Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Unior Zreče

Unior Zreče

A dela kdo tam? Kakšne so v resnici razmere, plače itd. Ravno berem članek na 24 ur.

Tisti intervju kaže tipično razmišljanje boomerja, ki je na čelu podjetja. Zmanjšanje števila zaposlenih, nemogoči pritiski na tiste, ki ostanejo itd.

Plus tega tipu ni jasno, da delamo zato, da živimo in nikakor obratno.

Predvidevam, da so plače uboge

Unior je zadolžen čez glavo in zrel za stečaj. Ki je samo vprašanje časa.

Na companywall.si jim ne kaže tako slabo

https://www.companywall.si/podjetje/unior-dd/MM58NpRY

Jebem vam mater!

vem ,da sta dva hohštaplerska sošolca arogantna zabita notri dobila šiht preko zelo močnih vez, takrat sem vedel, da mora firma propast, če dela taki gnoj notri.

Odgovor na objavo uporabnika
Biser359, 06.10.2024 ob 13:30

Na companywall.si jim ne kaže tako slabo

https://www.companywall.si/podjetje/unior-dd/MM58NpRY

Pravzaprav prav dobro.

Ha ha ste lušni

Glede na to, da je povprečna plača letos v tej firmi preko 2.200 bruto, me res močno zanima, koliko od tega dobijo delavci…

Odgovor na objavo uporabnika
Biser359, 06.10.2024 ob 13:36

Glede na to, da je povprečna plača letos v tej firmi preko 2.200 bruto, me res močno zanima, koliko od tega dobijo delavci…

Plača je minimalna, dela se 3 izmene, če nočeš njihove kuhane malice, dobiš bone, ki jih moraš porabiti v njihovi trgovini, kjer je vse 5x dražje kot v trgovini. Delavci malo delajo, npr.14 dni, pa pol en teden bolniške, pa spet mal delajo in spet bolniška. Poleti je za znoret, ni zraka, delavci padajo skupaj. Iščejo pa seveda skoz delavce, ki.bi jim za malo denarja delali. Če res ni druge variante je to služba za par mesecev pol pa bejž stran

Tistim, ki ne jedo v menzi, se jim mora malico izplačati v denarju. Kaj dela vaš sindikat?

Ne poznam delovnih razmer, sem pa pred davnimi leti poznala dva, ki sta bila tam zaposlena po vezah in živela ko bubreg u loju. Mala provinca z vaškimi posebneži vse po vezah (Slovenske Konjice, Zreče, terme in Unior). Tudi turistov ne marajo. Svet zase.

Delavci od 2200 dobijo 1270. Zelo butasto vprašanje.

Tale šefovič v intervjuju daje da delal drugi firmi, ki se bavi z gostinstvom oz. drinkanjem.

Svašta, a je sploh v življenju držal v rokah klešče Unior?

V vsaki krizi je nekaj dobrega, da bodo propadle te ogabne izkoriščevalske firme. Naravi naredi svoje, prej ko slej počisti vso nesnago iz tega sveta.

New Report

Close