Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Umrla igralka, ki je igrala gospodinjo v Dva moža in pol

Umrla igralka, ki je igrala gospodinjo v Dva moža in pol

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.imdb.com/name/nm0004916/&ved=2ahUKEwjXkLfHi7PsAhXoUBUIHRTIDwEQFjAJegQIGBAB&usg=AOvVaw2sEjhEepsvzh2Y69lBPBki

Ful dobra, mi je bila najbolj kul pri tej seriji..

Za mene je bila to glavna igralka v tej seriji…..

Sem brala ja. Že nekaj časa nazaj. Faca je bila.

Lepo, da si brala o njeni smrti že nekaj čas nazaj, čeprav je umrla predvčerajšnjim…
Povej nam še, katerega leta je bilo konec krize s COVID 19…

Lepo, da si brala o njeni smrti že nekaj čas nazaj, čeprav je umrla predvčerajšnjim…
[/quote]

Potem sem pač brala predvčerajšnjim. Tudi to je nekaj časa nazaj in vmes se mi je zgodilo že veliko druega. Srečen zdaj?

Potem sem pač brala predvčerajšnjim. Tudi to je nekaj časa nazaj in vmes se mi je zgodilo že veliko druega. Srečen zdaj?
[/quote]
Tara S, a mi lahko poveš številke za Eurojackpot, bom delila s tabo na pol.
Drugače so prve novice o njeni smrti prišle v javnost šele včeraj pozno popoldne, razen če poznaš ti zdravnika, ki je podpisal papirje o njeni smrti!
Prosim za številke…

Tara S, a mi lahko poveš številke za Eurojackpot, bom delila s tabo na pol.
Drugače so prve novice o njeni smrti prišle v javnost šele včeraj pozno popoldne, razen če poznaš ti zdravnika, ki je podpisal papirje o njeni smrti!
Prosim za številke…
[/quote]

Ne zajebavaj. Brala sem o smrti te igralke že prej, preden jke bila ta grozna in neponovljiva novica objavljena tukaj. Vidim pa, da je zelo pomembno, da sodelujem na em forumu. Ker kaj bi pa drugače troli počeli, če se ne bi mogli ukvarjati z mano. Jao, zmeneta.

Ne zajebavaj. Brala sem o smrti te igralke že prej, preden jke bila ta grozna in neponovljiva novica objavljena tukaj. Vidim pa, da je zelo pomembno, da sodelujem na em forumu. Ker kaj bi pa drugače troli počeli, če se ne bi mogli ukvarjati z mano. Jao, zmeneta.
[/quote]

A potem ne bo številk?
Drugače pa od včeraj pozno popoldan do danes zjutraj pa res ni že nekaj časa nazaj!

A potem ne bo številk?
Drugače pa od včeraj pozno popoldan do danes zjutraj pa res ni že nekaj časa nazaj!
[/quote]

Jao, moraš imet pa res beden lajf…., da ti je zabava z mano edino, kar imaš. :-S

Jao, moraš imet pa res beden lajf…., da ti je zabava z mano edino, kar imaš. :-S
[/quote]
Ne, ravno ti si pred časom (danes pred uro in pol) pisala, da si načevljala svojo boljšo polovico, ker se ni hotel ukvarjati z gospodinjskimi deli, skrbel pa bi za tvoj avto, kar pa lahko storiš sama….

Želel me je razbremeniti pri poslih, ki sem jih želela opraviti sama (skrbeti za lasten avto, na primer). Pri poslih, ki jih navajaš, je čudežno izginil na kavč.

Ampak…Ne vem, zakaj je tako pomembno zdaj točno to, da sva se s tem moškim razšla. Pomembno je, če smo že pri razpravi o parnerstvih, da ljudje, ki se ne ujamejo, gredo narazen. Skupaj so pa tisti, ki se ujamejo. Moj bivši je dobil svoj ženski match (sem prepričana, da mu ženička dovoli, da vozi tudi njen avto k mehaniku, ker očitno je to pomembno za njegov ego :-)) ), jaz pa sem tudi dobila svojega dragca. Srečni vsi. :-)

[/quote]

Že poleti so pisali o tem, da je v kritičnem stanju https://www.slovenskenovice.si/bulvar/tuji-traci/charliejeva-gospodinja-berta-v-primezu-bolezni-325589

New Report

Close