Najdi forum

Splash Forum Arhiv Arhiv – Prosti čas Umirite strasti!!!!!

Umirite strasti!!!!!

Lepo vas prosim, zaenkrat imate forum, ki je odprt za debate in rpedloge, kot veste je ta forum del sistema med.over.net, za katerega skrbim jaz. Tako kot sem za inline pripravil spletno stran in poznam fante, ki se trudijo.

vsak začetek je težak in se soočaš z ogromno težavami, ki jih sploh ne vidite. Tudi jaz sem jim veliko težil, da sem jih povprašal in izvedel kaj in kako.

Ampak tako to je, ko si na začetku, imaš ogromno polen pod noge, ko pa si uspšen so pa vsi tvoji prijatelji.

še vedno si na istem,

namesto, da se pregovarjate, koliko komu in zakaj, raje vskup stopite in za ta šport kaj naredite.

Koncu koncev je vedno jasno pri nas, da se na športu ne da zaslužit, lahko si kupimo samo kakšno pivo več.

Če boste podajali svoja mnenja v redu, če pa ne, bom prisiljen uvest cenzuro in kontrolo nad sporočili, in izgubili boste vso svobodo pri mnenjih, zato je bolje,d a se malo cenzurirate, pa boste lahko še naprej tudi sami prispevali k temu športu in razvoju strani.

SAmo malo bontona in olike prosim, tudi kritike so dobronamerne.

primož

Srečnga pa zdravga!!!

Primož!Nobenemu ne mečm polen pod noge, samo pokazal sem da ne bi bilo potrebno odpovedat pokala zaradi slabega vremena!Vem da je začetek težak sploh če podeduješ tak minus kot so ga oni in vem da se trudjo in tudi sam želim da bi se ta šport pri nas razvil, vendar lahko izrazim svoje mnenje pa če je dobro ali ne!Ker roko na srce je letos vse skupaj pa to niso sam moje besede ampak večine ni bilo veliko stvari ki bi jih lahko pohvalil!(od razporeda, pa do ažurnosti internet strani, slik, biltena, semaforja….)
Želim in upam da bi naredili kar največ za ta šport!Vsi skupaj!

Ce se tako silovito zavzemas za izboljsanje bi se pa lahko vsaj predstavil in jasno in glasno povedal svoje predloge, se ti ne zdi? S kurcanjem po forumih bos dosegel bore malo.

Posluš ti mene mal!

Praviš, da je vsak začetek težak. Se strinjam!
Vendar ta začetek traja sedaj že kar nekaj časa.
Od lanskega leta se ni spremenilo nič razen tega da je bil razpored še bolj katastrofalen, zapisniki še manj na nivoju, promocija je manjša, ažurnost home pagea slab. Kaj meni pomaga v torek rezultat tekem od sobote, ko pa me zadeva že veliko prej zanima. Jasno, obrnem 5 telefonov in izvem:(
Samo potem se vprašam, komu potem služi tak page?

Ne očitam jim da kradejo (če sem kje to navedel pomotoma, sa oproščam), pravim samo to, da se bi za ta denar dalo marsikaj več narediti.

Ko je skupščina, nas nihče ne posluša. Komu naj kaj predlagamo, kdo bo obravnaval, kdaj se bo kaj spremenilo?

Pa sej kle še sistem igranja ni čist jasn, ne pa da bodo fantje uredil sistem pritož in pa reševanja le teh. Vedno pa na vsak predlog najdejo return in jasno, njihova je tazadnja!

Verjamem, da so te fantje tvoji kolegi, vendar pa to ne pomeni, da so naj naj!

BTW, A si sploh hokejist, al jih zagovarjaš sam tko, na daleč!

ej, lej…………………..če si delu to strn al nevem kaj, še vsenu ne veš kaka mafija je tu! Ti mi lhk sam pofafš kosmato rit. Zdej ku si pa ti tu povedu neki od fejst fantu , pa d jih poznaš, bomo pa utihnli al kaj, opica?
Če se jim ti ližš, ku si že du pet u riti, se ne bomo tud mi. Btw, kulk soudu si dubu ti, opičnjak?…………

hvala

jaz sam upam da boš stopil na namišljeno suh drek in de te pol nobena ***** ne bo tela povohat,preklet gnoj smrdljiv.A ti morda komu v rito lezeš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close