Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Umrla po prejetem "cepivu" Pfeizer

Umrla po prejetem "cepivu" Pfeizer

Ne potrebuje nobenih argumentov, ker ti je čisto logično razložil, 3 milijone jih je umrlo in to necepljenih ti pa daj koliko jih je umrlo cepljenih recimo v ZDA ki ima 130 milijonov cepljenih, no koliko od tega števila jih je umrlo ZARADI CEPIVA?
[/quote]

Statistiko lahko lažirajo kajne? Kot prvo se še Billi the kid slika s knjigo kako manipulirati s statistiko. Ampak pustimo to. Mnogi so odkrivali javnosti, da tudi če je človek imel prometno ali na kak drug način doživel smrt, nesrečo in če je bil slučajno še pozitiven se je to pripisalo covidu (smrti zaradi covida). Kar nekdo opisal, če padeš iz zgradbe s stotimi nadstropji na cesto, in priteče lev in te zgrize potem pa te še avtobus povozi in ko te odpeljejo, in te še testirajo in si pozitiven nisi umrl zaradi padca ne zaradi ugrizev ne zaradi tega ker so te povozili ampak zaradi covida. Potem pa je tu še testiranje, ki ponovno kaže lažne rezultate v ogromnih procentih ali kar sto posto, kar vaše cifre o umrlih za covidom praktično spravi na nulo. Saj tudi gripa, ki naj bi imela neke simptome se ne piše potem kot gripa ampak se spet z omenjenimi nebulozami piše pod covid. Tudi, če čakaš na operacijo za kako x sceno in si slučajno hospitaliziran opravijo ti pa pozitivni test se naj bi to pisalo da si hospitaliziran covid bolnik, kar je ponovno floskula. Vse to si lahko slišal v videih, ki so jih taki kot LudiD že delili in so te zadeve povedali predstojniki in podobni na ……ne da se mi.

Statistiko lahko lažirajo kajne? Kot prvo se še Billi the kid slika s knjigo kako manipulirati s statistiko. Ampak pustimo to. Mnogi so odkrivali javnosti, da tudi če je človek imel prometno ali na kak drug način doživel smrt, nesrečo in če je bil slučajno še pozitiven se je to pripisalo covidu (smrti zaradi covida). Kar nekdo opisal, če padeš iz zgradbe s stotimi nadstropji na cesto, in priteče lev in te zgrize potem pa te še avtobus povozi in ko te odpeljejo, in te še testirajo in si pozitiven nisi umrl zaradi padca ne zaradi ugrizev ne zaradi tega ker so te povozili ampak zaradi covida. Potem pa je tu še testiranje, ki ponovno kaže lažne rezultate v ogromnih procentih ali kar sto posto, kar vaše cifre o umrlih za covidom praktično spravi na nulo. Saj tudi gripa, ki naj bi imela neke simptome se ne piše potem kot gripa ampak se spet z omenjenimi nebulozami piše pod covid. Tudi, če čakaš na operacijo za kako x sceno in si slučajno hospitaliziran opravijo ti pa pozitivni test se naj bi to pisalo da si hospitaliziran covid bolnik, kar je ponovno floskula. Vse to si lahko slišal v videih, ki so jih taki kot LudiD že delili in so te zadeve povedali predstojniki in podobni na ……ne da se mi.
[/quote]

Bravo, na gripo sem pozabu (čiščenje organizma)..
A di je Gripa Utekla?

Bravo, na gripo sem pozabu (čiščenje organizma)..
A di je Gripa Utekla?
[/quote]

Šla iskat covid v kočevske gozdove in se zgubla.

Šla iskat covid v kočevske gozdove in se zgubla.
[/quote]

dr. Borut Štrukelj je izjavil, da je gripa izginila zaradi tega, ker vsi nosijo maske in se ne more prenašti, ker gripa je tako kot korona virus…………aja, čak mal, zdaj mi je kapnilo, ej!!!
zakaj pa potem korona ni izginila, če pa tako pridno nosimo maske, ej ŠTRUKELJ štrukeljček ti pametni, zakaj koronca še vedno lazi okrog in okužuje ljudi????
Ej Štrukeljček, boš moral še v kakšno šolo, da te kaj naučijo! Pa taki dr. znanosti no!

dr. Borut Štrukelj je izjavil, da je gripa izginila zaradi tega, ker vsi nosijo maske in se ne more prenašti, ker gripa je tako kot korona virus…………aja, čak mal, zdaj mi je kapnilo, ej!!!
zakaj pa potem korona ni izginila, če pa tako pridno nosimo maske, ej ŠTRUKELJ štrukeljček ti pametni, zakaj koronca še vedno lazi okrog in okužuje ljudi????
Ej Štrukeljček, boš moral še v kakšno šolo, da te kaj naučijo! Pa taki dr. znanosti no!
[/quote]

Ja obračanje kakor jim odgovarja. To je že znano.
Saj keširanje so tudi dvignili vsem tistim, ki so pomembni, da njihova uvala vzdrži. Stebre za tisto kar hočeš, da raste, je trdno ali da vzdrži moraš fajn “zamazat”, da vzdržijo.

Hej hej, kaj je zdej?
Malce upocasnite konje, kaj vas res daje sindrom “kraljamatjaza”?
Odgovarja na vse in vsakomur, pove pa sila malo.
Tukajle napadate nekoga, ki se trudi nekaj dokazati. Vi pa po ameriski navadi vpijete, da je vse le clovek ne. Nikjer pa ni zaslediti dokaza, da so njegove navedbe zavajanje.
A se res ne morete posvetiti neki plodni debati pro-et-contra?
S prav lepimi sobotnimi pozdravi,
nobody

[/quote]
Gripa je veliko manj nalezljiva kot covid, zato ukrepi nanjo bolj delujejo. Ampak saj vem, da ste to že 100x slišali in preslišali.

Khm..ste pozabili da so pisane smrti od covida lazne? Spomin zlate ribice?
[/quote]
Ne preusmerjaj mojega vprašanja v zvoje zabluzene trditve, koliko od 130 milijonov cepljenih američanov je umrlo ZARADI cepiva?

[/quote]
Ker so prepričani, da je narod glup, je zato tudi takšna debilna razlaga za njih dovolj dobra.
Imaš dovolj debilov, ki celo svojo inteligenco kažejo s to debilno razlago in se s tem hvalijo.

Poleg tega se je letos za gripo cepilo precej več ljudi kot ponavadi. Hm, kaj pa če zato ni bilo gripe?

Ne preusmerjaj mojega vprašanja v zvoje zabluzene trditve, koliko od 130 milijonov cepljenih američanov je umrlo ZARADI cepiva?
[/quote]

Ne govori ti meni kaj jaz nej pišem kaj ne, jasno?
Je katera smrt dokazan od virusa covid 19?
Kak bo nekaj dokazano če virus nikoli ni bil UJET, in dokazan kot uzročnik bilo kake bolezni?
Se vedno te sprašujem troll, si pozabu da so se skoraj vse smrti pisale covidu zaradi statisitke, da ta LAŽ ne ugasne?
Spizdi , nimam časa zate, grem pizzo nardit, pa na shod, trol je-be-ni.

Bodo še pogruntal, da so vsi tisti umrli v nov. in dec. v resnici umrli zaradi cepljenja proti gripi. No dajmo, kje ste zarotniki?

Zanimivo, da ni enega dokaza na svetu, da je bilo kdaj eno cepivo proti gripi preprečilo enemu človeku, da ni dobil gripe. Se motim?

Se cepiš proti gripi, kako veš, da nisi dobil gripe, ker si se cepil?
Se cepiš proti klopnemu me…, Kako veš, da nisi fasal od klopa, ker si se cepil?
NE VEŠ, ni POTRDITVE. Samo slepo verovanje. Zato se reče, da se megla najbolje prodaja in po najvišji ceni.

Zanimivo, da ni enega dokaza na svetu, da je bilo kdaj eno cepivo proti gripi preprečilo enemu človeku, da ni dobil gripe. Se motim?

Se cepiš proti gripi, kako veš, da nisi dobil gripe, ker si se cepil?
Se cepiš proti klopnemu me…, Kako veš, da nisi fasal od klopa, ker si se cepil?
NE VEŠ, ni POTRDITVE. Samo slepo verovanje. Zato se reče, da se megla najbolje prodaja in po najvišji ceni.
[/quote]
Osnove, dragi moj, niti osnove ti niso jasne… pa bi se neki kregal in dokazoval?
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19753842/

Osnove, dragi moj, niti osnove ti niso jasne… pa bi se neki kregal in dokazoval?
[/quote]

Ja uf blamaža. A ti pomaga če se mažeš s to kremo, ki si jo dobil.

Lej uraden dokument:

Darwin pravi, da ima prav in RES IMA OSTALO PA JE BULL SHIT.

Ta in ta na podlagi študije 978687686, 348834934.
——————-
Vesel?
Slabe so vaše osnove. Papir vse prenese pa žepi se tudi večji lahko sešijejo, da gre več v njih. zastop najprej te osnove. Pa ni se mi namen kregati. Razumi še to osnovo. Sem pa sit megle in njenega bull shita

[/quote]

Lej Darwin ima prav, tebi nisi jasne osnove, malo preštudiraj kaj virusi sploh so, zakaj jih naše celice naredijo (ker sami se ne morejo) in kakšno funkcijo imajo (niso pa kužni, ker ne lezejo, ne dihajo, ne ljubijo se, nič, kot kamen….a štekaš?
Ti malo namignem, išči primerjavo med virusi in eksosomi!!
A bo bizgec?
https://www.facebook.com/stoplaznivimmedijem/videos/306038574446040

Ne potrebuje nobenih argumentov, ker ti je čisto logično razložil, 3 milijone jih je umrlo in to necepljenih ti pa daj koliko jih je umrlo cepljenih recimo v ZDA ki ima 130 milijonov cepljenih, no koliko od tega števila jih je umrlo ZARADI CEPIVA?
[/quote]

Smrt morda ni najhujše. Se ti ne zdi? Smrt je morda odrešitev in konec trpljenja?
Ali pa je strdek, ki ni ubil svoje žrtve začetek nečesa hujšega kot je smrt? Tako preprosto je to. Možganska kap in tip je nepokreten. To se mi zdi najhujša stvar najdena na celotnem antivax spletnem mestu.
https://healthimpactnews.com/2021/healthy-43-year-old-father-of-7-suffers-stroke-and-is-paralyzed-after-johnson-and-johnson-covid-shot/
Najhujša nesreča hujša kot mirna smrt v spanju, se vam ne zdi?
https://www.foxnews.com/health/israel-covid-19-study-south-africa-variant-pfizer-vaccine
Ne moreš vedeti. Sumim pa, da jim cepiva ne bodo pomagala. Ampak tudi, če bi jim, smrti nikoli ne bodo ubežali.

Lej Darwin ima prav, tebi nisi jasne osnove, malo preštudiraj kaj virusi sploh so, zakaj jih naše celice naredijo (ker sami se ne morejo) in kakšno funkcijo imajo (niso pa kužni, ker ne lezejo, ne dihajo, ne ljubijo se, nič, kot kamen….a štekaš?
Ti malo namignem, išči primerjavo med virusi in eksosomi!!
A bo bizgec?
https://www.facebook.com/stoplaznivimmedijem/videos/306038574446040
[/quote]
Oprosti, res me je zaneslo, da sem pomislil, da se da s steno debatirati o… sploh čemerkoli. Seveda to ni mogoče, le kaj mi je. Lahko se samo butam z glavo ob njo. Za to mi je pa škoda glave.

Oprosti, res me je zaneslo, da sem pomislil, da se da s steno debatirati o… sploh čemerkoli. Seveda to ni mogoče, le kaj mi je. Lahko se samo butam z glavo ob njo. Za to mi je pa škoda glave.
[/quote]

ne sprenevedaj se trol S D S-ovski!

New Report

Close