Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ UMIRAJO CEPLJENI

UMIRAJO CEPLJENI

Bolano…a pred covidom pa so bili ljudje nesmrtni? Vsi,ki jih poznam-cepljeni,smo še živi in zdravi! Večji problem so droge,kot je kokain,ki ga smrkajo že v Oš. Tudi v Sloveniji!

Odkar sem cepljen jaham ko zmešan…

Naslednji izbruh covida bo 30 septembra 2024 in bo trajal 128 let, nihče ne bo preživel.

Bolano je to, da so ljudje se danes tako oprani s tem kovidom, da ce imajo simptome zastrupitve s hrano, mislijo, da imajo kovid. Je bila taka tema pred dnevi. Pa da sprasujejo, kje bi dobili test. To je bolano. Kot da ni vec nobene druge bolezni.

Odgovor na objavo uporabnika
NATUROPAT1, 16.01.2023 ob 14:52

Ogromen presežek smrti v Združenem kraljestvu. cepivo? Je pa čudno, da umirajo SAMO cepljeni ljudje. Znanstveniki so zmedeni!!! Medicinska skrivnost!!?? Presežek smrti v Združenem kraljestvu je izven NORMALE. Vsak teden umre več kot tisoč ljudi več, kot je bilo pričakovano. Sky News: “Ne vemo, kaj je vzrok za te presežne smrti.”…MISLIM, DA VEJO! AMPAK NE VEJO?

…strašiti ljudi…reveži tisti ki so se pustili nategniti in so se šusnili…dvomim da je kdo ki je dobil strup, brez težav…nekateri si priznajo da so težave povezane s pecivom, drugi pa si še vedno zatiskajo da temu ni tako.

Z informacijami da umirajo cepljeni, pa se povzroča stiska tudi tistim ki so bilo cepljeni le s fiziološko…zaaaakaaaj to početi, spremeniti neeee more nihče nič…

Leta 2016 operirana za raka. V vsem obdobju kovida me onkolog nikoli ni vprašal, ali sem cepljena oz. naj se cepim. Nikoli nisem vsiljevala svojega prepričanja, celo otrokoma, ki sta bila stara 19 in 17 let, sem povedala samo svoje mnenje, odločila pa sta se sama. Takratna odločitev je bila izključno moja in ni mi žal. Kolikor vem, tudi otrokoma in partnerju, njihova odločitev ne predstavlja nobenih težav.

Anonimno 9713, 20.10.2024 ob 20:10

Leta 2016 operirana za raka. V vsem obdobju kovida me onkolog nikoli ni vprašal, ali sem cepljena oz. naj se cepim. Nikoli nisem vsiljevala svojega prepričanja, celo otrokoma, ki sta bila stara 19 in 17 let, sem povedala samo svoje mnenje, odločila pa sta se sama. Takratna odločitev je bila izključno moja in ni mi žal. Kolikor vem, tudi otrokoma in partnerju, njihova odločitev ne predstavlja nobenih težav.

Pri nas je ravno nasprotno, vseh pet članov družine smo cepljeni in vsi imamo težave v glavnem nevrološke narave. Še dobro da AGNEDA 2023 ni uspela, da so ANTICEPILCI toliko moči usmerili v proti akcijo in odkrivanje teh laži, da do uresničitve poboja, genocida več miljard ljudi ni prišlo, kljub temu so jih pobili na milijone, nekaj nas bo še umrlo, ker presežne smrti še kar rastejo povsod kjer je cepljenje bilo večje je več mrtvih. Mene je strah, ampak si ne morem kaj, kako naj te strupe spravim ven iz sebe

Pripravljajo nove epidemije…cepiva so pa tudi že pripravljena.
Me zanima,koliko jih bodo še nategnili.

Je tako naturopatus psihopatus. Drzi kot pribito, idiot antivaxerji ne umrete, ampak crknete.☝️😁

Sem se dal prejšnji teden ponovno cepit komplet, proti gripi, pljučnici, covidecu. Kot že več let pokojni si to lahko privoščim.☝️

puzabu de sm se trikat cepu, kt usi cepci

modrivrag, 05.11.2024 ob 18:44

Je tako naturopatus psihopatus. Drzi kot pribito, idiot antivaxerji ne umrete, ampak crknete.☝️😁

Sem se dal prejšnji teden ponovno cepit komplet, proti gripi, pljučnici, covidecu. Kot že več let pokojni si to lahko privoščim.☝️

..se ti vidi.

anonimno681, 06.11.2024 ob 00:07

..se ti vidi.

Hahaaaaaa…

B0BA, 22.10.2024 ob 08:32

Pri nas je ravno nasprotno, vseh pet članov družine smo cepljeni in vsi imamo težave v glavnem nevrološke narave. Še dobro da AGNEDA 2023 ni uspela, da so ANTICEPILCI toliko moči usmerili v proti akcijo in odkrivanje teh laži, da do uresničitve poboja, genocida več miljard ljudi ni prišlo, kljub temu so jih pobili na milijone, nekaj nas bo še umrlo, ker presežne smrti še kar rastejo povsod kjer je cepljenje bilo večje je več mrtvih. Mene je strah, ampak si ne morem kaj, kako naj te strupe spravim ven iz sebe

Lažeš, ti si anticepilka v resnici! Je razvidno takoj. Nevrološke težave imate pa prav zato, ker se niste cepili. Doživljenjsko vas je kovid pohabil.

PIKULET 19CM, 03.01.2025 ob 19:26

Lažeš, ti si anticepilka v resnici! Je razvidno takoj. Nevrološke težave imate pa prav zato, ker se niste cepili. Doživljenjsko vas je kovid pohabil.

ahaaa, ahaaa.ahaaa.ahaaa,ahaaa kreten

Zdaj pa konkretno k zdravju in k konkretnim številkam. Minimalno, ampak res minimalno zdravstveno izobražen človek ve vsaj to, da umre pri nas vsako leto cca. 20.500 ljudi z rahlimi demografskimi amplitudami – tako je bilo še v letu 2019, ko je že jeseni 2019 ”strašni wuhanski morilski in sploh oh in uh ubijalski… virus” že bil prisoten tudi v Sloveniji!! (sicer pa od 2020 precej več… le kdo bi vedel zakaj… hmmm). Naj razložim.

2020 umre v Sloveniji kar 24.000 ljudi, zakaj tako veliko? Imeli smo pravi pokol v DSO, zlasti v obdobju oktober-november (midazolam, morfij, itd. + respiratorski mercedesi in golfi). 2021: 23.100 začetek eksperimentalnih cepljenj, (grozljiv presežek smrti, ki smo ga lepo načrtno skrili v brutalni statistiki iz leta 2020), 2022: 22.500, 2023: še vedno 21.500. VIR: SURS, tudi za 2024 je zelo podobno, 21.500.

Torej imamo v Sloveniji skoraj 2.000 presežno mrtvih vsako leto – v povprečju. Ali je kdo odgovarjal za to katastrofo?
Od tega največ ljudi umre zaradi srčno-žilnih bolezni (že nad 8.000) in zaradi raka (med 6.500 in 7.000). Se pravi 2/3 vseh. Temu bi morali nameniti 2/3 pozornosti!
100% jasno je vsakemu z IQ nad 65, da so to glavne prioritete zdravja Slovencev! Primarna preventiva srčno-žilnih bolezni in raka!! Tako logično pridemo do zaključka, da je treba cigarete nehati prodajati vsem naslednjim generacijam – takoj preprečimo 90% pljučnih bolezni,  1/3 smrti zaradi raka in 1/5 smrti zaradi sžb – dobimo ogromen učinek – brez velikega napora. Če nismo retardirani ali podkupljeni, seveda. Potem sledijo pljučne bolezni, nevrološke (starostne), duševne bolezni (vključno s samomori – cca. 350), sladkorna bolezen, itd. Šele skrajno na koncu so marginalni vzroki, recimo vse NALEZLJIVE bolezni SKUPAJ (med 1 in 2%), (ki so jim zadnja leta mediji namenjali 100.000 in več novic na leto..), splošne nesreče, delovne nesreče, nasilne smrti, ali pa tisto, kar MS 100% prodani in lažnivi mediji vsak dan poudarjajo – ubogih minornih 70 mrtvih v prometu… pa se o tem vsakodnevno poroča in predstavlja kot en glavnih vzrokov smrti…

Skratka, ustanove javnega zdravja, novinarji in politiki so vsi dokazano 100% prodani, to sledi že povsem logično iz vseh teh preverljivih številk.
In trendi, recimo zelo je opazno, da je v ZADNJIH PAR LETIH število novo-odkritih pljučnih rakov pri ženskah naraslo iz 400 kar na 600!!! (moških pa iz 800 na 900) in o tem GROZLJIVEM ŠKANDALU zaradi česar PA BI MORALA ODSTOPITI MINISTRICA ZA ZDRAVJE, je vse 100% tiho. Nobene novice! Niti ene same!! Zato smo za leto 2020 dobili rekordnih 1.570 novo-odkritih pljučnih rakov. Tudi o TEM JE BILO VSE TIHO. O teh ljudi jih bo več kot 1.300 umrlo prej kot v petih letih, to žal vemo…
Tudi o grozljivi bolezni KOPB, ki jo ima nad 130.000 Slovencev, ki povzroča mnoge stroške, invalidnosti, neskončno trpljenje, NI BILO NITI ENE SAME ODMEVNE NOVICE, čeprav se UH Golnik (Univerzitetna Hiralnica Golnik) ukvarja v glavnem samo s temi boleznimi – obe sta seveda v več kot 90% posledici kajenja…

Tudi o zmanjšanju sladkorja v pijačah ne duha ne sluha (ta brezvezna trošarini žal ne bo skoraj nič spremenila, to je v resnici le voda na mlin Cocacoli in podobnim lažnivim korporacijam, boste kmalu videli) – niti novic o stalnem naraščanju debelosti in sladkorne bolezni – tako med odraslimi, kot med otroki… VSE TIHO.
Banda prodana ”novinarska”! FUUUJ!!

Okoli mene je polno ljudi, ki so se cepili, nihče od teh še ni cepnil. Pa tudi od korone dalje, vsi ljudje, ki so umrli pa da jih jaz poznam, ni niti eden umrl od cepljenja!

Človek božji z ustreznim imenom, kot prvo: ne verjamem. Kot drugo, važna je potrjena državna statistika, ne pa vaša poznanstva…

Zanimivo, da gre ta tema vedno nekam v ozadju, tudi če je komentar zadnji od vseh tem – se tema ne prikaže na prvi strani, hmmmm.

Zdravko Mamić Maminjo, 23.01.2025 ob 10:58

Človek božji z ustreznim imenom, kot prvo: ne verjamem. Kot drugo, važna je potrjena državna statistika, ne pa vaša poznanstva…

Zanimivo, da gre ta tema vedno nekam v ozadju, tudi če je komentar zadnji od vseh tem – se tema ne prikaže na prvi strani, hmmmm.

test

Bolnice so polne cepljenih ljudi proti covidu,tudi na bolniških je največ ljudi,ki so cepljeni proti covidu.

Na urgencah,v bolnicah samo cepljene sprejemajo.Cepivo jim je dodobra uničilo zdravje.

New Report

Close