Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek umrla cepljena slovenska diplomatka v bruslju

umrla cepljena slovenska diplomatka v bruslju

Da.

res je, včeraj je bilo pri odmevih, mlajša pod 40, par dni po cepljenju je doživela kap in čez par dni v bolnici umrla. Ampak to ni od cepiva, ta mlada ženska bi slej ko prej umrla zaradi kapi:-()

Ni ona diplomatka, je žena diplomata v Bruslju, cepljena v okviru organiziranega cepljenja diplomatov. Z Janssen cepivom. Je dobila krvni strdek ja.

nova
Uredništvo priporoča

VLADA REPUBLIKE SLOSTAN

Cepiva so popolnoma varna. Koristi so večje od stranskih učinkov. Pomislite, 1 smrt na 2 miljona prebivalcev, to so promili, kaj procenti.

Odgovor na objavo uporabnika
NIKI NIK, 21.05.2021 ob 08:44

VLADA REPUBLIKE SLOSTAN

Cepiva so popolnoma varna. Koristi so večje od stranskih učinkov. Pomislite, 1 smrt na 2 miljona prebivalcev, to so promili, kaj procenti.

No, za njo je to 100% izguba.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

A to so tisti diplomati, ki so jim na željo hoteli zrihtati Pfizer, pa je potem falcon crknil, očitno so na koncu dobili Janssen. Ha, karma dela svoje!

Pise se pa samo zato, ker je žena diplomata in se je zgodilo v Bruslju. Domače pa pometajo pod preprogo. Mene ne prepriča stavek ‘koristi so večje od tveganj’ .

Tako je, cepljenje je primerno samo za popolnoma zdrave. Tuji strokovnjaki so pa že zdavnaj povedali, da koristi za stare manj kot 30 ni, oziroma je škoda bistveno večja od koristi. In eni starši pa še vedno pošiljajo maturante na cepljenje.

Tale farmacevtska mafija nima obzira niti do elite. Kar z uravnilovko mlati po vseh po vrsti. Ko v komunizmu.

globoko vensko trombozo dejansko povzročajo kontracepcijske tablete, pa nadomestna hormonska terapija za ženske, ki hočejo fukabilnost potegnit v starost, pa se nihče ne razburja zaradi tega. Ravno tako dolgi letalski poleti.

 

Koristi so večje od tveganj je famozni stavek, ki je napisan pod dodatnimi opisi EME, kadar dajo v cirkulacijo cepivo, ki ni dovolj preizkušeno. Če greste pod dodatna pojasnila, boste tam našli točno ta stavek, kjer piše, da dajo v proizvodnjo zdravilo, ki ni dovolj preizkušeno, da pa oni mislijo, da so koristi zdravila večje od tveganj – ampak garantirajo pa ne. Ta drugi del seveda potem v medijih zamolčijo.

    Evo, jaz pa ravno slišim, kako je naš krajan po drugem cepljenju doživel isto. Zdaj je že 14 dni v bolnici zaradi možganske kapi in je na robu smrti. Drugi primer pa je ženska z enako usodo, ravnotako kap po drugem cepljenju. Torej, a naj se cepimo se vedno,? Jaz vem, da se ne bom. Zakaj ne objavijo tudi ta dva primera za v javnost? In koliko je še takih za katere ne vemo?

Da so koristi večje od žrtev, so rekli tudi komunisti po povojnih pobojih. Potolčeš par desettisoč nasprotnikov režima, pa ima režim mir, da se lahko posveti obnovi domovine. Američani so v Iraku temu rekli kolateralna škoda. Zmeraj se najdejo, ki so proti napredku.

Tudi jaz poznam primer, umrl 12 dni po cepljenju, malo čez 50, zdrav, športen moški. Kap naenkrat med tekom, pa se ukvarja s tekom že 20 let. Seveda so potem rekli, da ni od tega, pa vprašanje kaj je bilo itd..Ampak enostavno je preveč tega res.

možganska kap zadene letno v Sloveniji 4000 ljudi. Kako to, če pa se prej niso cepili ?

Cepijo se samo debili.

Toliko o tem, da vip-ovce cepijo s placebom.

Previdno s placebom. Zna biti smrtonosen.

Da umirajo cepljeni sorodniki plačancev, ki širijo cepilno propagando, to je zelo dobra novica.

Sorry, ampak mene prav razveseli, da se stegne kdo iz družine plačancev, ki gonijo kovid propagando.

Ker drugače se jih ne bo dalo ustaviti, ustaviti se jih bo dalo le tako, da jim sorodniki POCEPajo kot muhe.

Odgovor na objavo uporabnika
mijav mijav, 21.05.2021 ob 08:54

globoko vensko trombozo dejansko povzročajo kontracepcijske tablete, pa nadomestna hormonska terapija za ženske, ki hočejo fukabilnost potegnit v starost, pa se nihče ne razburja zaradi tega. Ravno tako dolgi letalski poleti.

 

Globoka venska tromboza je dosti manj nevarna od te venske sinuse tromboze. Pri prvi lahko uspešno raztopijo strdek in se konča brez hujših posledic, pri drugi pa se to dogaja v možganih, po ljudsko rečeno te zadene kap, posledice so pa grozne, tudi če preživiš.
Tako da ne primerjajte neprimerljivega.
Prej je bila venska sinusna tromboza izredno redek pojav (le po kakšni nesreči ali po hudi okužbi nekje v glavi), sedaj se pa kar dogaja in to mlajšim. Na cca 16 milijonov je bilo 42 primerov, od tega 39 žensk. V bistvu bi morali vzeti torej, da je bilo na 8 milijonov (recimo, da je polovica cepljenih žensk) kar 39 primerov. Pa ne mi rečt, saj je le 9 umrlo. Res, ampak kakšno kvaliteto življenja imajo po kapi tisti, ki niso umrli?
Pa nisem nek antivakser, sem cepljena, ampak s Pfizer jem. AZ (in sedaj tudi janssen) bi pa zavrnila. Za naprej bom pa videla. Prav in moralno bi bilo, da bi se vodile pravilne statistike in sprotno obveščalo. Pri nas pa dvomim, da sploh zbirajo vse podatke. Ali lahko sploh cepljenec komu sporoči stranske učinke? Na Nijz ne, os. zdravnik ne dvigne telefona… pol mi ne nakladat, koliko je stranskih učinkov.

Preden je prisel kovid, je bilo stevilo mozganskih kapi vecje, kot je zdaj.       Kogar je po cepljenju kap, bi ga verjetno tudi korona pobrala.

“globoko vensko trombozo dejansko povzročajo kontracepcijske tablete, pa nadomestna hormonska terapija za ženske, ki hočejo fukabilnost potegnit v starost, pa se nihče ne razburja zaradi tega. Ravno tako dolgi letalski poleti.”

 In kdaj v zgodovini sveta je potekala kampanja za jemanje kontracepcijskih tablet, kot poteka za cepljenje? Če že primerjaš.

“Preden je prisel kovid, je bilo stevilo mozganskih kapi vecje, kot je zdaj.       Kogar je po cepljenju kap, bi ga verjetno tudi korona pobrala.”

 

Zakaj bluzite in lažete? Povezava s strdki po cepljenju je dokazana.

tisoče smrti po svetu je zaradi cepljenja, pa  se vse zanika in zavije v dobro, da te ni več. Več jih pobere, bolj ste veseli, žepi pa debelejši.

Napisali bodo, da je umrla zaradi zastoja srca.
Saj na obrazcu ni okenčka, da bi obkljukali zaradi cepljenja.

New Report

Close