Umrla po prejetem "cepivu" Pfeizer
https://www.facebook.com/photo/?fbid=2860079034251318&set=a.1667564870169413&__cft__{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}5B0{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}5D=AZWXxRxmMM_D9TK973ZxORofMXq3X8yTEMUyO9E_Fke5L4nQmwg7fVESHVf-Nf99KDgvXs3oIvGZxU9WauOzRfCJSyDSsPpW3gnjoAaJEzRVlxfQtFV8x9Q-BZ1YSuETQSi7beyvjkeh5o-SfvpMgmZrkga-2onr3PDJVJOT7jitRg&__tn__=EH-y-R
Čudi me vsa ta promocija cepiva in forsiranje, celo siljenje. Zdaj bi še dijake silili, čeprav bi morali imeti prednost starejši.
Zakaj bi ljudi tako intenzivno silili v to? Mene to najbolj moti.
Ne počutim se ogroženo od koronce. Ni mi pa všeč, da me silijo v nepreverjeno cepivo, da bom lahko šla čez mejo, v trgovino, pa da bom lahko v šoli ipd. Cepivo za tako malo smrtno bolezen ne bi smelo biti pogoj za NIČ! Ogromno ljudi ga bo zavrnilo iz principa. Ker nas silijo z raznimi čudnimi metodami, pa vsi neke slikce objavljajo, kako so se cepili pa f.a.k. no a ste znoreli?!?
Skrb za zdravje je stvar posameznika in ko zboliš greš k zdravniku po pomoč. Tako pa je zdaj kar dežava oziroma sam JJ prevzel skrb za naše zdravje. Njegovi rezultati in rezultati skrbi strokovnjakov pri vladi so: polne psihiatrične kapacitete za otroke (še nikoli prej videno), v desettisočih propadla podjetja in ljudje, ki so izgubili vse, kar so ustvarili (hvala za tako skrb idiot.i sebični) , stari osamljeni in odrezani od vsega umirajo v domovih (ja res, ful humano in solidarno, hvala vlada in podrepniki, moja babica je umrla in nisem je smela niti obiskat, niti zadnjič stisnit roke, kre.teni nagravžni), rezultat je za 11 milijard novih dolgov (ki ste si jih nabasali v žepe, svinje požrešne, prodali ste narodovo prihodnost), otroci brez izobrazbe (res, perspektivno in lepo prihodnost jim privoščite), izmozgani ljudje, kup prezrtih resnih bolezni, kjer bomo smrti šteli v tisočih (rak, prepozno odkrit, tudi moja mama je med njimi, prasci in morilci na vladi, preberite si to, tudi vse brezsramne ogabe!). In pol mi vi posmehljivo vsiljujete nek cov.id passport in cepljenje in testiranje? Upam, da vas vse strpajo v zapor, kriminalci! Vrnite nam prihodnost in vrnite vse, kar ste nakradli in cepite se sami stokrat jaz imam vašega maltretiranja dovoljj!
V bistvu se strinjam.
A vseeno ni nekega siljenja, če ne gledaš Tv, ne poslušaš radija in ne bereš fašističnih medijev.
Ljudje bi se morali znati odklopiti od nekega nasilja, ker je to začetek k ureditvi samih medijev.
[/quote]
Ljudje bi se morali znati odklopiti od Starševskega čveka, FB in podobnih trobil :-))))
Se gredo cepiti, da slučajno zaradi Covid ne umrejo, potem pa umrejo, ker so se t.i. zaščitili pred morebitnim Covid.
Kam gre ta svet. Tudi v bio vojni ni brez tragičnih posledic.
Pač ne bom hodila v tujino, če se bo potrebno cepiti. In ne vem zakaj dajo te hitre ali kakrsne druge teste, ki so manj invazivni vsem, ne zgolj samo dijakom, učencem?
Jest ne mislim biti noben poskusni zajc za dobičkarje.
ja……takle mamo………….vedno več ljudi se zaveda kaj nam delajo ti prasci!!!
Tebi, ki so to napisal – te objamem- žal mi je da se ti to dogaja!!
Če želiš lahko pustiš kakšen kontakt, ti lahko kaj svetujem za tvojo mamo, seveda brezplačno, morda kot drugo mnenje, že veliko smo jih rešili….
Če se pa tukaj registriraš, mi lahko pošlješ privat sporočilo.
Sicer pa tebi in tvojim vse dobro!
Neverjetno, oseba, ki se je cepila, je umrla. Ob tem pa je umrlo že preko 3.000.000 ljudi, ki niso bili cepljeni.
Cepljenje je vseeno bolj varno kot pa prebolevanje Covida. To lahko trdimo za vse polnoletne, saj so posledice cepljenja blažje, kot pa posledice prebolevanja (ne nazadnje cca. 1 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} okuženih zaradi tega umre). Po drugi strani pa je smrtnost zaradi cepljenja manjša od 2 osebi na miljon.
Neverjetno, oseba, ki se je cepila, je umrla. Ob tem pa je umrlo že preko 3.000.000 ljudi, ki niso bili cepljeni.
Cepljenje je vseeno bolj varno kot pa prebolevanje Covida. To lahko trdimo za vse polnoletne, saj so posledice cepljenja blažje, kot pa posledice prebolevanja (ne nazadnje cca. 1 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} okuženih zaradi tega umre). Po drugi strani pa je smrtnost zaradi cepljenja manjša od 2 osebi na miljon.
[/quote]
Ne kakaj
[/quote]
Kako so lahko posledice cepljenja blažje, če pa mogoče človek, ne bi nikoli zbolel od covida stranski učinek cepljenja je pa lahko smrt?
Alooo
Kako so lahko posledice blažje? Kako blažje če si za u trugo potem?
Alooo
Kako so lahko posledice blažje, če pa še kar lahko zboliš po cepljenju za covid, če pa ne zboliš pa mogoče spet lahko kar umreš zaradi cepljenja, kot nekateri opozarjajo?
Kaj je tu blažje?
svašta brihteda vam ni para.
—————————
Zdrav pacient: Dohtar a je cepljenje na covid varno.
Dohtar: Seveda le stranski učinek je lahko smrt.
Zdrav pacient: Aja ok
lalalalalalalaqlalal
Kako so lahko posledice cepljenja blažje, če pa mogoče človek, ne bi nikoli zbolel od covida stranski učinek cepljenja je pa lahko smrt?
Alooo
Kako so lahko posledice blažje? Kako blažje če si za u trugo potem?
Alooo
Kako so lahko posledice blažje, če pa še kar lahko zboliš po cepljenju za covid, če pa ne zboliš pa mogoče spet lahko kar umreš zaradi cepljenja, kot nekateri opozarjajo?
Kaj je tu blažje?
svašta brihteda vam ni para.
—————————
Zdrav pacient: Dohtar a je cepljenje na covid varno.
Dohtar: Seveda le stranski učinek je lahko smrt.
Zdrav pacient: Aja ok
lalalalalalalaqlalal
[/quote]
Piše ti da so posledice cepljenja blažje kakor posledice prebolevanja in ne blažje od nekoga ki mu nič ne fali, majmun nepismeni blesavi zabiti.
A to je vse kar zmoreš?
Nimaš protiargumentov, pa te driska grabi?
[/quote]
Katere argumente še rabiš? Drisko ena, delaš za EMO? FDA? Ko ponavljas skoz isto kot oni?
Idi bre leči se cepi se, radi kj češ, jaz opozarjam da nebi bilo nismo znali, mam ogromno ljudi ki so se cepil in nočejo pred kamere, pa z veseljem bi jih posnel kaj imajo za povedat….ampak žal nihče se noče ispostavljat, te pa se cepite če ne crknete takoj, boste kasneje, zmešani ste koliko ste dugi i siroki, res ste sami krivi
Katere argumente še rabiš? Drisko ena, delaš za EMO? FDA? Ko ponavljas skoz isto kot oni?
Idi bre leči se cepi se, radi kj češ, jaz opozarjam da nebi bilo nismo znali, mam ogromno ljudi ki so se cepil in nočejo pred kamere, pa z veseljem bi jih posnel kaj imajo za povedat….ampak žal nihče se noče ispostavljat, te pa se cepite če ne crknete takoj, boste kasneje, zmešani ste koliko ste dugi i siroki, res ste sami krivi
[/quote]
Ne potrebuje nobenih argumentov, ker ti je čisto logično razložil, 3 milijone jih je umrlo in to necepljenih ti pa daj koliko jih je umrlo cepljenih recimo v ZDA ki ima 130 milijonov cepljenih, no koliko od tega števila jih je umrlo ZARADI CEPIVA?
Ne potrebuje nobenih argumentov, ker ti je čisto logično razložil, 3 milijone jih je umrlo in to necepljenih ti pa daj koliko jih je umrlo cepljenih recimo v ZDA ki ima 130 milijonov cepljenih, no koliko od tega števila jih je umrlo ZARADI CEPIVA?
[/quote]
Khm..ste pozabili da so pisane smrti od covida lazne? Spomin zlate ribice?