Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Upokojenci in nakupovanje

Upokojenci in nakupovanje

Groza, revca ni imela časa, pa naj gre kak drug dan, saj ni treba vsak dan rinit v trgovino, če bi bili ti upokojenci malce manj zagovedeni, bi bili 2 uri na dan povsem dovolj. Epidemija je, se malo prilagodiš, doma se spomniš, kaj bi rabil, greš in kupiš za 1 teden, pa je.

Ampak zakaj imam občutek, da pol upokojencev rine vsak dan v trgovino (vedno eno in isto, tako da izgovori, da ne vedo, kje je mleko, pač ne pridejo v poštev), ker so ‘tako pač navajeni’.?

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Ne razumem, a je ta tvoja kolegica kot lokomotiva, da se mora prej nekaj ur ogrevati, preden pride kam? Zakaj šele ob 12. h???

In zakaj ne more nekdo pravočasno do trgovine, greš pač toliko prej, da so ob 8 h pred vrati?

Danes na tv je ena kar mlada na videz razlagala, da je pa to prezgodaj, ker ko je v penziji, pa radamalo pospi zjutraj….ja wadafak, tisti 1!!! dan v tednu ali pa na 14 dni, hej, saj si mlada pa imaš verjento tudi avto, boš pa že dvignila dupe pred 9h, itak imajo upokojnci cel dan časa, pač se za nekaj mesecev malo prilagodiš pa je. Bolj imajo problem tisti, ki hodijo v službe (in delajo tudi za penzije upokojencev), ker pred 10 h praktično ne morejo v trgovino, takoj po službi pa hopa cupa takoj v trgovino (če sploh), ker zadnjo uro so pa spet ti penziči na vrsti, ker bogi revčki ne zmorejo vstati zjutraj.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Ni druge, agresivno napadalko popipsat s solzilcem (pač strokovni prijemi niso na mestu, 2 metra razdalje pač), pa poklicati policijo in veterinarja.

Srednje poti ni…če se nekateri ljudje nisozm ožni odpovedati ‘družabnemu dogodku’ za 2 meseca, naj se pa soočijo s korono.

Sigurno ne delaš od pon – sob od 8. do 18. ure. Ker, če pa delaš je to protiustavno. Ni zakonito. In te tvoj delodajalec izkorišča.

Pa tudi če bi, saj imaš jezik in dar govora. Se pač zmeniš z delodajalcem, da dva dni na teden ali prej greš ali kasneje prideš in greš v trgovino v tem času.
[/quote]

Ponekod ‘pač’ ne gre. 1 ura vožnje do službe, pa je 8.-18. zasedeno. S tem, da hrano za v hladnilnik malo težko pustiš več kot 8 ur v avtu. No, ostane še sobota…med 10 in 12 uro, ker prej in potem so penziči in potem naj se radni narod gužva v tem terminu, kar je fajn za prenos okužbe ane

Ponekod ‘pač’ ne gre. 1 ura vožnje do službe, pa je 8.-18. zasedeno. S tem, da hrano za v hladnilnik malo težko pustiš več kot 8 ur v avtu. No, ostane še sobota…med 10 in 12 uro, ker prej in potem so penziči in potem naj se radni narod gužva v tem terminu, kar je fajn za prenos okužbe ane
[/quote]

Imam funflanha o ranljivih zadost. Pa pizdarija no, najbolj se bašwjo povsod brez zaščite. Ne, ne bom podlegla njihovim pridruženim whatever. Dost mam. Hodijo pa po čike bre f maske in brez rokavic. Jebute se folk. Ne mislim tebe avtor.

[/quote]

Imam funflanha o ranljivih zadost. Pa pizdarija no, najbolj se bašwjo povsod brez zaščite. Ne, ne bom podlegla njihovim pridruženim whatever. Dost mam. Hodijo pa po čike bre f maske in brez rokavic. Jebute se folk. Ne mislim tebe avtor.

Pa v km no, pet mladih pred mano, f pol ure, zato, ker je prejšnji dan trgovka f krehing gospodično povedala, da bo ostala f doma jutri, pizd* mateemr folk. Skoraj pol ure sem čakala za k* pet vas. Vmes pa kot na tržnici. F* of. Eni zaradi vas ne moremo v f službo, j* brezdelje. Pa še denar boste dobili, sama pa ne vem, odpoved, f off all. Just f shit.

Pa v km no, pet mladih pred mano, f pol ure, zato, ker je prejšnji dan trgovka f krehing gospodično povedala, da bo ostala f doma jutri, pizd* mateemr folk. Skoraj pol ure sem čakala za k* pet vas. Vmes pa kot na tržnici. F* of. Eni zaradi vas ne moremo v f službo, j* brezdelje. Pa še denar boste dobili, sama pa ne vem, odpoved, f off all. Just f shit.
[/quote]

F off. All wrong.

Srednje poti ni…če se nekateri ljudje nisozm ožni odpovedati ‘družabnemu dogodku’ za 2 meseca, naj se pa soočijo s korono.
[/quote]

Naj najprej neodgovorni, tudi so called ranljivi, strožje ukrepe dobijo. Kot da smo na tržnici z vsem opravljanjem. Mate no. Al ne hodi, kot ranljiva oseba, pa še denar bo, al pošlji koga tihega z listom v štacuno. In točen znesek. Piz* da imam dost stanja, ki bi se najstarejši morali držati. Prvi teden kaj, što mezerska vrsta upokojencev? Kot da voda gori, pred penzijo. Dajte no. Kruh in voda, takrat boste tudi brez štačune preživeli. Ne težiti. Seriosly.

Poglej prav brihtna nisi. Ni cela država v krču zaradi njih.
https://www-nytimes-com.cdn.ampproject.org/v/s/www.nytimes.com/2020/03/18/health/coronavirus-young-people.amp.html?amp_js_v=a2&amp_gsa=1&usqp=mq331AQFKAGwASA{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}3D#aoh=15860406228388&referrer=https{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}3A{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2F{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2Fwww.google.com&amp_tf=Vir{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}3A{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}251{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}24s&ampshare=https{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}3A{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2F{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2Fwww.nytimes.com{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2F2020{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2F03{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2F18{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2Fhealth{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2Fcoronavirus-young-people.html

Naj najprej neodgovorni, tudi so called ranljivi, strožje ukrepe dobijo. Kot da smo na tržnici z vsem opravljanjem. Mate no. Al ne hodi, kot ranljiva oseba, pa še denar bo, al pošlji koga tihega z listom v štacuno. In točen znesek. Piz* da imam dost stanja, ki bi se najstarejši morali držati. Prvi teden kaj, što mezerska vrsta upokojencev? Kot da voda gori, pred penzijo. Dajte no. Kruh in voda, takrat boste tudi brez štačune preživeli. Ne težiti. Seriosly.
[/quote]

Zdaj so vam uradno dali še zadnjo uro pred zaprtjem štacun. Pol pa že spite menda Zaprosite za frdamani del. čas, saj je spremenjen v štacunah. Kakšne ranljive in vse nezaščiteni? Eh, dva dni sem tečna pol 🤣😂😂😂😅😅😅, ker želim živeti, ne kot vi f* morons, so called, Im flu., every year again. 🤷‍♀️ Not funny, but its irony of corona. 🤷‍♀️

Zdaj so vam uradno dali še zadnjo uro pred zaprtjem štacun. Pol pa že spite menda Zaprosite za frdamani del. čas, saj je spremenjen v štacunah. Kakšne ranljive in vse nezaščiteni? Eh, dva dni sem tečna pol 🤣😂😂😂😅😅😅, ker želim živeti, ne kot vi f* morons, so called, Im flu., every year again. 🤷‍♀️ Not funny, but its irony of corona. 🤷‍♀️
[/quote]

Jebemti si zatežena.
Pa piš v slovenščini,da te bomo penziči zastopl.

Jebemti si zatežena.
[/quote]

Ja res 8 ur boste imeli kmalu b službi, razpolago 8 ùr. Pa ko bi se vsaj zaščitili s čim. Tolk časa bom zavržena, okojeni, pa nosi ranljiva virus. Virus menda samo v penzjoniatig. Shut uo. Najbolj vi umirate, otoka si res, kot da je f gripa. Res f morons of people. Ja gripa je, pa je na sprehod. Zaradi vas ne źelim fasati nič. Zgin ven, ostale pusti živeti. Med. Dost vas imam. Ogrožati zakaj že? Ja sem zatežena, ker še vi v penzijo z dodatkom ne čuvate. Dokler bo hodila starka po čuka brez vsega, bom ropotala. Ti pa ven Ali jih zbrihtaj v svojem rangu. Ali pač nehaj, ker si zgolj ranljiva. Ne na ustih. Nehaj. Poskrbi zase najprej.

Ja res 8 ur boste imeli kmalu b službi, razpolago 8 ùr. Pa ko bi se vsaj zaščitili s čim. Tolk časa bom zavržena, okojeni, pa nosi ranljiva virus. Virus menda samo v penzjoniatig. Shut uo. Najbolj vi umirate, otoka si res, kot da je f gripa. Res f morons of people. Ja gripa je, pa je na sprehod. Zaradi vas ne źelim fasati nič. Zgin ven, ostale pusti živeti. Med. Dost vas imam. Ogrožati zakaj že? Ja sem zatežena, ker še vi v penzijo z dodatkom ne čuvate. Dokler bo hodila starka po čuka brez vsega, bom ropotala. Ti pa ven Ali jih zbrihtaj v svojem rangu. Ali pač nehaj, ker si zgolj ranljiva. Ne na ustih. Nehaj. Poskrbi zase najprej.
[/quote]

…se vidi že po tvojem zmazku od pisanja!!!
Pa srečno!

Jebemti si zatežena.
[/quote]

Koliko ur ti je dodeljeno brihta? Dodali so vam še uro. Dokler vas ne bom prijavila za čike, ki jih hodite kupovat vse brez maske in rokavic, utihni.Dokker bom imela odlokom ga boš ti tudi imela. Preberi, vsi znàfte do sedaj.

Pa srečno!
[/quote]

Resno, ko vas bo kdo prijavil, bomo rekli srečnò. Ñehaj težiti. Krona bo mim9. Naj tì kdo čike posodi. Enkrat na teden grem v štacuno in boš penzjonu srala. Pa šè ža dodatke. Enibzgolj v službo ne moremo. Shut up. F moron. Da ne boš težila o medgeneracijski solidarnosti zraven. Shut up. Kaj pa je to 😟😅😅😅🤣 Ne bodi odurna, če se ti niti ne sanja. Shut up

Resno, ko vas bo kdo prijavil, bomo rekli srečnò. Ñehaj težiti. Krona bo mim9. Naj tì kdo čike posodi. Enkrat na teden grem v štacuno in boš penzjonu srala. Pa šè ža dodatke. Enibzgolj v službo ne moremo. Shut up. F moron. Da ne boš težila o medgeneracijski solidarnosti zraven. Shut up. Kaj pa je to 😟😅😅😅🤣 Ne bodi odurna, če se ti niti ne sanja. Shut up
[/quote]

Težiš in odurna si edino…..TI.
Pa lej ne bom se ubadu s tabo,ker nisi dorasla.

Pa srečno!
[/quote]

Vseeno, ker si komot, ne boš več ranljiva. Pazi, kako boš nakupovalna, pa čeprav f čike, ker je manjša trgovina. V srednji je šele kaos. Sama moram kaj upoštevati, ti se delaš norca? In ko se mi bo 1x na teden še katera iz penzjona pripopala na manjšo rit. A razumeš al hodiš f vsak dan sedaj, ker je odlok? To ne pomeni vsak dan. Na wc je pa res treba vsak dan. Razlika? 🤷‍♀️😳🌞😅 Pa isti ste, kot ostali, zaloge pokupili, potem so v smetnjakih no.
Morda žaljivo nisem brihtna, morda boš ti, ki boš jokala, daj mi. Just shut the f up. Oglasi se čez dva meseca. Shut t f up. At least now. 😳

Vseeno, ker si komot, ne boš več ranljiva. Pazi, kako boš nakupovalna, pa čeprav f čike, ker je manjša trgovina. V srednji je šele kaos. Sama moram kaj upoštevati, ti se delaš norca? In ko se mi bo 1x na teden še katera iz penzjona pripopala na manjšo rit. A razumeš al hodiš f vsak dan sedaj, ker je odlok? To ne pomeni vsak dan. Na wc je pa res treba vsak dan. Razlika? 🤷‍♀️😳🌞😅 Pa isti ste, kot ostali, zaloge pokupili, potem so v smetnjakih no.
Morda žaljivo nisem brihtna, morda boš ti, ki boš jokala, daj mi. Just shut the f up. Oglasi se čez dva meseca. Shut t f up. At least now. 😳
[/quote]

……na kateri drogi si?

Obstaja tudi varianta, da predčasno rešiš svoj status in nikoli ne postaneš penzič.

[/quote]
PiČka ti materina. Nič te ne razumem.
S kaksnimi drogami se futraš, da tak dolgo držijo?

……na kateri drogi si?
[/quote]

Ampak res!

[/quote]
Pičkulet kot običajno poln nasvetov! Hudo, se spoznaš od jedrske fizike do nakupov v štacuni. Ki jih zate opravi žena, ker tega sam nisi zmožen. Pejt spat!

Pičkulet kot običajno poln nasvetov! Hudo, se spoznaš od jedrske fizike do nakupov v štacuni. Ki jih zate opravi žena, ker tega sam nisi zmožen. Pejt spat!
[/quote]

jaz sem v bistvu prepper, biać. 😀

Lahko rečem podobno. Že dvakrat sem malo po 9h zjutraj v trgovini videla ljudi stare mogoče 40, tudi mlade moške in ženske ( ženske so mogiče noseče). Če se mladi in okretni ne morejo držat , kako se bodo stari in betežni. Jaz sem še zelo okretna, a sem 64, torej se držim ure.

New Report

Close