umor tekacevo
fulmezanima, 09.11.2022 ob 18:45
kaj si mislite o umoru na tekacevem, kdo je po vasem mnenju kriv kako to da se kar niso najdli zlocinca
policiji ki je glavna naloga da se ukvarja s takimi idiotarijami kot je zaletavanje v jebeno niko kovac ne mores zaupati umora….ta policija razrresi samo umore kjer jih morilec pocaka na kraju samem pa se tam jim mora pomagati….slo policija ni rszredila nobenega kompleksnega umora kot je ta v tekacevem ali recimo umora srednjesolke iz celja ki so jo nasli v greznici na pocivsluscu lopata pri celju itd….so pa svetovni prvaki v pisanju kazni za nepravilno parkiranje itd….skratka idotska drzava z idiotsko policijo…..v tekacevem sigurno ni moril en sam clovek in bil je domacin zdaj pa sestevaj
fulmezanima, 09.11.2022. ob 18:45
kaj si mislite o umoru na tekacevem, kdo je po vasem mnenju kriv kako to da se kar niso najdli zlocinca
policiji ki je glavna naloga da se ukvarja s takimi idiotarijami kot je zaletavanje v jebeno niko kovac ne mores zaupati umora….ta policija razrresi samo umore kjer jih morilec pocaka na kraju samem pa se tam jim mora pomagati….slo policija ni rszredila nobenega kompleksnega umora kot je ta v tekacevem ali recimo umora srednjesolke iz celja ki so jo nasli v greznici na pocivsluscu lopata pri celju itd….so pa svetovni prvaki v pisanju kazni za nepravilno parkiranje itd….skratka idotska drzava z idiotsko policijo…..v tekacevem sigurno ni moril en sam clovek in bil je domacin zdaj pa sestevaj
*
Oojoj, to pa so zmešane hruške in jabolka. Kazni za nepravilno parkiranje pišejo policisti, in prav je tako, umore pa razrešujejo kriminalisti. Mi je pa zanimivo, da vi veste, kaj naj bi se zgodilo; sešteli ste dva in dva. In zakaj tega ne sporočite kriminalistom, bi bil umor takoj razrešen, vi pa bi dobili jabolko navdiha. Me spominja na pametovanje ob šanku.
no coment, 10.11.2022 ob 09:43
v Jugoslaviji če ne druga vsaj red je bil. Vedelo se je kaj se sme in kaj ne. Kakor se je Slovenija osamosvojila se je pa začela čistka nad ¨notranjim sovražnikom¨ drugače mislečimi državljani.
Red je bil za večino, izbrani so lahko počeli kar jih je bilo volja.
celjski grof, 10.11.2022 ob 09:47
Tekačevo je mislim, da edino naselje v državi, ki nima table z napisom naselja. Vsaj bilo je pred leti tako.
kake bedarije ste si eni sposobni izmislit
seveda je tabla naselja
da ni izgubil II svetovnevojne