsem obdobju kovida me onkolog nikoli ni vprašal, ali sem cepljena oz. naj se cepim. Nikoli nisem vsiljevala svojega prepričanja, celo otrokoma, ki sta bila stara 19 in 17 let, sem povedala samo svoje mnenje, odločila pa sta se sama. Takratna odločitev je bila izključno moja in ni mi žal. Kolikor vem, tudi otrokoma in partnerju, njihova odločitev ne predstavlja nobenih težav.
Pri nas je ravno nasprotno, vseh pet članov družine smo cepljeni in vsi imamo težave v glavnem nevrološke narave. Še dobro da AGNEDA 2023 ni uspela, da so ANTICEPILCI toliko moči usmerili v proti akcijo in odkrivanje teh laži, da do uresničitve poboja, genocida več miljard ljudi ni prišlo, kljub temu so jih pobili na milijone, nekaj nas bo še umrlo, ker presežne smrti še kar rastejo povsod kjer je cepljenje bilo večje je več mrtvih. Mene je strah, ampak si ne morem kaj, kako naj te strupe spravim ven iz sebe