Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Upokojenci v trgovino samo med 8 in 10 uro

Upokojenci v trgovino samo med 8 in 10 uro

Vlada je sprejela odlok da starejši od jutri naprej lahko obiščejo trgovino med 8 in 10 uro zjutraj.

Vse lepi in prav sam napisali pa niso, kar je bolj pomembno, da preostanek dneva ostanejo doma.

eni do 10h še vstanejo ne, kaj šele, da bi šli v trgovino.

V tem času bodo vsi ostali imeli PREPOVED vstopa v trgovino.
Kje bodo potem delavci kupili malico, saj so nekateri zgodnji že ob 8. v trgovini?

Če že pišeš, piši pravilno, VELJA ZA UPOKOJENCE, INVALIDE IN NOSEČNICE.

kako bodo pa kontrolirali kdo je penzionist ali invalid?

Jaz sem z očetom poiskala drugi termin, ko je bilo v trgovini bistveno manj ljudi.
Med 8 in 10 je preveč ljudi. Vlada bi morala zraven bolj jasno navesti, da se drugim prepoveduje takrat nakupovati, ker so takrat v trgovini poleg upokojencev ostali ljudje.

No tudi nosečnice niso nujno nevzven zaznavne (sploh ne v prvih mesecih 🙂 )
Ampak, lahko pa rečejo da delajo – pa čeprav sprejemajo butalske odloke.

Ne vem, kako bodo to preverjali, jaz jutri očeta in mamo peljem v trgovino. Sta me že klicala in dala ukaz, hehe. Bom videla, kako se to izvaja.

Od butaste vlade butasti ukrepi. Kwa to pomeni, že vaši zgornji odgovori nakazujejo. 2 uri oni, plus drugi, a med 8 in 10 se ne morejo upokojenci okužiti ali kaj? Na celu z obojencem, edini pm v evropi , ko kura brez glave

To je varnost za njih, da mi drugi ne hodimo zraven po trgovini. V Sloveniji ni noben upokojenec okužen razen ti v domih za ostarele. Invalidi tudi niso za nosečnice je priporočljivo zato, ker, ko je ženska noseča, imunski sistem je slabši, ker se celo telo prilagodili, plodu. Saj meni je tudi čudno ampak ukrep je in treba se ga je držati.

V tem času bodo vsi ostali imeli PREPOVED vstopa v trgovino.
Kje bodo potem delavci kupili malico, saj so nekateri zgodnji že ob 8. v trgovini?
[/quote]

Kaj hudiča greš vsak dan v trgovino po malico?!
Da se ti da vsak dan zganjat proceduro z razkuževanjem in maskami in vsem tem?!
Od doma si nesi malico!

Ne razumem, zakaj ju je treba peljat v trgovino?!
Ne bi raje ti nakupila za njih in jim odnesla pred vrata?

Neeee, je treba delat najprej gužvo v trgovini, potem pa čez 2 tedna še na respiratorjih v bolnici!
Bede bedne neodgovorne!

Kaj pa če si mlajši upokojenec? A to oni mislijo po starosti ali po uradnem statusu?

Evo, si upam zapisati.

Ma fuck off, če mi mislite še to prepovedati, da se peljem v drugo občino!

Dost’ mate! Več ljudi bo umrlo od korona ukrepov in posledic ukrepov.*
Mrtvih od korone bo še najmanj od vseh.

Pa nehite mi z neko nimaš empatije, imam empatijo, pa še kako jo imam, do teh*

Na obleko bodo prišili zvezdo, tako kot nacisti židom med vojno. Da se od daleč vidi kaj si.

Ne razumem, zakaj ju je treba peljat v trgovino?!
Ne bi raje ti nakupila za njih in jim odnesla pred vrata?

Neeee, je treba delat najprej gužvo v trgovini, potem pa čez 2 tedna še na respiratorjih v bolnici!
Bede bedne neodgovorne!
[/quote]
A je kakšna razlika, če gredo vsi v trgovino, in se vsi tam okužijo, ali pa da gre sama, se tam okuži in potem še doma ostale okuži?

Ne, samo oni. drugi ne smejo. Invalidi, penziči, nosečnice. Če že kritiziraš vlado, si prej vsaj poglej dejstva. :)))) Ali si pa mogoče ćebinski hlapec, ki avtomatsko kritizira vse. TA ukrep vlade ni problematičen, bolj so drugi. Glede na to, da so pm- sodbo razveljavili, te za tvojo izjavo mudel lahko toži in bi tožbo (plus odškodnino) gladko dobil.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

V trgovino lahko gre le en, torej ali oče ali mama in NE OBA!

Ti se najprej pisati nauči, da ne boš tako butast, potem pa komentiraj ukrepe, pametnjakovič s kavča.

dober, da so tudi spletne trgovine, meni dostavijo v četrtek, pol pa spet čez 14 dni, če bom še med živimi………..haha………

Saj imaš izkaznico ZPIZ-a, lahko bi po tem preverjali.

Ne, samo oni. drugi ne smejo. Invalidi, penziči, nosečnice. Če že kritiziraš vlado, si prej vsaj poglej dejstva. :)))) Ali si pa mogoče ćebinski hlapec, ki avtomatsko kritizira vse. TA ukrep vlade ni problematičen, bolj so drugi. Glede na to, da so pm- sodbo razveljavili, te za tvojo izjavo mudel lahko toži in bi tožbo (plus odškodnino) gladko dobil.
[/quote]

Kaj je s tavo? Bilj je obsojen pravnomočno! Nikoli uradno pomiloščen, je pa zastaralo.torej? Kateri ukrep pa je tebi bolj problematiçen, me zanima. Mogoçe talanje denarja podjetjem, espejem, upokojencem?

Kaj je s tavo? Bilj je obsojen pravnomočno! Nikoli uradno pomiloščen, je pa zastaralo.torej? Kateri ukrep pa je tebi bolj problematiçen, me zanima. Mogoçe talanje denarja podjetjem, espejem, upokojencem?
[/quote]

Pomiloščen res ni bil, ker je to posamični akt, ki ga izda predsednik republike. Sodba, s katero je bil J obsojen, je padla na US in kot tak velja za neobsojenega. Espeji so dobili odločno preveč, recimo.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

New Report

Close