Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Umrl Nenad Šarić – mož Sanje Doležal

Umrl Nenad Šarić – mož Sanje Doležal

http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/umrl-bobnar-novih-fosilov-in-moz-sanje-dolezal.html

R.I.P.

Ja, ljudje umirajo … možje, žene, starši, otroci, znani, neznani … Tu smo vsi enaki.

Kaj pomeni rip?

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

Kaj pomeni rip?[/quote]

R.I.P. = requiescat in pace = Rest In Peace = Naj počiva v miru.

Moje sožalje:(

Pa tako lep je bil, v formi……pravi moški. Uboga Sanja.

Sočustvujem z njo.

Tudi meni je hudo. Jaz sem jih zelo rada poslušala in jih bo še naprej.

No, ko sem prebrala, da je umrl zaradi možganske kapi, hmmmm zelo hudo ja. Ker vem kako je, ker sem bila v istem zosu kot od Sanje mož in na srečo me je rešil naš Akademik. prof. dr. Dolenc. Od tega je minilo še ne dve leti. Ne vem no, mogoče bi pa potreboval res kakšno dobro roko kot je naš prof. dr. Dolenc. Ker naš prof. Dr. Dolenc je rešil mnogimi življenja tudi po celem svetu, vsa čast mu in vse pohvale.
lp,

p.s. Iskrene sožalje sorodnikim:(

Očitno nimaš pojma, kaj je možganska kap. Tebi so pomagali – uf dr. DOLEC je sploh strokovnjak….ampak!! Če se ne da – se ne da!! Možgani so veliko več, kot tvoja žilica, ki ti je počila!

Kar nam je namenjeno – TAKO BO!

iskreno sožalje celi družini…

Očitno nimaš pojma, kaj je možganska kap. Tebi so pomagali – uf dr. DOLEC je sploh strokovnjak….ampak!! Če se ne da – se ne da!! Možgani so veliko več, kot tvoja žilica, ki ti je počila!

Kar nam je namenjeno – TAKO BO![/quote]

Ne nimam pojma, ti imaš veliko več znanja o tem. Jaz sem bila v bolnišnici eno leto, verjetno si tudi ti bila z mano v bolnišnici, da toliko več veš. Tudi vem kaj je žilica, ki se ji reče Anevrizma, tako, da prosim naj prej se prepričaj potem pa klepetaj.

za novo leto, ko so nastopali v ljubljani se mi je ravno on zdel še najbol v formi in dobrga zdravlja…no razen sanje…hočem povedati, da resno nisem pričakovala, da bo on tako zgodaj umrl..pač pričakuj nepričakovano!

pa sožalje želim družini in fenom NOVIH FOSILOV!

New Report

Close