Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek UMRL KARDIOLOG BOJAN VRTOVEC

UMRL KARDIOLOG BOJAN VRTOVEC

piše da je umrl za dolgotrajno zahrbtno boleznijo. Kaj je to za ena bolezen da je dohtarji ne znajo pozdravit

Odgovor na objavo uporabnika
kozmetičarka1, 13.01.2025 ob 14:48

piše da je umrl za dolgotrajno zahrbtno boleznijo. Kaj je to za ena bolezen da je dohtarji ne znajo pozdravit

Ne delaj se norca,

je nekako sinonim za raka. Sicer res ne vem, zakaj je to lažje pisat in bolezni pripisovati neka človeška čustva kot samo napisat kaj se je zgodilo. tako kot ceste, ki terjajo življenja, pa še sedaj ne vem ali to terjajo pisno ali je dovolj samo po telefonu. Zdravniki pa so ravno tako samo ljudje in ravno tako obolevajo kot vsi drugi. Nekateri se pozdravijo, drugi pač žal ne.

zato pa ne zuapjte kemoterapiji, ubije vas in zdravnika

in ravno sedaj, ko bi ga jaz potreboval.

Jaz sem tudi sumila, da gre za raka. Sicer se zdravim na kardiološki kliniki in je bil tudi on eden od zdravnikov, ki me je zdravil. Nisem ga pa že nekaj časa videla, a nisem niti pomislila, da bi lahko bilo kaj narobe. Šokirana, ko sem prebrala. Ali kdo ve kaj več? Naj počiva v miru.

Prvič čujem.

Varstvo podatkov.

V bistvu me ne zanima zakaj je umrl nek človek, ker naj bi bila radovedna. Ljudje hočemo izvedeti zakaj je umrl nekdo, ker želimo videti kakšna usoda nas čaka, če imamo ali  bomo imeli enako bolezen.

Pravzaprav take informacije potrebujemo. Tudi jaz se sprašujem kaj pobere 52 letnike. Zato ker me je strah, ker bom tudi sama kmalu tam…

Ne pa zato, ker bi me zanimalo kaj mu je. V bistvu sploh ne vem kdo to je. Mi je pa žal za njega, ker je premlad umrl in seveda za njegove otroke,  ki so tudi mladi sklepam.

Hu, 13.01.2025 ob 18:12

Varstvo podatkov.

V bistvu me ne zanima zakaj je umrl nek človek, ker naj bi bila radovedna. Ljudje hočemo izvedeti zakaj je umrl nekdo, ker želimo videti kakšna usoda nas čaka, če imamo ali  bomo imeli enako bolezen.

Pravzaprav take informacije potrebujemo. Tudi jaz se sprašujem kaj pobere 52 letnike. Zato ker me je strah, ker bom tudi sama kmalu tam…

Ne pa zato, ker bi me zanimalo kaj mu je. V bistvu sploh ne vem kdo to je. Mi je pa žal za njega, ker je premlad umrl in seveda za njegove otroke,  ki so tudi mladi sklepam.

in če bi ti povedali, da je umrl za rakom, kaj bi to spremenilo pri tebi in tvojem načinu življenja? A je treba posebej omenjat, da se je pač potrebno čim bolj ognit mastni, mesnati hrani, ne kadit, ne popivat, čim več gibanja, pol pa jebi ga, če te trefi, te trefi tudi če ekstra zdravo živiš.

VER0NIKA, 13.01.2025 ob 15:20

zato pa ne zuapjte kemoterapiji, ubije vas in zdravnika

Oh, Lepo te prosim. Brez kemoterapije te čaka GOTOVA smrt. S kemoterapijo imaš možnosti ozdravitve. Delam z rakavimi bolniki, pa ne poznam NITI ENEGA, ki bi raka pozdravil brez uradnega zdravljenja. Z zdravljenjem se pozdravi marsikdo. Zdravila so vse učinkovitejša. Če se raka odkrije pravi čas, ga skoraj gotovo pozdravimo. Z mazaštvom, čajčki in molitvami pač raka ni možno pozdraviti.

Kemoterapija ne zdravi raka temvec samo zavira razmnozevanje rakavih celic, oziroma vseh celic.

Rak črevesja. Pogosto zdravniki zanikajo lastne težave. Žal.

Tocno tako!

“Z mazaštvom, čajčki in molitvami pač raka ni možno pozdraviti.”

Preberi si knjigo Biologija prepričanj, od Liptona.

dr. odkrito pove, ki tudi uči na MF oziroma je učil študente medicine, da je tako gledanje na biologijo kot je sedaj ZASTARELO… IMATE ZASTARELO MISELNOST.

Ampak da to dojameš moraš pa že imeti nekaj v glavi in nekaj stvari preštudirati…

Logika blesavosti, a noben od vas ni končal OŠ. Pa začnimo z osnovnošolskim sklepanjem za telebanske teoretike zarot. Komu zaupamo svoj avto, če se nam pokvari? Tako je, avtomehaniku. Komu zaupamo, da nam popravi zobe? Tako je, zobozdravnik. Sedaj pa vprašanje za milijon evrov in IQ-jem izpod sobne temperature. Komu zaupamo, kar se tiče našega zdravja? Eeeeeee, pretežka za munjene teoretike zarot, ne ni pek, tudi bioenergetik ne, pa astrolog ne, ampak ne boste verjeli, to so zdravniki. 😀

seveda ja, 13.01.2025 ob 18:17

in če bi ti povedali, da je umrl za rakom, kaj bi to spremenilo pri tebi in tvojem načinu življenja? A je treba posebej omenjat, da se je pač potrebno čim bolj ognit mastni, mesnati hrani, ne kadit, ne popivat, čim več gibanja, pol pa jebi ga, če te trefi, te trefi tudi če ekstra zdravo živiš.

tI

Ti pa si en falot, en ego debil, hladen idiot!

“. Sedaj pa vprašanje za milijon evrov in IQ-jem izpod sobne temperature. Komu zaupamo, kar se tiče našega zdravja? Eeeeeee, pretežka za munjene teoretike zarot, ne ni pek, tudi bioenergetik ne, pa astrolog ne, ampak ne boste verjeli, to so zdravniki.”

Zdravniki ne gredo z znanostjo naprej. Pa se lahko ob steno mečeš, tko pač je. Vse se investira v tablete, da se lahko čimbolj služi. Znanost, moderna je jasna! Jasni so pa tudi interesi mafijskih lobijev. Tko pač je, pa se lahko po trepalnicah mečeš.

Najboljšu primer so psihadeliki. Že v 50 letih prejšnjega stoletja, so pozdravili alkoholizem, obsesivne motnje itd….. Ampak ker so spreminjali družbo so jih iz političnih razlogov prepovedali.

Res je največji napredek po vojni, ker uniči stare strukture, ki držijo monopol in ne dovolijo napredka….

Budalo

Anonimno 10297, 14.01.2025 ob 00:11

“. Sedaj pa vprašanje za milijon evrov in IQ-jem izpod sobne temperature. Komu zaupamo, kar se tiče našega zdravja? Eeeeeee, pretežka za munjene teoretike zarot, ne ni pek, tudi bioenergetik ne, pa astrolog ne, ampak ne boste verjeli, to so zdravniki.”

Zdravniki ne gredo z znanostjo naprej. Pa se lahko ob steno mečeš, tko pač je. Vse se investira v tablete, da se lahko čimbolj služi. Znanost, moderna je jasna! Jasni so pa tudi interesi mafijskih lobijev. Tko pač je, pa se lahko po trepalnicah mečeš.

Najboljšu primer so psihadeliki. Že v 50 letih prejšnjega stoletja, so pozdravili alkoholizem, obsesivne motnje itd….. Ampak ker so spreminjali družbo so jih iz političnih razlogov prepovedali.

Res je največji napredek po vojni, ker uniči stare strukture, ki držijo monopol in ne dovolijo napredka….

A seveda. Odkar ste polpismeni idioti postali doktorji?😂 Medicino si takoj obvladalo. Recimo, pecikel servisirat  bi bilo pa zate nedosegljivo znanje. Ker si enostavno pretumasto. Gobezdajoča teleta ničkoristi ničvredna.

Anonimno 10297, 13.01.2025 ob 22:25

“Z mazaštvom, čajčki in molitvami pač raka ni možno pozdraviti.”

Preberi si knjigo Biologija prepričanj, od Liptona.

dr. odkrito pove, ki tudi uči na MF oziroma je učil študente medicine, da je tako gledanje na biologijo kot je sedaj ZASTARELO… IMATE ZASTARELO MISELNOST.

Ampak da to dojameš moraš pa že imeti nekaj v glavi in nekaj stvari preštudirati…

Povej ti vsem, ki so verjeli, da se bodo pozdravili brez uradnega zdravljenja IN UMRLI, da so samo ZASTARELI.

Okey, če bi tvoja teorija držala…….. za svoje lastno zdravje bi pa poskrbel!!! Kaj misliš?

Anonimno301, 13.01.2025 ob 18:48

Oh, Lepo te prosim. Brez kemoterapije te čaka GOTOVA smrt. S kemoterapijo imaš možnosti ozdravitve. Delam z rakavimi bolniki, pa ne poznam NITI ENEGA, ki bi raka pozdravil brez uradnega zdravljenja. Z zdravljenjem se pozdravi marsikdo. Zdravila so vse učinkovitejša. Če se raka odkrije pravi čas, ga skoraj gotovo pozdravimo. Z mazaštvom, čajčki in molitvami pač raka ni možno pozdraviti.

to sploh ni res, tudi sam delam v zdravstvu, ne z rakom, ampak poznam zdravnike, ki nikakor ne vzamejo kemoterapije ko jim ugotovijo raka, niti obsevanja, ker vedo, da sta to samo protokola, ki sta neuspešna, vendar jih na navadnih smrtnikih izvajajo, kar se meni zdi strašno pokvarjeno- ko gre za njih pa ne.

grožnjan, 14.01.2025 ob 07:37

to sploh ni res, tudi sam delam v zdravstvu, ne z rakom, ampak poznam zdravnike, ki nikakor ne vzamejo kemoterapije ko jim ugotovijo raka, niti obsevanja, ker vedo, da sta to samo protokola, ki sta neuspešna, vendar jih na navadnih smrtnikih izvajajo, kar se meni zdi strašno pokvarjeno- ko gre za njih pa ne.

Jaz pa mislim, da dostikrat vedo, kaj jih čaka, in enostavno niso pripravljeni sprejet strahu in vsega, kar pride zraven. Kljub vsemu poznam precej ljudi, ki so trenutno v redu in jim je zdravljenje vendarle podarilo leta. Ne vem no …

ljudje smo od malega indoktrinirani, indoktrinirani si že naši straši, dedki, babice- vse to prenašajo na nas poleg izobraževalnih ustanov, vse do fakultete- vsi pa to “znanje” pobirajo od podtaknjenih informacij medijev, ki vse te skupine ljudi indoktrinirajo vsaki dan, vsako minuto, zato imamo napačne informacije- namerno napačne in živimo v strahu iz dneva v dan. poglejte spletno stran ZAMOLČANA MEDICINA in se vam bo morda kaj odprlo, morda boste vsaj malo pričeli razmišljati logično

Molitev skupaj z dobrim srcem in če ni prehuda karma, lahko pomaga.

New Report

Close