Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka UMRL JERNEJ ŠUGMAN

UMRL JERNEJ ŠUGMAN

Moje sožalje družini in prijateljem:( Bil je zelo dober igralec, pa tako mlad je moral umreti. Res škoda:(

Težko bo dojeti, težko se bo navaditi na gledališče brez njega. Kralj za vedno.

Počivaj v miru.

škoda…ampak , njegova starost , čeprav mladost je nevarna za moške

Šokirana, žalostna. Poklon za vse kar je dosegel, velik igralec in dober človek.

Bil je nepozabni Veso, a tudi v gledališču sem ga občudovala, tako mogočno je zvenel njegov glas. Tudi njegova starša sta bila dobra igralca. Mir njegovi duši.

Kako to, če skoz berem tle gor da smo 43 letniki že starci?? Zdej mi pa ni nč jasno…

to takoj na MON napisat a ne….

Tudi Zlatko Šugman , njegov oče, se je prekmalu poslovil…

https://www.youtube.com/watch?v=Gevc1nfR_KY

Lahko, prosim nehate s tem RIP-om. V Sloveniji smo, če se ne motim.

Tudi Zlatko Šugman , njegov oče, se je prekmalu poslovil…

a dej no .. kaj si pa naredilo, da kdo od njiju ne bi crknil ob točno svojem času?
In kakšna je škoda, ker sta crknila?? – jo znaš izračunati?

https://www.youtube.com/watch?v=Gevc1nfR_KY
[/quote]

Sodelavki je 2 meseca nazaj umrl brat star 51 let. Zgodilo se je med rekreacijo, vitek…mislim da ni pravila.

Ne morem verjet. Smo se poznal, imamo skupne prijatelje in smo bili nekajkrat skupaj v družbi. Tudi privat izredno duhovit, simpatičen in preprost.
Eden boljših slovenskih igralcev.

Bil je otrok Slovencev, pa to pravzaprav ni toliko važno, samo se mi zdi, da ti pač ne veš o kom je govora. In eden največjih igralcev kar jih premore Slovenija.

Sodelavki je 2 meseca nazaj umrl brat star 51 let. Zgodilo se je med rekreacijo, vitek…mislim da ni pravila.
[/quote]

Družinska anamneza.Kapi v družini.Okvarjeno ožilje.Brez nič ni nič.Se pravi, da ni bil zdrav.

Pri meni kapi zelo pogoste v rodbini ( po obeh straneh). So pa bili vsi alkoholiki in prekomerno težo, stresen način žiljenja, mastna hrana – odojki, ocvirki, cuker na cuker in sol na sol -na tedenski ravni – pomrli vsi že za takrat pred 30imi leti mladi, okrog 50ga ali malo čez. Jaz nič od tega – ne pijem redno alkohola, le priložnostno vsake kvatre, ne kadim, niti nimam prekomerne teže ne holesterola, ne cukra. Živim zdravo, predvsem se namerno redno tedensko gibljem – preprečujem nastanke strdkov. Pred poletom in po poletu z letalom še posebno – pa aspirin vzamem namerno proti strdkom. Z namenom. Zaenkrat še OK. TReba se je pazit, ko se približuješ kritičnim letom.
[/quote]

Ugotavljam, da kdor živi preveč zdravo, na koncu sploh ne more umreti. Prav danes sem bila na obisku v domu starejših občanov, ogromno je ubogih, starih ljudi, nepokretnih, ki enostavno ne morejo umreti. So še kolikor toliko zdravi, imajo še v redu organe, vendar ne morejo več hoditi. Enostavno: vegetirajo in ne živijo. Od življenja nimajo nič!
Če bi imela možnost izbire, rajši vidim, da me kap, da padem dol in umrem 20 let prej. To namreč ni nobeno življenje.

Ugotavljam, da kdor živi preveč zdravo, na koncu sploh ne more umreti. Prav danes sem bila na obisku v domu starejših občanov, ogromno je ubogih, starih ljudi, nepokretnih, ki enostavno ne morejo umreti. So še kolikor toliko zdravi, imajo še v redu organe, vendar ne morejo več hoditi. Enostavno: vegetirajo in ne živijo. Od življenja nimajo nič!
Če bi imela možnost izbire, rajši vidim, da me kap, da padem dol in umrem 20 let prej. To namreč ni nobeno življenje.
[/quote]

Če so še kolikor toliko zdravi, imajo še v redu organe, lahko počnejo marsikaj!
Pojejo, rišejo, ustvarjajo iz testa, kvačkajo, pletejo, berejo, gledajo TV, se pogovarjajo.Lahko pa, da so to tisti, ki jih v življenju nikoli nobena stvar ni kaj dosti zanimala.
Tudi taki se najdejo , ki – ne berejo, ne pojejo, tudi ostalo jih ne zanima.Ja, takim je pa težko.

RIP

Pa ravno danes na moj rosjtni dann
Res je bil legendaa. Zaakj morajok nekateri ljudje tako hitro iz tega svetaa? RIP. pocivaj v miruu

NE MOREM VERJETI, TOLE JE ŠOK. ŽALOSTNO!!!!!

Zdravo,
A se da kje na netu pogledat posnetek, kjer je danes trkaj v repanju omenil tudi sugmana,? Sem ze iskala, pa ne najdem

samo zdi ali trkaj deluje oz je malo retardiran, saj nacin obnasanja in nacin govora, no ne da se norcujem zgolj zanima me ce je zaostal, ker vecina reparjov je običajno zaostalih

Življenjska doba ljudi se krajša. Generacije pred 1950 so živele daljše obdobje, vse polno mlajših starih okrog 50 leta je umrlo v teh nekaj letih…

Naj počiva v božjem miru.

Dober igralec je bil, ampak kaj češ, eni prej , eni pozneje, tako je vedno bilo in bo, nihče ne bo večno.

Če so še kolikor toliko zdravi, imajo še v redu organe, lahko počnejo marsikaj!
Pojejo, rišejo, ustvarjajo iz testa, kvačkajo, pletejo, berejo, gledajo TV, se pogovarjajo.Lahko pa, da so to tisti, ki jih v življenju nikoli nobena stvar ni kaj dosti zanimala.
Tudi taki se najdejo , ki – ne berejo, ne pojejo, tudi ostalo jih ne zanima.Ja, takim je pa težko.
[/quote]
Ne govori bedarij. Nepokretni so NEPOKRETNI in vecinoma ne motejo dvignit niti roke do nosu, govor je brbranje nerazumljivih zvokov in edina komunikacija je neutolazljiv jok.

New Report

Close