Umori na podeželju (Midsomer Murders)
Ne vem, zakaj me ta kriminalna serija tako pritegne. Ne morem se ji upreti. Trenutno spremljam stare dele na Fox Crime. Čeprav ima kar nekaj nerealnosti in motečih faktorjev, me kljub temu pritegne:
– Skoraj vedno sta žena in hčerka od Barnabyja priče umorov, kar je povsem nerealno
– Moti me, ker je preveč oseb in si je težko zapomniti vsa imena in priimke
– Moti me, ker Barnaby vedno na podlagi ene malenkosti na koncu serije razkrinka morilca. In vedno s tem preprečijo nov umor.
Pa še kaj bi se našlo.
Kakšno mnenje pa imate vi o tej seriji?
Je dobra krimi serija, kakor večina britanskih krimi nadaljevank.
Jaz sem jo nekaj časa gledala z starim Barnabyem , potem sem jo prenehala gledati ravno zaradi tega ,kaj si Top serija! naštela, da te moti.
Začela sem jo spet spremljati z novim Barnabyem in v ta zadnji 19. sezoni ,ima ta novi Barnaby spet novega partnerja.
Uporabnica meni je serija všeč, ponavadi so nove sezone te serije predvajali na našem RTV-ju,
ali pa na programu DIVA (nekoč Universal).
Sproti poglej na tv spored teh programov in boš videla.
Jaz sem jo nekaj časa gledala z starim Barnabyem , potem sem jo prenehala gledati ravno zaradi tega ,kaj si Top serija! naštela, da te moti.
Začela sem jo spet spremljati z novim Barnabyem in v ta zadnji 19. sezoni ,ima ta novi Barnaby spet novega partnerja.
Uporabnica meni je serija všeč, ponavadi so nove sezone te serije predvajali na našem RTV-ju,
Sproti poglej na tv spored teh programov in boš videla.[/quote]
Ja, nekaj sem gledala na SLO, nekaj na Divi, tudi na Foxu ponavljajo. 19. sezone še nisem zasledila. Bila je le 18.
Joj že več kot 10let jo spremljam. Včasih kak del ne gledam včasih kakšnega 2x…..mi je luštna serija kakor bi se čas ustavil. Redko kdaj dirkajo in se mudi.
Ogromno ene narave. Angleške serije prav tako avstralske zadnje čase še skandinavske pa še kakšne prodirajo k nam in jih z veseljem pogledam. In koliko jezikov obstaja je prav zanimivo. Ameriških pa vedno manj gledam. Že vse videno.
Sproti poglej na tv spored teh programov in boš videla.[/quote]
Ja, nekaj sem gledala na SLO, nekaj na Divi, tudi na Foxu ponavljajo. 19. sezone še nisem zasledila. Bila je le 18.[/quote]
Komaj čakam 19.sezono.Ne vem, kje bo?