Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu upam

upam

opažam, da po parih kritikah ne upa sploh nihče več pripopat nobene pesmi za dobro jutro. sami junaki smo!!! 🙂

ampak jst bom, za dobro jutro vsem, ki samo kukate … :))))))) pripopala tole za vas;

http://www.youtube.com/watch?v=8x9rtEHtubI

no, vsaj zaradi vsebine mi res ne bo mogel nihče očitati, da ne paše sem! :))))

torej jutrčk vsem!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bravo, srce…to nam delaj… ;))))

Jutro tebi in ostalim…

ja, ja beni … TI … eden in edini! in potem sva ‘midva’ kriva, da drugi v luft skačejo, ker sva samo ‘midva’ tule!! :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A ti se sekiraš, zaradi njih? A se spomneš…prej so pa v Razota… še prej pa v koga drugega…

Tako to gre…Sej ne rečem, če bi lahko kdo od kritizerjev bil v kakšen vzor, pa…niso.

Torej, zlato moje…http://www.youtube.com/watch?v=uAzF8iJ0gMw&feature=related

…da boš vedela… ;))))

-upaš že, je pa čist dolgočasno:)

Spomni se kaj bolj zanimivega, japkica…

Dobro jutro lahko pa benu tudi preko maila voščiš;)
Al se gresta “naključja”;)
Ups, kje se srečava…

dobro jutro je bilo namenjeno vsem. slabo bereš.

na mailu si pa deliva vse ostalo zanimivo, kar ni za tule … in ben tako redkim da (svoj mail). :)))))))))

hmmm … da bom vedla? … če so si pa vse tako podobne… aja, vse so tako meni podobne!! :)))))))

Kolikor vem tudi ti vedno napišeš točno tisto sem gor, kar ti paše in kadar ti paše, pa če je komu brezveze ali pa neumno ali pa celo dolgčas… Pa se ne rabiš za to sekirat, nede?

No tako se tudi midva ne. Naključno ali namerno…saj ni važno…naj ti(vam) namignem…recimo sem: http://med.over.net/forum5/list.php?61 me še vsaj tri dekade ne bo, tako da le pejte tja, če vam tukaj ne paše… ;)))))

Ker je ponedeljek….ti oprostim… ;))))))))

mi je pa prav zanimivo, kako se vidva obremenjujeta z tem, kar kdorkoli napiše o vama? če vama bi bilo res tako malo mar, kaj si kdorkoli misli o vama,o tem kaj pišeta, zakaj potem tako vneto ponavlajati kako vama je vseeno za to, kar si kdo misli?
pa mi ni potrebno odgovarjati, ker vsakdo ki premore iq večji od povprečne dnevne tempereture ve zakaj se gre, tako da, ne se trudit

Sej to je… presenetljivo se najde marsikdo, ki ima IQ nižji… sej zato pa…no…

…fajn bodi…v vrtičkih…

ah ne fleš… jst bi bla rada pa čist vsem všeč. veš! :))

Ker je ponedeljek….ti oprostim… ;))))))))[/quote]

sem se barvala na blond … čez vikend. eto, sranje. takoj posledice!! :)))

drgač pa … be.se.di.lo.ja.vem.

vedno se najde kdo ki ima še nižji iq , recimo na stopnji oplojenega jajca? mogoče v tvojem vrtičku? travniku? gozdni jasi?

jaz te ne poznam tako dobro, da bi lahko sodil o tem komu želiš ti biti všeč, je pa vse mogoče, sicer pa, sama zase najbolje veš, aneda)

vedno se najde kdo ki ima še nižji iq , recimo na stopnji oplojenega jajca? mogoče v tvojem vrtičku? travniku? gozdni jasi?[/quote]

Nikoli ne veš. Se mi pa zdi da nekomu manjka nevmesni del foruma o psih pekinezih… ;)))))))

Si že slišal tisto, da ni varno špegat v tuje vrtičke? Jo lahko dobiš po prstih… 😉

dej ben brez veze … dejva se dol ………… :)))

vedno se najde kdo ki ima še nižji iq , recimo na stopnji oplojenega jajca? mogoče v tvojem vrtičku? travniku? gozdni jasi?[/quote]

Nikoli ne veš. Se mi pa zdi da nekomu manjka nevmesni del foruma o psih pekinezih… ;)))))))

Si že slišal tisto, da ni varno špegat v tuje vrtičke? Jo lahko dobiš po prstih… ;)[/quote]
malo težko govoriš o tem, da kdorkoli špega v tuj vrtiček, če ga postaviš vsem na ogled,? ne ločiš ravno rtalike med javnim in zasebnim? nič novega, glede psov pa, nikoli jih nisem maral, tako da, dej poišči mi kak drug forum, tak kjer res obvladaš, da te bom z veseljem bral?
aja pozabljam, forum Moj ego ne obstaja, pa bi moral, če že ne zaradi koga drugega zaradi tebe

no dejta, pa še link aktivirajta, ko že vse ostalo delita z nami, al se bojita, da bi crknili od smeha?)

-joj, sej ne gre za to, da bi vama zavidali:)

In poznam (sem poznala) kar nekaj takih iz tega foruma, ki maile skrivajo kot sveti zaklad.
Dajo jih pa tistim, kjer si obetajo uspeh….japkica;)-sej midve se poznave ene tolk-tako da, nič bat, da mislim zdaj, da vidva kej imata…ker tolk pa vem, da taki se ne “dražijo” tukaj;)

Sej je lepo, da se poparčkate, sam…mal dolgočasno postane, glede na to, da je forum namenjen eni temi.

Sem že rekla, da za čestitke in pozdrave bi bilo treba odpret en poseben forum.

Ben-poznam jaz tiče binčeta;)

Flash, ti torej ne razumeš pasje govorice?
Ker kdor ne sprejme mojega psa, ne more biti moj prijatelj in priti k meni na kavo :)))))
Sicer pa…nikoli ne stoj med hidrantom in psom.

ej, saj veš,če je tvoj pes mene sprejel, ni nobenega razloga, da ne bi jaz njega)) tako da, ostajava prijatelja
ps, bom pa upošteval tvoj nasvet in ne bom stal pri hidrantu))

Morda ti kdo na ekran pripopa jutranji mučefit v pesniški izvedbi.

New Report

Close