Umrl je Ralph..
takrat dolgo nazaj, 30.03.2025 ob 17:05
Jaz sem zadosti stara, da se ga spomnim se iz serije Dr. Kildare in iz Shoguna. Ko je bil mlad, se mi je zdel eden najlepsih moskih na svetu, ampak je bil gej. Lepo starost je docakal.
In kaj če je gey? A pol pa ni bil lep??
Funkcionalno nepismena?
Ne dojameš bistva??
Uf, ja. V Shogunu je blestel. Kot bi bil film režiran točno zanj. Tako prepričljiv, da si mirne duše odmislil, kam ga je vleklo zasebno. Sicer je pa bil zasebno velik ljubitelj vzhodnjaških izročil.
Takrat sem si komot zamislila, kako bi kaj izgledal na mojem domačem kavču… Nič hudega, če je imel raje moške. Meni so tudi ljubši od žensk
Res je, serijo Pesem ptic trnovk sem večkrat pogledala, predvsem mi je v spominu ostala dobra glasba. Ni pa bil edini gej, ki je bil čeden. Rock Hudson je bil še lepši.
Kako mores tako zaliti Chamberlaina? Hudson niti priblizno ni bil lepsi. Cez Chamberlaina ga ni bilo. Bom ja vedela, ker sem se vanj zagledala se kot otrok, ko je bil se zdravnik, dolgo preden se je prekvalificiral v zupnika. Naj pociva v miru.
Srce125, 30.03.2025 ob 17:51
Res je, serijo Pesem ptic trnovk sem večkrat pogledala, predvsem mi je v spominu ostala dobra glasba. Ni pa bil edini gej, ki je bil čeden. Rock Hudson je bil še lepši.
Richard Gere je tudi bil marsikateri ženski zaman všeč.
Pa ko smo že pri gejih -nekaj največjih glasbenikov je gejev, občudovanih od obeh spolov in to ne zmanjša njihove umetniške vrednosti, niti simpatičnosti.
takrat dolgo nazaj, 30.03.2025 ob 18:00
Kako mores tako zaliti Chamberlaina? Hudson niti priblizno ni bil lepsi. Cez Chamberlaina ga ni bilo. Bom ja vedela, ker sem se vanj zagledala se kot otrok, ko je bil se zdravnik, dolgo preden se je prekvalificiral v zupnika. Naj pociva v miru.
Nista si bila konkurenca, ker je Hudson starejši. Za tedanji čas eden najlepših moških. Črni lasje, modre oči, rahlo aroganten nasmeh… drugače lep od Chamberlaina, ampak … lep, ja.
monovka, 30.03.2025 ob 18:02
Richard Gere je tudi bil marsikateri ženski zaman všeč.
Pa ko smo že pri gejih -nekaj največjih glasbenikov je gejev, občudovanih od obeh spolov in to ne zmanjša njihove umetniške vrednosti, niti simpatičnosti.
Gere? Ta pa ni gej?
No, po izgledu je Chamberlain veliko lepši.