Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Uniforme

Uniforme

Ženske ali uniforma na moškem telesu(vojaška,policajska,pilotska…)vzbudi pri vas kaj erotične fantazije?Nas moške ,vsaj mene privlačijo dekleta,ki so oblečena v “delavne”uniforme:hostese,športne plesalke,tajnice,učiteljice,medicinske sestre.

Mene ne privlači ženska samo zato ker je v uniformi. Če je zanimiva in privlačna je lahko tudi brez vsega pa privlači 🙂

ne.

Ni je čez dobro ritko v miniki 😉

Odlično sva že dva,ki misliva enako.Kako si?

ampak je tudi krilo tik nad koleni zelo mamljivo, še posebno če je kakšen dober kroj/design

Seveda,če je oprijeto ali pa tudi ne in če ima velik razporek.Nor užitek je ko vidim tako oblečena sexi dekleta.

no, čipendelsi v mornarski uniformi so bili noro rajcig…čeprav, to so še vedno čipendelsi…

do zdaj me še noben policaj ni spravil v extazo s svojo uniformo, sem pa že nekaj exstaz doživela ob prejemanju njihovih lističev 🙂

vojaki – ob pogledu na vojaka v akciji me vedno prime en tak gospodinjski občutek – vsega bi ga najprej dobrrrrrrrrrrrrr umila!!! 🙂

piloti ja, ti so čedni, mmmmm…še posebej, ko naložijo sončna očala… 🙂

a mesarji tud štejejo??? tile zdaj, s takimi lušnimi (hahaha) čepicami so mi noro všeč…vsaj nasmejijo me :))))

no evo, tolk mal…za šalo in za res!!!

lp

ooooooooooooooooooooo…
tukaj vmes se najdem pa tudi js…
😉

*

New Report

Close