Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Umrl je

Umrl je

..naš forum.Žive duše ni!Pa je ura že ta prava za razsajat!
sam s sabo pa res težko,čeprav se da!
Si bom pa sam sebi poklonil en reply in če bo zanimiv,bom začel debato s sabo!Si imam tolk za povedat!
Sp

Če nimaš kaj bolj pametnega za napisat seronjo,bi lahko bil tiho!
Sp

na sam oglasim se,pa me že en težak sesuje!
brez veze,grem nage babe gledat na net…
Sp

Si pa simpatičen takole v dvoje…no sam s seboj;)! Cmoka za lepo ninanje.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ti kar cmokljaj,jaz pa že drugje z nekom govorim
Sp

heheh kaj tukaj smo no…..heheh kjutiš tole sam s seboj!!..heheheh:)))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Sem se imel skoraj že zelo fejst,pol pa družba pride..;-))
Sp

Si pa prijazen…in če ne bi vedela s kom govoriš, bi ti kar eno pripopala, lump si in pika! Cmoka in lepo ninaj…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Jaz odhajam res v družbo, tebi pa prepuščam kletko…;))-uživaj!

Mucica, eno cmoko za lep večer in pa-pa…se mi mudi…

Kako pa ti lahko veš,s kom govorim?Ma pojma nimaš žaba sončasta,pojma!
In če se ti res tako mudi,kaj se sploh javljaš?
Mater sem zoprn nocoj,uf
Sp

Naj še malo prilijem na ogenj, da boš še bolj zoprn…in bom iz žabe postala krota…rada te imam mušketirček…, bolj se jeziš, rajši te dražim…si kaj moj???;)) No sedaj pa res nočka, lepo ninaj in ne bodi več zoprn, ti prav nič ne paše!

Pa ne izzivaj, da nimam pojma, da te ne presenetim in izveš koliko imam pojma…še preveč…

hm mušketirček..kaj pa to pomeni?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Še tole razložim nato pa res grem…

Žverčka, jaz in Sprevrženc smo dobri prijatelji in odločili smo se, da se poimenujemo kar trije mušketirji, to je to.

Mucica, cmoka in pa-pa

tečko….zakaj si zoprn?

heheh kaj mi je to znano..hej kaj greste po naših stopinjah sej to ni res…
poznam tri prave prve mušketirje..:)))

Ne…se hecaš…nimam pojma o tem, ko sem nas tri določila za musketirje…no vidis kako majhen je svet.

Kdo pa je pri vas musketir, me pa res zanima, povej hitro…bi morala biti že pred pol ure dol, pa se norim tu…

Ti si bla danes dol baje že trikrat,a še nimaš zadost?
Žaba in bejž ledi pedenat!
Sp

pojdi čisto na začetek tjavendana..tam boš videla….Naše mušketirje..po njih se tudi klepet imenuje..jep to so naši fantje..in jih ne damo..
beri štumpi
Jani
in Sašo….
jep…To so naši fantje..naši mušketirčki….

Tu smo pa tudi od začetka te gajbe trije:Žverči,Sonček in moja malenkost(med nogami;-)).
D’Artagnan pa se noče priključit!
Sp

New Report

Close