Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Upirajo se mi nakupovalni centri

Upirajo se mi nakupovalni centri

Kot že naslov teme pove, se mi blazno upira obisk nakupovalnih centrov, kakršnihkoli. Dobro v tujini ali na letališčih že pofirbcam, tud je pa predvsem veliko sprehajalcev in zijal.

Zdaj pa brskam po teh t.i. spletnih trgovinah in ne najdem nič pametnega od oblačil in obutve. Kako to rešujete ostali? Namreč niti na kraj pameti mi ne pade da grem zdajle v kakšen Emporium ali v center Ljubljane v Galerijo Emporium.

Kaj je ljudem tako všeč tam notri da gredo tja na sprehod?

klima?

Ja saj ravno ta klima je razlog da sem odprla temo, ker se ne morem načuditi kako lahko kdo uživa v nakupovalnem centru. Denimo mamica sprašuje kam z otroci v tej vročini in morje/reka/sladoled sploh niso več aktualni, predlog je nakupovalni center…
Tako ameriško je to. Če nimaš kaj početi greš pa v mall (saj je vseeno kateri – Walmart recimo). Ok razumem, v Ameriki, recimo Texas, je čez dan krepko čez 40 stopinj, ni rek, ni morja in ljudje grejo v nakupovalni center. Sicer sem doživela kulturni šok ampak ajde kar je tumač je tumač in ko te avtomobilska kljuka speče res nekej ni v redu. Samo tukaj pa res ni tako vroče no.

nova
Uredništvo priporoča

Tudi meni se zelo upirajo, prav utrudijo me. Nakupe, ki so potrebni, opravim hitro, pač kot nujno zlo. Ti shopping centri me prav utrudijo.

Jaz grem v nakupovalni center kadar rabim kaj za obleč in obut, na sprehode tja pa ne hodim. Rajši ležim doma in berem knjigo. V nakupovalnih centrih v tujini je malček drugače, ker imaš noter tudi ogromne knjigarne, kjer lahko kar v naslanjaču sediš in v miru bereš knjige ob srebanju kave, pa kino je tam pa ne vem kaj še vse, bowling, pri nas pa res ni po kaj hodit tja za zabavo.

No ja, v Tuševih nakupovalnih središčih imajo tudi bowling in kino.
Kakorkoli, je pa res, da se hodi poleti vanje marsikdo hladit, pozimi pa gret. Žalostna resnica sedanjega časa.

Glede spletnih nakupov. Trgovin, tako s sedežem v Sloveniji kot zunaj nje, je ogromno in da rečeš, da nič pametnega ne najdeš, je en totalen BS.

http://5.mshcdn.com/wp-content/uploads/2012/10/felix-jump-640-watermark-640.gif

,..če je že odprta tema, me zanima, v katerih spletnih trgovinah kupujete oblačila?
Tehniko in razne gospodinjske pripomočke že tudi sama raje kupim prek spleta, za oblačila pa niti ne najdem primerne trgovine..pomoč?

Mogoce bi Vam tale link kaj pomagal pri Vasih odlocitvah. lp.

http://www.zalando.it/

never give up:) Good night, Good night! Parting is such a sorrow That I shall say good night till it be morrow W.Sh.

Slovenske strani imaš recimo bonprix in 3 suisses, tuje pa npr. asos, dorothy perkins, debenhams, tesco, ebay in še cel kup drugih, ki se jih zdajle na prvo žogo ne spomnim.

http://5.mshcdn.com/wp-content/uploads/2012/10/felix-jump-640-watermark-640.gif

Sama tud ne maram šopinga, sploh večjih trgovskih centrov. Ampak včeraj sem se pa prav z veseljem ene dve uri šetala po City parku, je tko fajn temperatura noter 😉

aja, sem misla da te spletne trgovine zanimajo … zanimivo res 🙂

sicer pa v spodnji temi med številnimi samo ena predlaga šopingcenter tko da … posploševanje res ni neka pozitivna lastnost veš 🙂

Treba it v soping!

Meni se po trgovinah že na splošno ne da hodit, pa ni važno ali je to ogromen velecenter ali ena vaška mini trgovinica.

Ja so pa zaradi tega problemi. Gledam po netu, iščem kopalke, poletne obleke,…nikjer nič pametnega…prideš pa na plažo pa vse luštkane oblekice, sandalčki,…vsi kupljeni v tem centru pa v onem centru…fajn za njih. Jaz bom pa spet ostala brez vsega. Pa saj bi še šla, ampak najbližji tak center je več kot 1 uro stran in se samo zaradi enih kopalk tja pa ne mislim vozit.

Točno o tem govorim – kako hudiča imajo čas za skeniranje vseh možnih spotov/trgovin?

Za posel si že dam delati obleke po meri ampak za prosti čas je pa totalni pofl po spletnih trgovinah.

In prav danes sem celo dopoldne iskala po netu eno koktejl damsko oblekico, pa res nula. Sama cenena skrapucala. Sicer sem gledala tudi tuje spletne trgovine ampak je rok dobave 14 dni ali pa cel mesec.

Ah ja…morda bi pa morala odpret eno tako štacuno za nas…ki se izogibamo nakupovalnih centrov 🙂

Mogoce bi Vam tale link kaj pomagal pri Vasih odlocitvah. lp.

http://www.zalando.it/%5B/quote%5D

Ma ta Zalando spoh pošilja v SLO. Zadnjič sem jim pisala za pošiljanje v Slo in so mi odgovorili, da nas zaenkrat še nimajo v programu.

Stilago ima lepe stvari, drugače pa je dober Bonprix, pa Halens, cenejši pa Cellbes (ne vem točno za zadnjega). Jaz si rada pogledam stvari na spletu najraje pa kupujem v živo in v tem še kako uživam, ko mi dopušča denarnica. Danes bi se res prileglo klimatizirano popoldne v kakšenem nakupovalnem centru.

New Report

Close