upokojenci, tisti, ki imate partnerja
Oba imava 64 let, sva v pokoju, vendar sva brez dobre komunikacije. Če se začne pogovor, imava vsak svoje mnenje, večkrat sledi “rahel” prepir. Veliko sva tiho, pogovor le o najnujnejšem. Želim si, da bi lahko skupaj kaj pokomentirala npr. tv, si zaupala svoje skrbi, da ne bi prišlo do nesoglasij. Kako vi preživljate dan skupaj s svojim partnerjem?
pokojnina64, 13.04.2022 ob 11:56
Oba imava 64 let, sva v pokoju, vendar sva brez dobre komunikacije. Če se začne pogovor, imava vsak svoje mnenje, večkrat sledi “rahel” prepir. Veliko sva tiho, pogovor le o najnujnejšem. Želim si, da bi lahko skupaj kaj pokomentirala npr. tv, si zaupala svoje skrbi, da ne bi prišlo do nesoglasij. Kako vi preživljate dan skupaj s svojim partnerjem?
TAko da sprejmes njegovo mnenje.
Ce je proti pedrom in rece
To je treba vse postrelit.
Ti pa nimas nic proti.
Reces. No spostujem da jih ne maras ampak ne smes tko govorit. To poves cist lepo mirno.
Ce se menita o grehih za nazaj.
Ti se spomnis da je bilo tko,on se spomni da je bilo tko.
Ne rabis krega. Pac se drugac spomnita.
Ne vedno mislit da ker ima on vedno svoje mnenje da je to nalasc.
Poskus tko.
Ko rece .jj je treba skinit z vlade, reces. Ja se strinjam.
Veckrat se strinjaj ce se strinjas. Ce se ne. Reces. Bog ve kako bo folk volil.
Moras bit prefrigana po babje.
Ce hoces daj en primer rahlega kreganja, da vidim kje je problem.
Sicer jaz še nisem v penziji, a slika je podobna. Bolj vsak zase, v marsikakšen pogledu drugačnega mišljenja, a se kar dobro prenašava in ugotavlja a, da nekako paševa skupaj. Pa mislim, da je v večini primerov podobno. Tiste reklame nasmejanih penzionistov, ki se ljubeče gledajo in so vsi aktivni na vseh področjih, polni elana itd. so bolj blef.
Tudi pri nama približno enako. Zvečer vsak v svoji sobi gledava TV:). Nič ne govori, počasi pa tudi jaz obupavam in sem kar tiho. Ko greva kam, sva tudi kar tiho. Če pride pa v družbo, ima pa ful za povedat. Počasi padam v depresijo, sem imela velika pričakovanja pred odhodom v penzijo- da nama bo lepo. Otrokom tudi ne morem kar naprej težit in jih klicat.
3333, 13.04.2022 ob 13:51
Tudi pri nama približno enako. Zvečer vsak v svoji sobi gledava TV:). Nič ne govori, počasi pa tudi jaz obupavam in sem kar tiho. Ko greva kam, sva tudi kar tiho. Če pride pa v družbo, ima pa ful za povedat. Počasi padam v depresijo, sem imela velika pričakovanja pred odhodom v penzijo- da nama bo lepo. Otrokom tudi ne morem kar naprej težit in jih klicat.
OD kod si?
Sem tudi jaz na istem
Ce hoces lahko kako receva. Pusti kontakt.
Ce sva blizu doma bi lahko sli tudi na kavo