Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Umrla noseča peška

Umrla noseča peška

Da voznik sredi naselja potrebuje 200m, da po takem dogodku ustavi avto, je zelo jasen znak, da je bilo nekaj zelo zelo narobe s tem voznikom. Tak človek ne sodi za volan. V taki situaciji so čisto vsa razglabljanja o “trenutku nepozornosti” popolnoma brezpredmetna.

Če na tak način širiš mizerijo, si samo uničiš svoje življenje in še življenje kakšnega drugega človeka zraven. Njegovi itak pri vsej tej stvari nimajo nič, je odgovoren edino storilec. Tebi pa tak odziv tudi ne bi prinesel zadoščenja, ker bi na koncu ugotovil, da vse skupaj ničesar ne spremeni – tvojih dragih ne bo nazaj.

…dvakrat tega “človeka” ne moreš ubiti..upam da ga eden vsaj enkrat…..oz. da prhrani delo…

…in se sam sebe ubije!!!

Poznam enega takega, ki je ubil človeka v pijanem stanju v dokaj podobnih okoliščinah. Vem, da ne boš mogla verjeti – ampak zagotovo ni občutil niti malo kesanja. Nekateri ljudje doživljajo smrt drugega bitja, ki so jo okrivili sami, zgolj kot krivico, ki se dogaja njim.

in še eno živo bitje: psa!
[/quote]

Ja prav gotovo je svojcem sedaj pes enakovredna izguba kot mlada mamica in dojenček. A lahko že nehate tega psa metat naprej? Ja je ubogi, ampak ni primerjave, ko izgubiš psa ali ko izgubiš otroka, ženo.

Alkohol ne deluje na vse enako,trije piri za normalnega moskega so mala malica,stvar je vtem da moras biti zbran in se osredotociti enako kot ce nic ne spijes,je pa res da alkohol ori vecini sorozi agresivno in objestno ravnanje na kubik in sicer to zatirani agresijo…enako kot se zgodi ko takinosebki dobijo v roke tezka terenska vozila prestiznih znamk…in se te nore kazni …
[/quote]

Trije piri so zate mala malica – za volanom? Potem se zbereš in gre, dokler se morda ne zgodi kaj hudega. Potem pa si ti itak žrtev okoliščin, ker itak nisi bil pijan. Iz uboge navadno nič krive žrtve pa se poskuša narediti storilca. Sorry, mene to spominja na razmišljanje (bodočega) alkoholika.

Edino zadoščenje bi bilo da bi ga oče še ne rojenega otroka zverinsko pretepel na koncu pa ga …………..
To je pravična kazen, za take bedake svet ne sme obstajat.
No dej se pa oglasite zagovorniki in advokati mater vam …………………..

Edino zadoščenje bi bilo da bi ga oče še ne rojenega otroka zverinsko pretepel na koncu pa ga …………..
To je pravična kazen, za take bedake svet ne sme obstajat.
No dej se pa oglasite zagovorniki in advokati mater vam …………………..
[/quote]

morda bi bilo vseeno nekoliko manj zverinsko, če bi ta “oče” spremil čez prehod za pešce nosečo mamico namesto pitbula…

morda bi bilo vseeno nekoliko manj zverinsko, če bi ta “oče” spremil čez prehod za pešce nosečo mamico namesto pitbula…
[/quote]

Ali pa bolj.

Mogoče bi bilo pa dobro to nesrečo imeti vsaj za vzgled kaj se ne počne in to je da ko nisi 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} skoncentriran na cesto nimaš tam kaj počet. Pa ne glede na razlog tvoje dekoncentracije. Ne vem zakaj bi moral še kdo umret da bi lahko imeli poduk ok tudi telefonira se ne za volanom?
[/quote]

Najprej preberi citirano besedilo. Tip je mnenja, da če bi šlo za telefonista, ne bi bili tako glasni in bi našli tisoč in eno opravičilo. Kr neki.
Ne vidim popolnoma nobenega smisla, da zdaj debato razširimo na vse mogoče in nemogoče situacije. Ne vozimo drogirani, ne vozimo, ko imamo vročino, ne vozimo in telefoniramo, ne vozimo razburjeni, ne vozimo žalostni, utrujeni, neprespani, zmačkani … Tega je, kolikor hočeš.

Glede na to, da je na prehod prvi stopil tip in šele nato nesrečna ženska, je torej voznik imel na voljo še toliko več sekund, da bi vsaj stopil na bremzo.
Kot sem napisala iz lastne izkušnje: na 20 metrih se da avto umirit na hitrost, ko imaš bistveno boljše možnosti preživetja. Ampak seveda, ko si nažgan, te refleksi izdajo in nisi sposoben niti takega minimalnega ukrepanja (če slučajno pešec plane na prehod brez pogledat). In to je ta razlika med življenjem in smrtjo. Če si trezen in zbran, imaš neprimerno več možnosti, da še kaj popraviš in rešiš morda neprevidnega pešca (ne vemo, kako je prečkala nesrečnica).
(Vemo pa, da je ta voznik šel direktnega čez brez bremzanja in je ustavil šele čez 200 metrov.)

Zagovorniki pijancev za volanom tega seveda ne morete dojeti, po vašem mora vedno pešec in vsi ostali udeleženci korigirati vaše vedenje.

Ja prav gotovo je svojcem sedaj pes enakovredna izguba kot mlada mamica in dojenček. A lahko že nehate tega psa metat naprej? Ja je ubogi, ampak ni primerjave, ko izgubiš psa ali ko izgubiš otroka, ženo.
[/quote]

za lastnika zagotovo. ( sarkazem off).

za lastnika zagotovo. ( sarkazem off).
[/quote]

Si mu upaš to povedati v obraz, ko je v parih dneh dobil novico o dveh smrtih, najprej žene in potem še otroka? Eni ste res bolani.

Si mu upaš to povedati v obraz, ko je v parih dneh dobil novico o dveh smrtih, najprej žene in potem še otroka? Eni ste res bolani.
[/quote]

Ti si bolna, ker razpredaš in pišeš nekaj, kar nas ne zanima in s tem jasno daješ vedeti, da si nastrojena proti psom.
Še nekaj: človek ki ne mara psov, jih nima. Punto.

Ti si bolna, ker razpredaš in pišeš nekaj, kar nas ne zanima in s tem jasno daješ vedeti, da si nastrojena proti psom.
Še nekaj: človek ki ne mara psov, jih nima. Punto.
[/quote]

Aha, torej če me bolj potre izguba otroka kot psa, sem kar nastrojena proti psom? Če je tebi pes enako kot lasten otrok, si bolana. Punto.

Aha, torej če me bolj potre izguba otroka kot psa, sem kar nastrojena proti psom? Če je tebi pes enako kot lasten otrok, si bolana. Punto.
[/quote]

Zamenjaj nick. Tale trenutni čudno, da ne rečem kaj drugega, čez pride.

Iskrene sožalje svojcem.
Srce se mi trga 🙁

Resnično upam, da bo kaj iz tega.

https://www.zurnal24.si/slovenija/pozabite-stavko-policija-bo-se-posebej-preverjala-te-voznike-318489

[/quote]

Dej se umiri, kot so ti že napisali, pa zamenjaj nick…. Punto. ( sarkazem off).

Dej se umiri, kot so ti že napisali, pa zamenjaj nick…. Punto. ( sarkazem off).
[/quote]

Ti se umiri. Nick pa kar obdrži. Ti je pisan na kožo.

Tole objavljam samo zato ker ne morem več gledat zgornjega nicka.

Ti se umiri. Nick pa kar obdrži. Ti je pisan na kožo.
[/quote]

Dej ženska, resno se umiri in ne poizkušaj reda v temi delat, če tebi kaj ni všeč, kar drugi napišemo. Jasno,da je hudo tudi za človeška živjenja v tem primeru – ampak za pasje pa prav tako! In oram te razočarat – nimam pitbula, ampak drugo pasmo.

Zdaj pa zapri že prednja vrata, ker je prepih.

Dej ženska, resno se umiri in ne poizkušaj reda v temi delat, če tebi kaj ni všeč, kar drugi napišemo. Jasno,da je hudo tudi za človeška živjenja v tem primeru – ampak za pasje pa prav tako! In oram te razočarat – nimam pitbula, ampak drugo pasmo.

Zdaj pa zapri že prednja vrata, ker je prepih.
[/quote]

Ja hvala no, kar provociraj jo, da bo ja še kak umotvor napisala (

Najprej preberi citirano besedilo. Tip je mnenja, da če bi šlo za telefonista, ne bi bili tako glasni in bi našli tisoč in eno opravičilo. Kr neki.
Ne vidim popolnoma nobenega smisla, da zdaj debato razširimo na vse mogoče in nemogoče situacije. Ne vozimo drogirani, ne vozimo, ko imamo vročino, ne vozimo in telefoniramo, ne vozimo razburjeni, ne vozimo žalostni, utrujeni, neprespani, zmačkani … Tega je, kolikor hočeš.
[/quote]

a je pijanec po novem poklic?

Ja hvala no, kar provociraj jo, da bo ja še kak umotvor napisala (
[/quote]

Ja pa spelji se že, kaj pa bereš, če ti gre tako na živce? To, da mi je do otroka več kot do psa, pa ni noben umotvor, ampak zdrava pamet.

Ja pa spelji se že, kaj pa bereš, če ti gre tako na živce? To, da mi je do otroka več kot do psa, pa ni noben umotvor, ampak zdrava pamet.
[/quote]

ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh

New Report

Close