Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Unikatne pletenine? Draž?

Unikatne pletenine? Draž?

Na hitro rabim oblekico – seveda – in edino kar mi pade na pamet je kakšna mala pletena oblekica. Pletenine Ros imajo vse dolgooooooo.
Katera ve, kje naj iščem?
Ali pa kakšen cenovni razred so pletenine Draž v Ljubljani?

Hvala

Pletenine Draž so bistveno dražje od Rosovih ali kakšne Rašice in podobnih. Sama imam dolge hlače, ki sem si jih “privoščila” lansko leto in odkartala 34.000 SIT.

Lep dan, Alina

Ja sem pozabila dodati še link: http://www.studiodraz.com/

Če imaš dosti pod palcem potem kar pojdi k Dražu.Jaz sem bila samo enkrat tam in ko se videla,da stane neka mala pletena torba 30 jurjev sem lepo odkorakala ven 🙂

Prednost Studia Draž je v tem, da ti naredijo obleko po želji. Meni so jo v manj kot 14 dnevih. Jutri jo grem dvignit. Cene so pa tam od 80.000 – 130.000 sit. Ampak so unikatne in za moj okus vedno nekaj posebnega! In se nosis jih lahko vec let, prilagajajo se telesu (kila gor ali dol, nosečnost ipd). Včasih se splača dat malo več in raje kupit en poseben kos kot pa tri obleke, ki jih nosis lahko samo eno sezono.

Živela Urška in mama Draž! (Ups, saj brat tudi kreira)
Če hočeš obleko v kateri si res sama sebi všeč, potem ti svetujem ravno Urškino kreacijo! Tako kot je rekla Muni, obleka se resnično vlije s telesom. Resda je višja cena je pa zato vrhunski izdelek.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close