Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Umrl je Ralph..

Umrl je Ralph..

Prelepi Richard Chamberlain. A se spomnite nadaljevanje, jaz sem imela 4 leta. Meggy je bila pol moja muca, in hči..

Kako je hčerki ime sedaj?

Odgovor na objavo uporabnika
Pesem ptic trnovk.., 30.03.2025 ob 16:42

Prelepi Richard Chamberlain. A se spomnite nadaljevanje, jaz sem imela 4 leta. Meggy je bila pol moja muca, in hči..

Pa lep mušketir je tudi bil…

Zame najboljši igralec tedanjih časov. Serijo sem pa gledala vsaj 20x. Doživel je pa lepo starost.

Ime966, 30.03.2025 ob 16:44

Kako je hčerki ime sedaj?

Meggy.

Jaz sem zadosti stara, da se ga spomnim se iz serije Dr. Kildare in iz Shoguna. Ko je bil mlad, se mi je zdel eden najlepsih moskih na svetu, ampak je bil gej. Lepo starost je docakal.

takrat dolgo nazaj, 30.03.2025 ob 16:52

Jaz sem zadosti stara, da se ga spomnim se iz serije Dr. Kildare in iz Shoguna. Ko je bil mlad, se mi je zdel eden najlepsih moskih na svetu, ampak je bil gej. Lepo starost je docakal.

In kaj če je gey? A pol pa ni bil lep??

Pa original Jason Bourne.

Lepa nadaljevanka

Funkcionalno nepismena?

Homič, ki so ga imele ženske rade.

.https://youtu.be/C2pKm14W6KE?si=MWtth5nMsDIZetsU

sicer nadaljevanke nisem gledala, sem pa knjigi večkrat prebrala.. igralec pa mi ni bil lep.

takrat dolgo nazaj, 30.03.2025 ob 17:05

Funkcionalno nepismena?

Ne dojameš bistva??

Laura448, 30.03.2025 ob 17:35

Ne dojameš bistva??

Glede na to, da sem jaz napisala stavek, ki si ga komentirala, je bolj verjetno, da ti ne dojames bistva.

Uf, ja. V Shogunu je blestel. Kot bi bil film režiran točno zanj. Tako prepričljiv, da si mirne duše odmislil, kam ga je vleklo zasebno. Sicer je pa bil zasebno velik ljubitelj vzhodnjaških izročil.

Takrat sem si komot zamislila, kako bi kaj izgledal na mojem domačem kavču…  Nič hudega, če je imel raje moške. Meni so tudi ljubši od žensk 😉

Res je, serijo Pesem ptic trnovk sem večkrat pogledala, predvsem mi je v spominu ostala dobra glasba. Ni pa bil edini gej, ki je bil čeden. Rock Hudson je bil še lepši. 🙂

Res je, serijo Pesem ptic trnovk sem večkrat pogledala, predvsem mi je v spominu ostala dobra glasba. Ni pa bil edini gej, ki je bil čeden. Rock Hudson je bil še lepši.

Kako mores tako zaliti Chamberlaina? Hudson niti priblizno ni bil lepsi. Cez Chamberlaina ga ni bilo. Bom ja vedela, ker sem se vanj zagledala se kot otrok, ko je bil se zdravnik, dolgo preden se je prekvalificiral v zupnika. Naj pociva v miru.

Srce125, 30.03.2025 ob 17:51

Res je, serijo Pesem ptic trnovk sem večkrat pogledala, predvsem mi je v spominu ostala dobra glasba. Ni pa bil edini gej, ki je bil čeden. Rock Hudson je bil še lepši. 🙂

Richard Gere je tudi bil marsikateri ženski zaman všeč. 😄
Pa ko smo že pri gejih -nekaj največjih glasbenikov je gejev, občudovanih od obeh spolov in to ne zmanjša njihove umetniške vrednosti, niti simpatičnosti.

takrat dolgo nazaj, 30.03.2025 ob 18:00

Res je, serijo Pesem ptic trnovk sem večkrat pogledala, predvsem mi je v spominu ostala dobra glasba. Ni pa bil edini gej, ki je bil čeden. Rock Hudson je bil še lepši.

Kako mores tako zaliti Chamberlaina? Hudson niti priblizno ni bil lepsi. Cez Chamberlaina ga ni bilo. Bom ja vedela, ker sem se vanj zagledala se kot otrok, ko je bil se zdravnik, dolgo preden se je prekvalificiral v zupnika. Naj pociva v miru.

Nista si bila konkurenca, ker je Hudson starejši. Za tedanji čas eden najlepših moških. Črni lasje, modre oči, rahlo aroganten nasmeh… drugače lep od Chamberlaina, ampak … lep, ja.

Zelo lep moški in odličen igralec. Dr. Kilderja se komaj spomnim, Šoguna že bolj, Pesem ptic trnovk pa sploh.  Zanimivo, umrl je skoraj na svoj rojstni dan.

Ne poznam.. next..

crazyfrog, 30.03.2025 ob 18:19

Ne poznam.. next..

Next… za na oni svet :-D?

monovka, 30.03.2025 ob 18:02

Richard Gere je tudi bil marsikateri ženski zaman všeč. 😄
Pa ko smo že pri gejih -nekaj največjih glasbenikov je gejev, občudovanih od obeh spolov in to ne zmanjša njihove umetniške vrednosti, niti simpatičnosti.

Gere? Ta pa ni gej?

No, po izgledu je Chamberlain veliko lepši.

rock hudson je bil lepši, cary grant pa še toliko bolj…

New Report

Close