Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Upokojenci in nakupovanje

Upokojenci in nakupovanje

Lahko rečem podobno. Že dvakrat sem malo po 9h zjutraj v trgovini videla ljudi stare mogoče 40, tudi mlade moške in ženske ( ženske so mogiče noseče). Če se mladi in okretni ne morejo držat , kako se bodo stari in betežni. Jaz sem še zelo okretna, a sem 64, torej se držim ure.
[/quote]da so ti 40 letni morda tudi invalidsko upokojeni in s tem ranljiva skupina???!!!

da so ti 40 letni morda tudi invalidsko upokojeni in s tem ranljiva skupina???!!!
[/quote]
Brez zamere, vidim še zelo dobro. Vem, da invalid ni samo na vozičku in z berglo. Tile so delovali zelo fit, tudi pogovarjali so se na tak način. Mogoče bi bil lahko eden od petih invalid . Ne, to so bili ljudje, ki se ne držijo predpisov. Takih ( ne mislim le na trgovine) je ogromno.

Dolgčaš ni. 🤣
No pol pa prilagajamo. Upam, da vas ne vìdim, če ste rezeŕvìrani A medicinka ne more ob 8h v štacuno? Pride pa mamca ob 15, brez rokavic in maske samo po čike. Odlok velja en teden, 100 metrska vrsta no s penzionisti. Podobno, kot se je razglasila epidemija, pol kante hrane je sedaj v kantah. Še dobro, da ne jem veliko, ker do službe ne morem.
Vas bom vprašala ob naslednjem odprtem posrmtu. Nekam veliko jih je zaradi virusa. Da kdo ne bo prizadet, ker se v teh časih raje kregate kot pogovarjate.
Pejte jutri ob 12h z zaščìtò; boste gužvo prišparaĺi, z vso zaščitno opremo. Ker je zgolj gripa. In pač virus. Neranljiv za neeranljive ljudi.
Jest želim živeti. Še dolgo let. Vi se pa pač spoznajte s corono katastrofo. Sedaj pa najedajte do jutri, ko vas bo virus počakal. Tudi danes. Morda je kje kaka štacuno odprta.

Saj sedaj so dali še zadnjo uro. Ker imajo vsi upokojenci net in celo vedo, kdaj to je. Razpizdila me je včeraj mamca, brez vse zaščite, res brez, po f* čike. Preko vrste in tako. F off. Res f off. In res, ker ni varnistkov, se f trgovka krega z osebo, ki ji pove, da bo zadnjič v štacuno brez zaščite, pa še krehala je. F. Po sadju in zelenjavi motovili moški, ki zgolj brez zaščite ni zmogel zelenjave kupiti. F. No. Ne bom zaradi zasvojencev zbolela. Ne ne bom. Da vas imam dost vse. Naj ranljive skupine bodo malo manj komot sedaj.
[/quote]

Zakaj bi rabili net? Da vejo kako je odprta trgovina? Brez skrbi, to vejo bolje od tebe, saj so vsak dan tam.

Meni je pa ok, če imajo upokojenci svoje ure za nakupe, lahko kar ostane tako. V urah, ki niso namenjene njim, je naša trgovina praktično prazna.

Da so jim dali tisto zadnjo uro še dodatno, je pa butasto. Marsiker zaposleni zdaj med tednom ne more v trgovino. Moja hči dela vsak dan od 10-17. In ne, ne more kasneje prit ali prej oditi, niti ven ne more vmes. Kdaj naj gre v trgovino? Seveda ji kupujem jaz, ampak kdo pa nima nikogar… In potem še vpijete, naj bodo trgovine cel vikend zaprte. Njaboljs da eni kar pocrkajo brez hrane, a ne. Al pa dva meseca jejo prepečenec in vodo.

Ja res 8 ur boste imeli kmalu b službi, razpolago 8 ùr. Pa ko bi se vsaj zaščitili s čim. Tolk časa bom zavržena, okojeni, pa nosi ranljiva virus. Virus menda samo v penzjoniatig. Shut uo. Najbolj vi umirate, otoka si res, kot da je f gripa. Res f morons of people. Ja gripa je, pa je na sprehod. Zaradi vas ne źelim fasati nič. Zgin ven, ostale pusti živeti. Med. Dost vas imam. Ogrožati zakaj že? Ja sem zatežena, ker še vi v penzijo z dodatkom ne čuvate. Dokler bo hodila starka po čuka brez vsega, bom ropotala. Ti pa ven Ali jih zbrihtaj v svojem rangu. Ali pač nehaj, ker si zgolj ranljiva. Ne na ustih. Nehaj. Poskrbi zase najprej.
[/quote]

Korona virus napadel slovenski jezik?

Korona virus napadel slovenski jezik?
[/quote]

Oh, ko LeOna popusti.

Kaj si pa vprašala slovnično no? 🤣 Vprašaj vsaj prav.🤷‍♀️😂😂😂🤣

Oh, ko LeOna popusti.

Kaj si pa vprašala slovnično no? 🤣 Vprašaj vsaj prav.🤷‍♀️😂😂😂🤣
[/quote]

A tebe kdo razume? Ok, tu gor nihče. Pa v privat življenju?

Čé nì koròna,, bom jaz. Po napadih Pred ķòŕono nič novega 🤷‍♀️ ko začnete napadati. Jutri zihr bo ostal kdo doma. 🤷‍♀️😂 Dober tek, v petek se vidimo, ne na 100 metrski vrsti. A prav?
A komu kaj prinesem, pa pustim pet metrov od bajte?

pa pejd spat

pa pejd spat
[/quote]

A že. Pa vsaj 500 00o0 jih jè odpŕtih
Saj ste rànĺjivì. Ķàj sedaj?

::)))))

Kako hudiča vi veste, kdo je upokojenec in kdo ni ? Na podlagi par sivih las al kako?
Da se upate javno zgražat v javnosti?

Lani je bila najstarejša nova upokojenka pri 80-tih letih, najmlajša pa pri 49-letih. Potem imaš pa še cel kup invalidsko upokojenih, ki so še preceeej mlajši.

Zakaj bi rabili net? Da vejo kako je odprta trgovina? Brez skrbi, to vejo bolje od tebe, saj so vsak dan tam.
[/quote]

Ja saj 🤣😂😂😂😂j Jest pa 1x na teden. 🤣😂😂😂😂, po odloku pa amaterske vrste. Še do do, da sem skromna, se moram silti, da bom še pojedla. 🤷‍♀️🤣😂
Noben ne bo lačen ostal. Pustimo ob strani zgodbe. Ki niso tovrstne za kaos, ki je nastal Lačni so bili tudi prek korono predno spet rafal dobim saj sem vprašala, a komu kaj prinesem. Važno, da je gužva z ranljuvimi.
Če zraka ne bo, bo večja kriza. 🤷‍♀️

A že. Pa vsaj 500 00o0 jih jè odpŕtih
Saj ste rànĺjivì. Ķàj sedaj?
[/quote]

čimprej poskrbi,da ne dočakaš dneva upokojitve,da ne boš nikoli upokojeno

čimprej poskrbi,da ne dočakaš dneva upokojitve,da ne boš nikoli upokojeno
[/quote]

Resno? A sem vprašala, a komu kaj prinesem žlehtnoba. Ja in, a boš pol ti meni nosila, za pol penzjona, fuj grdoba.
Je bila ironija, da se je delavcu zaključila pogodba o zaposlitvi, ker bi moral naslednji dan v penzjon. So prišparaĺi. Če razumeš sama sebe.
Lahko se ne strinjamo, ampak hudobije si pa pri meni ne boš nizala.
Nehaj.

Resno? A sem vprašala, a komu kaj prinesem žlehtnoba. Ja in, a boš pol ti meni nosila, za pol penzjona, fuj grdoba.
Je bila ironija, da se je delavcu zaključila pogodba o zaposlitvi, ker bi moral naslednji dan v penzjon. So prišparaĺi. Če razumeš sama sebe.
Lahko se ne strinjamo, ampak hudobije si pa pri meni ne boš nizala.
Nehaj.
[/quote]

A ti razumeš vse,kar napišeš?
Dvomim.
Ali lahko za za sabo prebereš?
Dvomim.
Ali imaš vsaj osemletko končano?
Dvomim.
Tako da…..nehaj že enkrat opletati pa se raje vrzi na učenje pisanja in izgovorjave.

A ti razumeš vse,kar napišeš?
Dvomim.
Ali lahko za za sabo prebereš?
Dvomim.
Ali imaš vsaj osemletko končano?
Dvomim.
Tako da…..nehaj že enkrat opletati pa se raje vrzi na učenje pisanja in izgovorjave.
[/quote]

No daj , čas za študij sedaj imaš, da odpraviš dvome. Slovnično niti tebi ne gre 🤣, izgovorjene ne želim slišati. S slovnicò imaš težave. Imho. 🤷‍♀️😅😅😅😅
Saj bo mimo, ko se bodo s svojim jezikom zlomili. 👣🤣 meni samo telefon nagaja, vam zgolj slovnica. 🤷‍♀️🤣😂😂😂😂😂😂😂😂

New Report

Close