Umrl je papež Frančišek
Anonimno 8765, 21.04.2025 ob 11:02
papež, 21.04.2025 ob 10:13
Bil je dober papež! Naj počiva v miru.
Res je bil dober, skromen tako kot se za kristjana spodobi.
Slava mu.
V Vatikanu ne boš našel skromnih ljudi, ne med kardinali, ne med nunami, ne med drugim osebjem. Tja se prerinejo samo največji grebatorji, spletkarji in povzpetniki v Cerkvi. Zadeva je čisto enaka kot v vodstvih drugih institucij.
Grenivka422, 21.04.2025 ob 11:26
ALFA1, 21.04.2025 ob 11:14
Ne razumem kako lahko hvalite Papeže- vse ki umrejo jih hvalite. Kaj so naredili v vseh stoletjih, da bi preprečili posiljevanje otrok- pedofilstva????? N I Č !!!! In tudi ne bodo, ker vsi sodelujejo z bando pedofilsko. Potem gredo k spovedi , izmolijo 10 očenašev in 5 zdravihmarij in so spet čisti kot mladi jagenčki- KAKŠNO SPRENEVEDanje. Bog teg ne odpusti, Bog tudi ne kaznuje. vsak tak pedofil konča v peklu. Kje pa je to pa sami uganite. Jaz ne trdim, da je bil tudi Frančišek pedofil, ker tega enostavno ne vem, ampak naredil ni nič, da bi svoje duhovnike po vsem svetu, ki izkoriščajo otroke in jih posiljujejo, da bi te prasce odstranil, jih javno ožigosala, oblast pa bi jim porezala jajca. V njegovem papeževanju so samo še bolj začeli otroke učiti, kaj vse je normalno v seksualnem življenju, tudi tega ga ne krivim, ampak rekel ni niti besede, da bi to preprečil. In naslednji papež, ki ga boste nekateri komaj čakali in bili veseli, da imamo novega papeža tudi ne bo nič naredil.
Manjka ti veliko poznavanja okrog tega kar pišeš, čez noč ne more nihče ustaviti celibata, RKC politike in pedofilije med cerkvenjaki, tudi na tem forumu se propagira pedofilija. Zakaj se ne brišejo vsebine o deklicah in pajkicah?
Kako naj en papež kroti pokvarjeno človeško naravo? Vatikanska mafija je premočna, morda bi se spremembe zgodile čez 100 ali 200 let.
Frančišek pa je bil papež upanja in drugačen od ostalih, res je izstopal.
Papež lahko kroti pokvarjeno človeško naravo s tem, da se odpove papeštvu in vodenju zločinske organizacije.
Je bil še en norec, ki je v imenu boga verjel v moč in denar.
Ravno cerkev je odgovorna, da je vedno več ljudi brezbožnih.
Srce125, 21.04.2025 ob 12:05
No,
raje ne piši ničesar več, ker se vidi, da spet pametuješ. Tako srečna si v zvezi, a stalno tu na forumu.
Smrti papeža se ne da zataškati in slučajno je umrl na veliki ponedeljek. Meni njegov način dela ni bil všeč, preveč blizu woke agendi. Upam, da bodo tokrat imeli več sreče s papežem.
Sedaj bodo zelo verjetno nastavili nekoga, ki bo Cerkev vrnil 200 let nazaj. To je skoraj nujno.
itpp, 21.04.2025 ob 10:10
Julij Cezar, 21.04.2025 ob 10:03
Počivaj v Božjem miru
Naj počiva v miru. Težko vprašanje, ampak se sprašujem, če je sploh bil spreobrnjen. Ko sem brala njegove izjave ob govoru mladim v Singapurju leta 2024: “Vse religije so poti k Bogu. So – če dam primerjavo – kakor različni jeziki, različni izrazi, da pridemo do tja. Toda Bog je Bog za vse. In ker je Bog Bog za vse, smo vsi Božji otroci.”
Samo ena je pot do pravega Boga in to je po Jezusu Kristusu, sinu Božjemu.
Ni Za vas božjega kraljestva. Niste nobeni božji otroci, kako bi le bili, saj niste po vedenju podobni majhnim otrokom. Prej pride bogataš skozi sivankino uho. Enako velja za vas, težko boste našli večno življenje. A mislite, da se po Jezusu pride v nebeško kraljestvo. NE Pa prav tako religije ne vodijo tja. Kaj mislite, da je vse to tako enostavno kot jesti za zajtrk žgance ???? Vaš ego je previsok. Življenje pa bedno, in ste veda hkrati, tako kot je že Jezus povedal v Tomaževem evangeliju.
Res je, 21.04.2025 ob 10:41
Ziher cepljen, 21.04.2025 ob 10:14
Pa tako rosno mlad. Še eden, ki ga je cepivo pokopalo.
Kaj češ…beremo vsak dan osmrtnice o znanih osebah med 35 in 50. Tudi včeraj je enega podjetnika in miss jebacha “iznenada” pobralo. Vsi pa so umrli naravne smrti.
Ce mu je cepljenje skurilo zadnje mozganske celice, da je prehiteval preko polne crte in se celno zabil v en drug osebno avto, potem je res cepljenje krivo. Ker ga osebno hvala bogu ne poznam, bi zato prej rekla, da je bil prepoten, nadut egoist. Ki je na koncu dobil, kar je iskal. Na zalost je pri tem ubil eno popolnoma nedolzno mlado zivljenje.
robi9, 21.04.2025 ob 12:00
Papež lahko kroti pokvarjeno človeško naravo s tem, da se odpove papeštvu in vodenju zločinske organizacije.
Je bil še en norec, ki je v imenu boga verjel v moč in denar.
Ravno cerkev je odgovorna, da je vedno več ljudi brezbožnih.
Jaz sem pa papeža rada poslušala. Ker je izstopal. Zame je imel umirjeno dušo in nepokvarjene zamisli. Predstavljaj si da cerkev vodi nekdo iz SDS ali satanisticne cerkve, bi bilo še bolj kaotično in grozljivo.
Je pa RKC kot ustanova bizarno škodljiva za narod, to je pa res.
modrivrag, 21.04.2025 ob 10:08
No, 21.04.2025 ob 10:05
Mrtev je on bil že lep čas.
Itak, po zarotniško. Nekaj morate noret, drugače ni vse v redu z vami.
Včeraj pri maši je z Papamobilom potrepljal mojega sina. Kako srčen človek. Naj počiva v miru..
Vatikan, z vso njeno falango, je le in nic vec kot odlicno organizirano podjetje.
Ima fantasticno – dodelan marketing, ki vzge pri maloumni, neizobrazeni mnozici osebkov.
Marketing bazira na ustrahovanju, da, v kolikor ne bodo podlozni, bogabojeci, odsli v “pekel”.
In to, v 21. stoletju.
Ko bo Vatikan in njena falnga odprla skrite in zaklenjene knjiznice, razdelila miljarde, v bistvu pokradene vrednosti, med ubozne ljudi, obsodila in izgnala VSE pedofile iz svoje “svete” skupnosti, je vse to javkanje za enim clovekom cisto navadna hinavscina!
Grenivka422, 21.04.2025 ob 12:34
Jaz sem pa papeža rada poslušala. Ker je izstopal. Zame je imel umirjeno dušo in nepokvarjene zamisli. Predstavljaj si da cerkev vodi nekdo iz SDS ali satanisticne cerkve, bi bilo še bolj kaotično in grozljivo.
Je pa RKC kot ustanova bizarno škodljiva za narod, to je pa res.
Grenivka, sam nikoli nisem poslušal papeža, ker ne gledam TV, ne poslušam radija in me blodnje nekega norca niti ne zanimajo.
Izhajam iz preprostega dejstva, da iskren in resnično verujoč človek v boga ne bi bil nikoli na vrhu satanistične institucije, ki boga le izkorišča za svoje finančne in oblastniške interese.
Podobno, kot član SDS ne bo nekdo z zdravo pametjo, ker za članstvo v SDS sekti moraš biti retardiran psihični bolnik.
mango886, 21.04.2025 ob 13:03
Že od covida ga ni. Zdaj so se pač simbolično odločili, da naznanijo njegovo smrt, po dolgem času, prav na veliko noč. Ne ga srat, ravno na veliko noč bi naj umrl. Vatikan zna še čudeže pričarat.
Hvala bogu, da norci nikoli ne morete biti tiho Vsakemu morete sami od sebe povedat, da ste nori, zaostali in prizadeti na vseh možnih področjih.
Sicer pa kar tega tiče, kolikor malo sem slišal o njemu se je zdel kot dokaj prizemljen in uravnovešen. Kakšen je bil v resnici, kdo bi vedel in me tudi ne zanima sicer…Kakorkoli, naj mu bo zemlja lahka…sicer pa smrti nihce ne pobegne, cetudi si neki samooklicani bozji namestnik ali karkoli