Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Umrl je Ralph..

Umrl je Ralph..

Odgovor na objavo uporabnika
lloyd, 30.03.2025 ob 18:23

crazyfrog, 30.03.2025 ob 18:19

Ne poznam.. next..

Next… za na oni svet :-D?

🙈😁Jao.

Za ocenit..On omenjeni rock je pa res hud al biu, ne poznam je že pokojni?

Pesem ptic trnovk.., 30.03.2025 ob 16:42

Prelepi Richard Chamberlain. A se spomnite nadaljevanje, jaz sem imela 4 leta. Meggy je bila pol moja muca, in hči..

Še dobro da sem vseeno odprl najprej sem mislil da Ralph Schumacher.

Ja, itak da smo ga vsi gledali mi ki smo rasli gor v 70, 80 ih

Sam je bil pa najbrž tudi že kar star. Moja pokojna mt je bila čist zaljubljena vanj.

NPVM.

Srce125, 30.03.2025 ob 17:51

Res je, serijo Pesem ptic trnovk sem večkrat pogledala, predvsem mi je v spominu ostala dobra glasba. Ni pa bil edini gej, ki je bil čeden. Rock Hudson je bil še lepši. 🙂

Oooo ja, lepi Rock Hudson, bil je moja najstniška ljubezen 🤣prelep, takoj za njim seveda Ralph. In kako je bila Meggy lepa.  Nadaljevanka vseh časov.

Nisem vedela, da je umrl. Drugače pa tudi meni fejst za pogledat.

Sem pa že kot otrok prvič prebrala knjigi pa potem gledala nadaljevanko.

Vem pa, da sem tako upala, da se bo odločil za Meggi, ampak se je odločil za cerkev.

Medena nedelja, 30.03.2025 ob 18:36

Oooo ja, lepi Rock Hudson, bil je moja najstniška ljubezen 🤣prelep, takoj za njim seveda Ralph. In kako je bila Meggy lepa.  Nadaljevanka vseh časov.

Berem da je tako bil gej.

nisem vedela, 30.03.2025 ob 18:36

Nisem vedela, da je umrl. Drugače pa tudi meni fejst za pogledat.

Sem pa že kot otrok prvič prebrala knjigi pa potem gledala nadaljevanko.

Vem pa, da sem tako upala, da se bo odločil za Meggi, ampak se je odločil za cerkev.

hahaha kako se smejem…. Prisrčno. 👌

crazyfrog, 30.03.2025 ob 18:30

🙈😁Jao.

Za ocenit..On omenjeni rock je pa res hud al biu, ne poznam je že pokojni?

Mislim da je bil en prvih ki je umril za aidsom, nisem pa prepričan. Ljubezen naših mam… fotr ga živega ni mogel 😀

O CF mene si citirala.

Nič zato, če je bil gay.

To ničesar ne spremeni, no ja, ko sem to kasneje brala, me je res malo stisnilo pri srcu, sem prebolela 🤣

lloyd, 30.03.2025 ob 18:54

Mislim da je bil en prvih ki je umril za aidsom, nisem pa prepričan. Ljubezen naših mam… fotr ga živega ni mogel 😀

čigav foter? Misliš tvoj? Pa ja ne? 😆

Monovka, prenehajte ga pit.

Ena lepših nadaljevank. Vseh časov. In on lep. Lep je bil mlad, lep je bil star. 🙂 Meggi lepa, naravna lepotica. Tudi glasba lepa.

Je pa enkrat odkrito povedal, da če bi povedal, da je gay, nikoli ne bi dobil glavne vloge v tej nadaljevanki. Sicer žalostno, ampak hvala igralcu, da nam je lepšal dneve. 🙂

monovka, 30.03.2025 ob 18:02

Richard Gere je tudi bil marsikateri ženski zaman všeč. 😄
Pa ko smo že pri gejih -nekaj največjih glasbenikov je gejev, občudovanih od obeh spolov in to ne zmanjša njihove umetniške vrednosti, niti simpatičnosti.

Richard Gere ni gej. Poročen je bil z manekenko Cindy Crawford.

Srce125, 30.03.2025 ob 19:25

Richard Gere ni gej. Poročen je bil z manekenko Cindy Crawford.

To pa še ne pomeni, da ni gay.

jao370, 30.03.2025 ob 19:28

To pa še ne pomeni, da ni gay.

Res ne, ampak nimam informacij, da bi bil.

Tale duhovnik je bil tko nekak kot par let nazaj oni gorski dohtar.

Meni je bila Maggie lepa.

Od teh starejših igralcev pa Patrick Swayze

takrat dolgo nazaj, 30.03.2025 ob 17:37

Laura448, 30.03.2025 ob 17:35

takrat dolgo nazaj, 30.03.2025 ob 17:05

Jaz sem zadosti stara, da se ga spomnim se iz serije Dr. Kildare in iz Shoguna. Ko je bil mlad, se mi je zdel eden najlepsih moskih na svetu, ampak je bil gej. Lepo starost je docakal.

In kaj če je gey? A pol pa ni bil lep??

Funkcionalno nepismena?

Ne dojameš bistva??

Glede na to, da sem jaz napisala stavek, ki si ga komentirala, je bolj verjetno, da ti ne dojames bistva.

Ne trudi se… prekratka je po pameti, da bi razumela tvoj komentar… jst ga!

Pokojni Polde iz Rogaševcev je bil pa vegetarjanc.

Seveda je Gere gay. Deklariran. Poroke so pa bile v Hoolywoodu za kamuflažo in dvig popularnosti od nekdaj.

Svašta, no. Pa tolk prescrolate enega instasranja, ne znate pa mal pogledat, preden kaj napišete.

Richard Gere ni bil nikoli niti približno omenjen kje, da je gay. Lahko pa nam ti to prilepiš. Sicer pa tudi, če bi bil, kaj to spremeni. Je pa srečno poročen z Alejandro Silva. V katero je nezemeljsko zaljubljen.

monovka, 30.03.2025 ob 17:43

takrat dolgo nazaj, 30.03.2025 ob 16:52

Jaz sem zadosti stara, da se ga spomnim se iz serije Dr. Kildare in iz Shoguna. Ko je bil mlad, se mi je zdel eden najlepsih moskih na svetu, ampak je bil gej. Lepo starost je docakal.

Uf, ja. V Shogunu je blestel. Kot bi bil film režiran točno zanj. Tako prepričljiv, da si mirne duše odmislil, kam ga je vleklo zasebno. Sicer je pa bil zasebno velik ljubitelj vzhodnjaških izročil.

Takrat sem si komot zamislila, kako bi kaj izgledal na mojem domačem kavču…  Nič hudega, če je imel raje moške. Meni so tudi ljubši od žensk 😉

Ne, da ni nič hudega, še boljše je. Bi lahko še enga lepotca na kavč vzela, za vaju oba. 😁

Ne bo držalo, 30.03.2025 ob 20:22

Richard Gere ni bil nikoli niti približno omenjen kje, da je gay. Lahko pa nam ti to prilepiš. Sicer pa tudi, če bi bil, kaj to spremeni. Je pa srečno poročen z Alejandro Silva. V katero je nezemeljsko zaljubljen.

Jaz pa pravim da je. Oh ja, bo pa kar držalo, no ja. Ti ga tak nikoli ne boš dobila gospodinja sanjava.

Ne bo držalo, ker jaz sem spoznala to Silvo Alejandro, ko sem bila na letnem dopustu v Miamiju. Sva bili na kofetu in sva govorili o Richardu. Sva še vedno v kontaktu. Tako da ne vi meni, da je on gej.

Ne bo držalo, 30.03.2025 ob 20:40

Ne bo držalo, ker jaz sem spoznala to Silvo Alejandro, ko sem bila na letnem dopustu v Miamiju. Sva bili na kofetu in sva govorili o Richardu. Sva še vedno v kontaktu. Tako da ne vi meni, da je on gej.

Budalo.

Anonimno 3966, 30.03.2025 ob 20:43

Budalo.

Goni se, ti pes garjav.

no lepo, da se oglasiš samo jaz lahko sama odgovarjam. :))))
pa goni se pes garjav tudi ni moje. Sicer pa zaradi Gera se kregate 🙂

O pa bo držalo, 30.03.2025 ob 20:37

Jaz pa pravim da je. Oh ja, bo pa kar držalo, no ja. Ti ga tak nikoli ne boš dobila gospodinja sanjava.

hahahaha gospodinja :))))ti si pa Sharon Stone.
Ja kaj dela alkohol in sedma nebesa raznim filmskim zvezdam kot si ti. S perjem od Pava v riti. ;))))

New Report

Close