Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Umrl mi je pes

Umrl mi je pes

Ja, sej vem, da se boste nekteri zgražali, kaj sploh pišem….sej sem razmišljala al se naj odjavim, pa sem se odločila, da se ne bom. Umrla mi je moja psička Nemška bokserka stara 10 let. Ponoči ob 01.30 so jo evtanazirali. Zelo mi je hudo…..danes sem si vzela kr dopust…ne morem v službo. Tisti, ki nikol niste meli psa, ne komentirajte.

***************************************** https://www.youtube.com/watch?v=GAdIV2KHMPA Carpe Diem *************************************************

Joj, ful sem žalostna zate. Te razumem….

Žival ne umre…ampak pogine

nova
Uredništvo priporoča

Ne vem kaj bi ti napisala v tolažbo. Hudo je, ko odide družinski član. Samo čas malo omili bolečino. Drži se!

Zame je žival družinski član in zame umre.
Tebi avtorica pa en topel objem. Vem kako hudo je to. Drži se.

Živi in pusti živeti

Rajši si ne zamišljam biti na tvojem mestu. Objem, če kaj pomaga.

ojoj:( me kar stisne, ko preberem kaj takega. Naš mešanček ima 9 let in nas to še čaka:(

velika praznina ti bo ostala za njim…….

Tudi moja psička je umrla pred 10 dnevi. Bila je stara 15 let in bila je res že uboga. Ni več dobro slišala, lajat se ji ni ljubilo, na koncu pa tudi hodit ni mogla več dobro, zapuščala jo je moč. Najprej so jo sicer poskušali zdravit, pa zdravila niso prijela. Vem točno, kako se počutiš 🙁

Ja , zelo dobro te razumem, jaz sem lani doživljala isto-samo naš je bil star 15 let. In mi smo že prej kupili še enega , da sta se nekaj časa še družila. In to se mi zdi najboljša odločitev.
Ko so me z klinika poklicali , da mu ni pomoči sem v službi jokala kot dež ,, in so sodelavci mislili da mi je umrl kdo od domačih.Srečen bo vaš naslednji kuža.
Mi imamo zdaj samojeda,krasen pes, malce zahteven za nego.

Imam kužiko in vem, da me 1x tole čaka 🙁

Hudo mi je zate, ker vem, kako se navežeš na te “mrcince”….. vem, da ti bo nekaj časa hudo, vendar naj te bodri misel, da ste skupaj preživeli lepe in zabavne dni, da si mu omogočila lepo pasje življenje in da je bil verjetno srečen kuža, če je imel tako ljubeče lastnike.

Ko bo prišel pravi čas, pa ti predlagam, da ponovno pogledaš za malo kepico s prijaznimi očkami, ki ti bo dala veselja, ker samo tako ljubeči lastniki so pravi lastniki psov.

Želim ti, da ti težki dnevi, čimprej minejo. Objem zate!

Tako je rekel in zapisal človek človeku.

Moji psici se je obrnil želodec, postajala je napihnjena iz ure v uro bolj. Jokala je od bolečin. Grozno. Še zdej jokam.

***************************************** https://www.youtube.com/watch?v=GAdIV2KHMPA Carpe Diem *************************************************

Rajši ne pomislim, kako ti je, ker bo tudi meni enkrat tako grozno. Že zdaj se bojim tega dneva. Ne vem, kaj naj ti rečem, razen to, da sočustvujem s teboj.

Sožalje…vem, kako ti je…ti pa svetujem, da kupiš novega kužka. Ker če ga ne, bo vedno neka praznina nekje.

Tistemu pa, ki pravi, da žival pogine. Tudi človek je žival. Mogoče je najinteligentnejša žival, je pa vsekakor sebična žival. Se ti res zdi, da je nekdo, ki človeku, ki žaluje, ni sposoben dati uvidevnega komentarja ali pa vsaj držati jezika za zobmi, kaj več od živali?

Grozno, še dobro, da niste dolgo čakali…
Imam dva psa in pet muc, tudi nas to čaka… ampak do takrat pa uživamo.
Imate kakšno fotografijo psičke, ful mi je pasma nemški bokser, mi so vzeli oba kužka iz zavetišča, sta velikosti bokserja in nam ni žal.

Ko je nam pred leti umrla 16-letna kokeršpanjelka, smo doma 2 dni jokali.
Vem, da je slaba tolažba, ampak čas celi rane. 🙁
In lahko te tolaži misel, da je pri vas preživela 10 lepih srečnih let in da ji je bilo v življenju lepše kot marsikateremu človeku.
Drži se!

joj, žal mi je zate in za ubogo psičko:(((

moje sožalje

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Vem kako hudo ti je – tud jz bi bi vzela dopust. Ker v službi imaš take , ki drgač gledajo na žival , kot mi. Kar groza me je , ko vem kaj mene čaka – namreč imam dolgodlakega neškega ovčarja starega 10 let; in dve dolgodlaki muci stari 11 in 12 let.
Predlagam ti, da si takoj nabaviš drugega.

Še kako dobro te razumem. Topel objem.

imam pa muce. ker živim blizu ceste je neizogibno, da vsake toliko časa katero povozi, recimo vsako leto eno. kljub temu imajo nekatere moje mace že 5+ let, sosedove so pa še starejše. na te smrti sem se nekako “navadila”, ker jih zapirati nočem, glede ceste se morajo pa same paziti. me je pa globoko prizadela smrt enga od mačkov, ki smo ga po nesreči zaprli v pralni stroj. imeli smo takega, ki se je zgoraj odpiral in tja noter je maček enkrat šel spat. ker nihče od nas ni pomislil, da bo šel točno tja, smo vrata zaprli in ko smo jih naslednjič odprli – iskali smo mačka in enemu od nas je padlo na misel, da bi še v stroj pogledal, smo ga našli tam. te smrti pa res ne morem preboleti, me preganja in pekli, pa je od tega že dve leti. stroj smo dali stran, ga smo kupili novega, čeprav temu ni nič manjkalo, ampak kadarkoli vidim sliko tega mucka se razjokam. mislim, da si ne bom nikoli oprostila.

Popolnoma te razumem. Sem doživela že dvakrat. Sožalje. Počasi bo bolje, boš videla.

Sozalje tebi in Vam. Pa tudi na poginule ovce, na stajerski avtocesti, mislim…. Vse je zalostno.

Milena

Sožalje! Zna biti grozno ampak tako je in čaka vse nas ki imamo pse. Drži se!

Na srečo smo bili opozorjeni na pralni stroj + mački. Nisi prva, ki se ji je to zgodilo. Naš maček je imel samo ognojek in smo bili čisto v stresu prva dva dni. Na srečo se je dobro končalo.

New Report

Close