upam..čeprav
Zakaj?
Pridi nežno…….kot val, ki poljublja peno sredi zaliva……položi me v mivko, naj naju val poljublja……nežno, skoraj nedotakljivo se dotikaj moje kože…..
Zdaj vem zakaj te pogrešam….
Pogrešam tvoj dotik…tvoje poljube, ki jih začutim v sebi…
Daj mi poljub……naj se prebujam v zatajani strasti .. Samo potuj. Z ustnicami. Po vratu. Do ključne kosti. ….POLJUBI ME … Daj, vzemi si moje ustnice…. Vsesaj se vanje. Naj si želim ustnic na svojih. NAJ … Poljubi me. Znova. In znova. In znova.
Najj bo tvoj poljub prepojen s strastjo. Dolgo. Dolgo .. dolgo … Poljubi me nežno in strastno. Potem … Z jezikom mi razpri usta. Prepleti ga z mojim. Naj ujamem ritem s teboj. Čvrsto se vame vsesaj. PIJ ME. In spet me poljubi ..
Poljubljaj moje telo…..in si ga z ustnami vzemaj….. Močneje in globlje….. S stiskom, z zobmi, s čutnim ugrizom. Naj me zaboli……naj prevpije bolečino, ko te čakam……
In jaz……jaz to bom to vračal…..s poljubi….. z jezikom…… Razprl te bom s čutnim objemom strasti…. vlažno … Potopil se bom vate z mokrim poljubom….prodrl vate……da se boš razprla kot školjka…in potem…….poslušala bova tvoje vzdihe…… ko boš prosila…… Ko boš klicala moje ime…..
In jaz……bom nadaljeval……..razikoval vlažne stene, jih okušal…se vate zakopal…. Pusti, da te z rokama k sebi prižemem…. naj svoje prste zarijem v tvoje lase…..in drsel z jezikom po tebi…
In takrat, ko bom prepričan, da hočeš…..Počasi. Počasi .. Do konca…..
Ljubi se z mano….
ali pa bodo ostale le sanje………ker .ker…….uživaš, da trpim….da si te želim…vedno bolj, vedno bolj te želim čutiti ob sebi, v sebi…….
in ti?..zakaj?