UPOKOJENI POKLICNI PILOT – LETALIŠČE BRNIK
karmen 2
Uu, “čisto novo oblekco” si oblekla, da si lahko odgovorila,:-))) v tej oblekci, pa še nisi pisala. No, je pač NEDELJA. Potrudi se, da boš vedno ostala, “nezlobna” mlada dama.
Še se kaj oglasi, pazi pa, da ne boš pisala že znanih besed.[/quote]
Da boš ti prababi imela kaj primernega za obleči ti zastonj pošiljam tele lepe majice:-)))
S.Holmes
Joooooj, pa so res lepe:-)))), pa kar serijsko jih delajo, mora biti pa veliko žleht bab:-)))), da jih toliko prodajo.
Ampak, tele so zame neuporabne:-)))), vseeno lepa hvala. Ravno prejšnji teden sem jih kar velik kup oddala, dvem družinam, ki so jih zelo potrebni, pa še veliko drugih reči.
A je tvoje oblačilo iz novejše kolekcije:-)))??? Nisem te še videla, pa tudi ne srečala.
no torej si vse stare cape v svoji neizmerni srčkasti dobroti poklonila naprej, ker so ti delale dren. zato sprejmi v zahvalo tele tri unikatne majice dve komot pokloniš kakšni kolegici tule na monu. mogoče vrabčku in žogici, pa boste skupaj trio brez primere.[/quote]
Uuuu, ali ti pa kar stare cape podarjaš?? Ne ne, to pa ni lepo, stare cape so za v kanto! Poklanja se obleko, ki je še uporabna in čista.
Predlagam ti, da napraviš še več unikatnih majč in jih prineseš na MON, bo potrebno kar veliko dela, da jih bo zadosti za obdaritev vseh “žleh bab”, pa tudi “žleht dedcev”, je veliko vmes.:-))))) Nismo samo tri žleht :-))). Najbolje pa bo, da pride k podeljevanju majic, šef MON-a, on najbolj ve, kdo majico zasluži, lahko bo povedal kdo piše z več nikci, ampak, majica bo samo ena:-), ne pa za vsak nikc majica, če bo tako, bo nekdo dobil kar po tri, ali še več.:-)))
To je moj predlog, za tvojo neizmerno srčkasto dobroto o poklanjanju majic.:-))) To bo velika četa, brez primere. Zase, pa jo moraš napraviti s peletkami, z visokim činom.:-)))) Lepo se imej in veselo na delo!
Sem ravno pri volji, kljub slabemu vremenu in krajcu:-)) na koledarju, pa lahko noč!
SRAMOTA, PUČNIKU OBEŠENA NA RAMENA
http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/nedeljski_dnevnik/268052/
SRAMOTA, PUČNIKU OBEŠENA NA RAMENA
http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/nedeljski_dnevnik/268052/%5B/quote%5D
Kaj ti ni jasno?
Piše, da so kmetje nastradali, ker so jim komunajzarji pokradli zemljo.
Danes se veselijo, kajti letališče se bo razširililo, cene parcel okoli Pučnika pa strmo rastejo. Živel kapitalizem!
Moram te spomniti, da tudi v najbolj svinčenih časih, torej takrat, ko so komunajzerji sedeli še trdno v sedlu, niso letališča poimenovali po kakšnem partijskem veljaku ali po kakšnem maršalu. Torej ni bilo nobene potrebe, da so to storili sedaj. Če že, pa bi bilo bolje, sa so letališče poimenovali po Edvardu Rusijanu, ko že njegovo letalo gledamo v avli. Stvar bi bila politično nevtralna, pa še neka smiselna povezava bi obstajala. Kar pa se tiče osamosvajanja: Nihče nima izključnih zaslug za to! Ne Milan Kučan in tudi Jože Pučnik ne. To je bilo ljudsko gibanje. In veš kdo ima največje zasluge? Leh Walensa in Vaclav Havel, ki sta sprožila rušenje komunajzerjev v evropi. Vse ostalo pa bi se zgodilo itak tudi pri nas, pa če ne bi bilo Pučnika ali pa Kučana, bi bil to pa neki drugi Tone ali Lojze!
Tudi Charles de Gaulle ima svoje letališče. Vendar za razliko od Janševega poimenovanja so Francozi to letališče poimenovali s 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} konsenzom celotnega naroda. Pri nas jih je bilo vsaj 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} proti!!!! NAROD PREBUDI SE.
Ooooooo, stari nick “JULA” se je pojavil,:-)))) S kakšnim nikcem si pa sedaj pisala, ali samo brala:-))). Saj nujno ni, da bereš, preskoči, ali ne znaš?
Pa seznam “SMO”, si pozabila napisat. Nič zato, saj ga imam.:-))))
Ali si s svojimi “forami” že napisala na novo zgodovino??
Kaj te je pa tako razburilo??? Mogoče kadilski Zakon???? :-))))
“kajenje ubija”, me je spomnilo na Zakon. Upam, da nič več ne kadiš.
Pa brez zamere in lepo nedeljo ti želim, sem dežurna.:-))))
Hi, hi, hi, PRABABI , sem vedela, da ti bom stopila na žulj…………
A si šla spet prečekirat vse kar sem pisala na forume?? Ti, ti, lisica, kako nas inšpiciraš….
Ne, nisem menjala imena, malo sem se naveličala, pa poletje in tako naprej, saj veš. Tvoje pisanje mora pa vsakemu, pa če to hoče ali ne, pasti v oči, prvič zaradi imena pa seveda enih in istih nakladanj !
Ha, ha, ha, ha, na noben žuljček mi nisi stopila.:-))) Tudi čekirala nisem, sem si zapomnila, pa še marsikaj drugega.:-))))
Ja, ja “lisica”, si pa TI!
Kaj te pa moti moje ime??? :-)) Ne beri mojih nakladanj!!! Preskoči!! A ne znaš??
Ne odpiraj “NOVIH” tem, ki jih jaz napišem, saj je vendar moje ime vidno,:-) kot vidim, te zelo moti, ane?? O ti Julčica. Ha ha.
Ne se bat , da te ne bi preskočila, odslej vsekakor, kot vidim, spet nova tema. Gonars. Kaj drugega. A znaš razmišljat še o čem drugem kot o zadevah izred 60 in več let.
Zapomnila si si vse o meni???? Imaš pa dober spomin za svoja leta.
Tvoje ime me ne moti. Če greš prebrat še enkrat nisem tako napisala.
Glej PRABABI, če bi ves svoj gnev do Katoliške cerkve in drugače mislečih preusmerila v kaj drugega bi bilo bolj koristno.
Nismo mi proti tebi, ti si proti nam. Jasno???????
JULA
Kaj te moti Gonars??? … Taborišče GONARS, se imenuje z uradnim nazivom:
Campo concentramento P.g.N 89. P.m. 3200 di Gonars.
Kostnico v Gonarsu sta zgradili SFR Jugoslavija in Republika Italija leta 1973. V Gonars, pa bodo svojci žrtev hodili in tudi interniranci dokler jih bo še kaj. Tudi jaz bom še šla, če bom sposobna na tako pot.
Tudi taborišče “RIŽARNA” pri Sv.Soboti v Trstu je proglašen za narodni spomenik. Tam je končalo mnogo Slovencev, tudi veliko zavednih primorskih duhovnikov, Židi in še veliko drugih ljudi.
Vzemi si čas in si oglej oba taborišča, boš vsaj videla, kaj se je tam dogajalo. Zakaj ne bi smela po tvojem o tem pisati? Pišejo tudi mediji, le RTV SLO, je zatajila. Zakaj???
Očitaš mi, da ne znam drugega razmišljati kot o zadevah iz pred 60 in več let. Ali od tvojih najbližjih ni nikogar tam?? Moji sorodniki so in zato se jih spominjam. Prostora je dovolj. Ti me bi rada potlačila, da ne bi, ane? Najbolje bo, da greš na MON, za administratorja, pa ti bo uspelo. Vedi pa, da na MON-u delajo “zastonj”, ni denarja. Tudi ti si še vedno v črni suknji, če se motim, me popravi.
Ja zapomnila sem si in napravila nekaj stenografijskih zapiskov, da mi ni treba čekirati.:-))) Si ti nič ne zapišeš???
Svoj gnev do kakoliške cerkve in drugače mislečih, naj preusmerim v kaj drugega, bo bolj koristno. :-)))
JULA, do katoliške cerkve, kot stavbe in gospodov, ki res poučujejo vero, nimam nič proti. Takim napadalcem kot si ti, pa skoraj vedno odgovorim, kar zaslužijo. JULA, kolikor te poznam, če bi vse to prestala kot sem jaz, bi bila hujša od mene. Toliko v vednost.
JULA, če boš ti v moji starosti usmerila toliko svoje energije v koristna dela, kot jo jaz, ti čestitam!
Pišeš: === “Nismo mi proti tebi, ti si proti nam. Jasno???????” === (7x)
Hahaha, JULA, samo odgovarjam na napade. Zopet se moram ponavljati.:-))
Pa še to:
Kar veliko je pisanja o RKC, napadaš pa samo mene. Ali misliš, da sem pod vsemi nikci ko pišejo jaz??? :-))))
No, potrudi se, ne beri me!!